Προς το περιεχόμενο

Limewire προβλημα

Timwros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, χρησιμοποιω το Limewire και περιμενω μεχρι να συνδεθει καθε φορα που το τρεχω. Ετσι, παει στη μεγαλυτερη ποιοτητα συνδεσης, οπως βλεπω κατω αριστερα, και αρχιζω το search. Κατεβαζω μετα κατι και σε καποια στιγμη, καθως το κατεβαζω, βλεπω η ποιοτητα συνδεσης να πεφτει κατακορυφα με αποτελεσμα να μηδενιζεται και η ταχυτητα ληψης. Εν τω μεταξυ, οταν ειχα ανοιχτο το Messenger στην ιδια φαση το ειδα να αποσυνδεεται. Και δοκιμασα να μπω και στο Ιντερνετ, αλλα ολο μου ελεγε συνδεση με τοποθεσια ταδε. Ετσι, υποψιαζομαι μερικα πραγματα... Οτι π.χ. επηρεαζει το προγραμμα το Ιντερνετ, η οτι φταιει το ρουτερ μου...

Σε καποια στιγμη μαλιστα, εβλεπα κατω αριστερα στο προγραμμα "αποσυνδεδεμενος", αλλα παρ'ολ'αυτα συνεχιζα να κατεβαζω κανονικα! (Μετα ομως κολλησε ο υπολογιστης μου και εβλεπα συνεχεια μαυρη οθονη) Μπορει να φταιει και η συνδεση μου γιατι αντιμετωπιζα ετσι κι αλλιως καποια προβληματα στην αρχη. Παντως το ιδιο κανει (σε μεγαλυτερη μορφη) και στο σταθερο υπολογιστη μου... Τι να πω... Εγω θα ελεγα αρχικα να κοιταξω το μοντεμ μου... Χρησιμοποιω το JetSpeed 520 (μπορει να θελει κανενα firmware π.χ.) Τι προτεινετε; Εχει κανεις το ιδιο προβλημα;

Δημοσ.

re si ti sindsei exeis..logiko einai na argei to net kai 2 lepta na fortosei th selida na onomastikh taxithta sth praksi exeis 280 kbps kai exeis anoikto msn kai lime wire kai katevazeis me kana 20 ari...prepi prota na to afhneis na paei ipsili poiothta kai meta na arxizeis na psaxneis...giati allios den prolavainei na sindethei kala me th vash dedomenon kai meta kai ligotera resultas vgazei kai mporei kai na mh katevazeis tipota....

Δημοσ.

DSL exw... re sy kseka8arisa oti perimenw na paei megali taxythta kai meta psaxnw diavase to kala

Ετσι, παει στη μεγαλυτερη ποιοτητα συνδεσης, οπως βλεπω κατω αριστερα, και αρχιζω το search.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...