Προς το περιεχόμενο

winXP se p3 850?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo enan pentium 3 sta 850mhz sto grafeio tou patera mou me win98 o opoios kollaei trela,kai sernetai asxima.Pistevete pos mporei na sikosei ena leitourgiko XP i server 2k/2k3 gia na min exo oles aytes tis asimvatotites kai ta provlimata?

Δημοσ.

Ναι αλλα καλυτερα κανε μια Light εκδοση των XP με το NLite.

Google it! Εγω σε Πεντιουμ 2 - 233 ΜΗΖ και 64 ΜΒ ραμ τα ΧΡ πετανε.

Απλα κοψε Drivers για joupad και κατι αλλα αχρηστα...

Δημοσ.

εγω δουλευα τα xp στο παλιο μου pc που ειχε celeron 600αρι με 320mb ram και δουλευε αρκετα ικανοποιητικα για την εποχη του,οποτε πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα

Δημοσ.

εχει σημασια η ραμ πρεπει να εχεις τουλαχιστον 384MB ram για να πεις πως θα εχεις ενα πισί καλο!εγω αυτην την στιγμη εχω εναν σελερον 336@460mhz και σουπερ 80mb ραμ me xp Ηομε μεχρι να μου ερθει η μητρικη απο rma η δουλεια που κανω ειναι μονο να σηκονω τον ie που να βαλω αλλον browswer με 80mb ram?συμπερασμα οτι θα τρεξει το θεμα ειναι πως αναλογως τι θες να φορτωσεις να εχεις και την αναλογη ραμ

Δημοσ.

Nai ennoeitai ayto rotaei kai ego,an tha exei kales epidoseis.To oti mporo na ta egkatastiso xero poli,to ksero pos mporo alla se 850 kai 64mb tha mporo na kano tipota?

To mono pou thelo einai na mpeno internet me firefox,na vlepo kana email,kai na trexo kana vnc,ante na kai kai kana cd me roxio.Tipota allo.

Δημοσ.

Καλυτερα ξαναστησε τα 98 σε αυτον, αλλιως θα ειναι ασκηση υπομονης αυτο το pc ακομα και με 2000 πιστευω πως δεν αξιζει με 64ΜΒ...

Αν μπορεις να βρεις σε καλη τιμη αλλη μια 256αρα να του βαλεις τοτε σηκωνει ΧΡ και θα παιζουν πολυ αξιοπρεπως...

Δημοσ.

Βάλτου 512 ram, απενεργόποιησε ότι eye candy βρεις, κόψε ότι άχρηστο φορτώνει από msconfig ή services.msc & θα τρέχει άνετα εφαρμογές γραφείου ή λογιστικά πάνω σε xp sp2. Έχω στήσει πάμπολλα τέτοια μηχανάκια.

Απλά μην έχεις απαιτήσεις από επεξεργασία photo, ήχου + οποιουδήποτε είδους encoding/transcoding.

/sc

Δημοσ.

anavathmise opws lene ta paidia tin RAM sou giati to laptopi tou patera mou me win2000 kai 64 ram sernete..gia na min pw tipota xeirotero....(vevaia einai kai o mazoxismos twn 50ridwn:afou paei kala giati na to skalisw ;-p)

Δημοσ.

εγω ειχα xp sp2 σε P3 733 και ηταν μια χαρα και δεν το χρησιμοποιουσα μονο για μαιλ και ιντερνετ

αλλα ειχα μνημη 64+128+256

αλλα οταν τα επαιξε η 256....

Δημοσ.

εγω στο παλιο μου portable ενα p3 600 mhz με 128 mb ραμ τρεχουν ρολοι και ειναι win xp service pack 2 δεν νομιζω ενας με 850 mhz θσα εχει προβλημα με xp

go fot it(αν υπαρχει προβλημα βαλε linux ειναι πιο ελαφρια):)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...