antreaslam Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ρε παιδια,τι μπορει να φταιει,κ στο σπιτι δε μπορω να γραψω ελληνικα με το πληκτρολογιο μου? (μεχρι πριν καποιο καιρο μπορουσα)! προγραμματα που εχω εγκ/σει,ειναι πολλα,υπαρχει περιπτωση καποιο εξ αυτων να μου δημιουργει αυτο το προβλημα? το εχει συναντησει κανενας αλλος αυτο?
admin.iekep Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 eilikrina oxi file mou alla des tis rythmiseis tis glossas kai meta koitaxe kai tis rythmiseis gia ta pliktra enallaghs glossas mipos ekei troei kollhma.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Άν δε γίνεται τίποτα,δοκίμασε και την επαναφορά συστήματος σε κάποια μέρα που θυμάσαι ότι λειτουργούσαν σωστά τα ελληνικά.Άν θυμάσαι βέβαια....:|
alex2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Emena pantws meta apo kapoio shmeio stamathse na douleuei to alt+shift alla apo to taskbar mporousa na alla3w thn glwssa!!Kai oti kai na ekana stis ru8miseis glwssas sto cpanel den eftiaxne me tpt:confused: !Exeis paromoio problhma h den paizoun ka8olou???...oute apo to taskbar!
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Emena pantws meta apo kapoio shmeio stamathse na douleuei to alt+shift alla apo to taskbar mporousa na alla3w thn glwssa!!Kai oti kai na ekana stis ru8miseis glwssas sto cpanel den eftiaxne me tpt:confused: !Exeis paromoio problhma h den paizoun ka8olou???...oute apo to taskbar! Μιας και είπες taskbar εγώ εδώ και λίγες μέρες το έχω χάσει το εικονίδιο της γλώσσας από εκεί και δεν μπορώ να το επαναφέρω....Καμμιά βοήθεια...
advantix Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Για τον nontasg Πηγαίνεις Πίνακα Ελέγχου -> Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας -> μετά στο Tab Γλώσσες -> Λεπτομέριες -> ανοίγει νέο παράθυρο και πατάς στο Γραμμή γλώσσας. Αν αυτό δεν είναι ενεργό τότε πήγαινε στο άλλο tab Για προχωρημένους και αποτσεκάρησε το δεύτερο που πιθανών να είναι τσεκαρισμένο Απενεργοποίηση προχωρημένων υπηρεσιών κειμένου, Ελπίζω να είναι αυτό.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Άψογος ο advantix!!!Thanks a lot....:wink: :wink:
antreaslam Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 απο το τασκ μπαρ ανοιγουν τα ελληνικα,απο τα πληκτρα τα επαιξαν και δεν αλλαζουν....
antreaslam Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 λοιπον,ακουστε κατι,που δεν ξερω αν παιζει ρολο... ειχα κατεβασει την τελευταια δωρεαν εκδοση bs player,για την οποια μολις διαβασα οτι περιεχει spyware. το απεγκατεστησα,και τα πληκτρα μπορουν να με ξαναγυρισουν στα ελληνικα!!! ισως κ να ειναι τυχαιο,αλλα ουτε καν restart δεν εχει κανει ο υπολογιστης,ωστε να πεις οτι θυμηθηκε καποια ρυθμιση του...
antreaslam Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 ψάχνοντας να δω τι δεν έχω απαντήσει,στα θέματα που έχω ανοίξει κατά καιρούς,ώστε να βοηθηθούν και αλλα παιδιά,έπεσα πάνω σε αυτό,και το ξεθάβω για να σας πω ότι: απεγκαθιστώντας την τελευταια δωρεαν έκδοση του bs player,και όλους τους codecs από τον υπολογιστή μου,αφήνοντας μόνο divx,τα ελλήνικα...ξαναγύρισαν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.