colacoca11 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Στο αρχειο που επισυναπτω πως γινετε για παραδειγμα: Απο την στιγμη που διαλεγω στο κελι Β7 την επιλογη ADULT στο column D να μου εμφανιζει τις επιλογες Η59 εως Η71 και οχι ολα τα Type που εχω . Και οταν διαλεγω π.χ KID να εμφανιζει στο column D τα σχετικα απο το column Η75εως Η78 . Δεν ξερω αν γινετε και πως γινετε, οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω SSS Form.zip
dark_banishing Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ένας τρόπος είναι να επιλέξεις τα κελιά που θες, να πας μορφή -> μορφοποίηση υπό όρους και να βάλεις στα κελιά αυτά η γραμματοσειρά να γίνεται άσπρη, ώστε να μην φαίνονται, ανάλογα με την τιμή KID BABY κλπ που θες.
colacoca11 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Mporeis na to kaneis kai na to episynapseis gia na dw tin formula?
tzot Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Κανονικά αυτό είναι δουλειά για βάσεις δεδομένων, όχι για το Excel. Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του VLOOKUP που να χρησιμοποιείται σε array formulas (αν υπάρχει τέτοιο, τότε επιλέγεις τις D11:D40 και αφού φτιάξεις το lookup βάσει του B7, θα πατήσεις Ctrl-Shift-Enter). Εναλλακτικά, μήπως το κάνεις λίγο διαφορετικά; Δηλαδή, φτιάξε τη λίστα να είναι πλήρης με autofilter ενεργοποιημένο, και όταν αλλάζει η τιμή στο B7 βάζεις κώδικα που αλλάζει το κριτήριο του autofilter βάσει του LEFT(κελί) να ταιριάζει με την επιλογή σου. Πιο εύκολο θα είναι βέβαια να έχεις μια στήλη όπου περιέχεται μόνο "κατηγορία" (KID, ADULT) οπότε να κάνεις autofilter βάσει αυτής. Υπάρχει και η επιλογή να πας μέσω Microsoft Query, όπου το query θα γίνεται σε άλλο φύλλο (όπου φύλλο = xls, όχι sheet) (δηλαδή, θα μεταθέσεις τη λίστα που έχεις κάτω σε άλλο φύλλο) επειδή θυμάμαι κάποτε είχα πρόβλημα να φτιάξω ODBC query που κοίταζε δεδομένα στο ίδιο xls.
dark_banishing Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 cocacola 11 στο έκανα κάπως απλά.. Τις λίστες πώς τις έχεις φτιάξει? Πες μου και θα δω αν μπορώ να κάνω το δεύτερο κομμάτι που ζητάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.