stimuli Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μπορώ να φτιάξω κάποιο account χωρίς πιστωτική κάρτα; Αν ναι, πως; ΥΓ: Συγνώμη αν το συγκεκριμένο θέμα δεν ανήκει σε αυτό το section αλλά δεν ήξερα που ακριβώς να το βάλω.
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 όταν λες χωρίς πιστωτική ? Και τι θα φορτώνεις τον λογαριασμό ?Κεράσια? Εγώ έχω paypal με debit card από alpha αν σε ενδιαφέρει να βγάλεις δεν έχει χρέωση.
stimuli Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ούτε κεράσια ούτε φρούτα. Ρωτάω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος πχ να κάνεις κατάθεση κάποια λεφτά σε μια τράπεζα και από εκεί να τα πέρνας σε κάποιο PayPal Account...
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ούτε κεράσια ούτε φρούτα. Ρωτάω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος πχ να κάνεις κατάθεση κάποια λεφτά σε μια τράπεζα και από εκεί να τα πέρνας σε κάποιο PayPal Account... κοίταξε η περιγραφή που δίνεις είναι ακριβώς το ίδιο με μία χρεωστική κάρτα (debit card) .Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι, η debit card μπορεί να συνδεθεί με έναν λογαριασμό και να τραβάς χρήματα από εκεί. Το σημαντικό είναι ότι δεν γίνεται να χρεωθείς παραπάνω από το ποσό που έχει μέσα ο λογαριασμός σου. Φιλική συμβουλή .Άνοιξε έναν λογαριασμό αποκλειστικά και μόνο για χρήση στο internet και βγάλε μια debit card της alpha. Εγώ χρόνια τώρα έχω αγοράσει από παντού και δεν είχα πρόβλημα.
stimuli Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Και αν κάνω μια τέτοια κάρτα δεν θα έχω καμμία δεσμεύση με τράπεζες κτλ;
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Και αν κάνω μια τέτοια κάρτα δεν θα έχω καμμία δεσμεύση με τράπεζες κτλ; της alpha bank δεν έχει καμία δέσμευση απλά πρέπει να ανοίξεις έναν λογαριασμό με 300ευρω τουλάχιστον τα οποία φυσικά μπορείς να τα βγάλεις με το που τον ανοίξεις (είναι για το τυπικό της υπόθεσης). Επίσης δεν υπάρχει χρέωση αν τα χρήματα που έχεις είναι κάτω από κάποιο συγκεκριμένο ποσό. Φαντάσου το σαν να ανοίγεις έναν λογαριασμό σε μια οποιαδήποτε τράπεζα. Δεν είναι τίποτα παραπάνω.
christos_0b Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Κοιτα πλεον ολοι οι καταθετικοι/μισθοδοτικοι λογαριασμοι συνοδευονται(προεραιτικα) απο χρεωστικες καρτες των δυο γνωστων εταιρειων με το σημα "electron" διπλα.Με αυτες ανοιγεις λογαριασμο στο pay-pal. Ειναι ο καλυτερος τροπος γιατι 1ον)δεν δεσμευεσαι σε τιποτα απολυτως οσον αφορα τις τραπεζες(ουτε δωσεις ουτε λογαριασμοι ουτε επιτοκια),και 2ον) γιατι δεν υπαρχει κινδυνος υπερχρεωσης καθως μπορεις να δωσεις μονο οσα εχει μεσα ο λογαριασμος.Επισης με τις "electron" μπορεις να κανεις οποιαδηποτε online αγορα καθως "αναγνωριζονται" σαν πιστωτικες. Εχω κανει αγορες με αυτον τον τροπο και πιστευω οτι ειναι ο πλεον ασφαλης ειδικα μεσω pay-pal.Βεβαια ισως να εχεις προβλημα με το activation number και τα limits του pay-pal λογαριασμου καθως σου στελνουν τον αριθμο μεσω μικρης χρεωσης ως συναλαγη στον λογαριασμο της πιστωτικης.Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ισως να εμφανιζεται και στο βιβλιαρο...
Γηρυόνης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μπορείς αν είσαι από εξωτερικό και η τράπεζά σου συνεργάζεται με την paypal, οπότε καταθέτεις χρήματα στην τράπεζα και η paypal τα παίρνει μέσω αυτής. Δυστυχώς στο Ελλάντα ακόμα είμαστε καμιά εικοσαριά έτη πίσω, αν δεν έχει κάρτα δεν μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό.
aliaser Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 .Βεβαια ισως να εχεις προβλημα με το activation number και τα limits του pay-pal λογαριασμου καθως σου στελνουν τον αριθμο μεσω μικρης χρεωσης ως συναλαγη στον λογαριασμο της πιστωτικης.Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ισως να εμφανιζεται και στο βιβλιαρο... ο αριθμός εμφανίζεται κανονικά στον λογαριασμό. Εγώ το είδα μέσα από το online banking
pisio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 prepei na enimeroseis tin trapeza gia to paypal??? i apla pas sto site tis paypal kai kaneis ena account me ta stoixeia sou??
Burner Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Φτιάξε μία κάρτα προπληρώμενη Attica Gift Card βάλε το πόσο που θέλεις(π.χ. 50ευρώ). Πάρε την κάρτα κάνε τις αγορές σου(π.χ. 49ευρώ). Και να σου κλέψουν τον αριθμό της, λέμε τώρα πάνω απο 1 ευρώ δεν μπορούν να χαλάσουν!
aspirin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΑ GIFT CARD. Το έγραψα με κεφαλαία γιατί οι άνθρωποι είναι κλέφτες. Τρελές χρεώσεις για το άνοιγμα-φόρτωμα κάρτας. Όταν έληξε η κάρτα μου, είχε υπόλοιπο 20 ευρώ κ λέω δε πάω να τα πάρω! Εεεεε για να στα επιστρέψει, σου κράταγε 10 ευρώ οπότε μου έμειναν τα υπόλοιπα 10. Ουστ παλιοκλέφτες. Η λύση είναι η alpha bank. Άνοιξε λογαριασμό, ενεργοποιήησε τα web banking(τσάμπα είναι). Αν είσαι κάτω απο 27 νομίζω δεν χρειάζονται καν τα 300 ευρώ για να ανοίξεις το λογαρισμό. Επίσης τις καταθέσεις σου τις κάνεις από ΑΤΜ με φακελλάκι. Πιθανόν να δουλέυει το paypal κ με άλλες τράπεζες. Αλλά όχι attica gift card.
yorgosd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 paidia makran to kalitero web banking to exei i peiraios....to xrisimopoio edo kai polla xronia...to idio kai to paypal...APOLITA euxaristimenos..
comfuzio Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Dino kai ego +1 stin peireos kai to web banking tis Edo kai 3 xronia kano agores me katathetiki karta tis peireos pou tin exo sundesi sto paypal kai ola ok oute mustikes kratisis oute lefta gia na anoikseis logariasmo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.