mitsos! Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 εγω στο παλιο μου portable ενα p3 600 mhz με 128 mb ραμ τρεχουν ρολοι και ειναι win xp service pack 2 δεν νομιζω ενας με 850 mhz θσα εχει προβλημα με xp go fot it(αν υπαρχει προβλημα βαλε linux ειναι πιο ελαφρια) Einai dynaton? Egw dokimasa na balw xp sp2 se pc me P3 800 Mhz kai 200 MB RAM kai pragmatika sernotane! Me ta XP SP1 Nomizw oti 8a einai ok o filos!
asmilon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Φιλε mitsos! η Microsoft εχει δουλεψει τοσο πολυ το Service Pack 2 ωστε το συστημα αποδιδει και λιγο καλυτερα απο οτι με SP1 ή χωρις. Προσωπικα πιστευω πως επιβαλλεται να το βαλει καποιος εφοσον θελει να δουλεψει με το μηχανημα του ειτε ειναι high end ειτε low...
forgotten Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 αν και περιεργο τα τρεχει η compaq εκανε καλη δουλεια με τα laptop ,και εγω παραξενευτηκα που τα δουλευε ωστοσο μεχρι τωρα δεν εχει προβλημα αν και ειναι 5 χρονων
mitsos! Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Hm! telika 8a symfwnhsw me asmilon giati auto to systhma eixe mono 10 GB sklhro kai mallon me ta epipleon programmata sernotan! Pisteuw pantws oti xreiazontai toulaxiston 384MB Ram gia na paei kalytera....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.