Προς το περιεχόμενο

antismoking center

virgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει παει κανεις για διακοπη του τσιγαρου εκει?ξερετε αν κανουν δουλεια?θελω να παω εκει αλλα δεν ξερω κανενα που να το`χει κοψει εκει...

Δημοσ.

Το καλύτερο κέντρο για να κόψεις το τσιγάρο είναι η θέληση σου. Να πεις μια μέρα σήμερα το κόβω και οτιδήποτε και να γίνει δεν το ξαναρχίζω, δεν πα να τρέμεις, δε πα να γίνεται χαλασμός κυρίου...

Η ίδια θέληση που ποτέ δεν με ώθησε στο να το αρχίσω... Και η ίδια θέληση που με κάνει να το μισώ και να κρίνω καμιά φορά τους ανθρώπους με βάση αν καπνίζουν ή όχι...και εννοείτε τις σχέσεις μου... Η απόλυτη αντιδρασή μου στο να καπνίσει κάποιος στο χώρο μου...ουτε καν στο μπαλκόνι μου δεν έχει καπνίσει κανένας... Μπορεί να πεις οτι είμαι και προκατειλημένος... το ξέρω, αλλά τι να κάνουμε...καμιά φορά μου κάνει κακό στις κοινωνικές μου σχέσεις...:)

Δημοσ.
[...'] Η απόλυτη αντιδρασή μου στο να καπνίσει κάποιος στο χώρο μου...ουτε καν στο μπαλκόνι μου δεν έχει καπνίσει κανένας... [...]

Sorry που συνεχίζω το off-topic του Steven, αλλά... Γιατί ακριβώς σε πειράζει αν καπνίσει κάποιος στο μπαλκόνι σου?

Δημοσ.
Sorry που συνεχίζω το off-topic του Steven, αλλά... Γιατί ακριβώς σε πειράζει αν καπνίσει κάποιος στο μπαλκόνι σου?

Τρελό εεε? :)

Ντάξει ήταν λίγο υπερβολή... Ως τώρα δεν έχει τύχει να ζητήσει κάποιος να καπνίσει έξω... Αλλά πέρα από αυτό η μυρουδιά του τσιγάρου μένει όπου και να είσαι... Χαρακτηριστικό είναι ότι φυσικά τα στόματα και η αναπνοή των καπνιστών ως εκ των πραγμάτων μυρίζουν και δεν είναι ότι δεν προσέχουν τη στοματική τους υγιεινή... έρχεται από κάτω... Και άμα κάποιος καπνίσει και μετά μπει σε ενα χώρο, ο χώρος αυτός ''εμποτίζεται'' με τη μυρουδιά αυτή... Ντάξει όπως είπα είμαι υπερβολικός στο θέμα...άμα μου το ζήταγε κάποιος φυσικά και θα κάπνιζε έξω... Μέσα ποτέ... Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ μετά...διαπιστωμένα..:)

Edit: Για να εξηγηθώ καλύτερα εχω πρόβλημα με τον καπνό και τη μυρουδιά... Π.χ. ο ιδιόκτητος ναργιλές μου ανάβει αρκετά συχνα..;) Επίσης καμιά φορά είμαι προκατειλημένος απέναντι σε καπνίζοντες γιατί προσωπική άποψη μου είναι ότι άρχισαν να καπνίζουν από μαγκιά και όχι επειδή πραγματικά ήταν κάτι που τους ευχαριστούσε....και αυτό επειδή έχω δοκιμάσει 3 φορές σε διαφορετικές ηλικίες τσιγάρο και ήταν πραγματικά αηδία και τις 3 φορές!! Πέρα από το άθλιο βήξιμο, άφηνε μια τόσο σιχαμερή γεύση στο στόμα... Οπότε δεν μπορώ με τίποτα να πιστέψω πως όοοοολοι αυτοί που καπνίζουν τους άρεσε στην αρχή και το συνέχισαν... Όμως το γεγονός ότι πάραυτα καπνίζουν δείχνει μια εσωτερική αδυναμία να αντεπεξέλθουν σε κάτι τόσο κακό και εθιστικό...γνωρίζοντας φυσικά όλες τις συνέπειες... και το μεγαλύτερο πρόβλημε είναι ότι είναι εθιστικό.. Και εγώ ανάβω το ναργιλέ μου...με μέτρο φυσικά, αλλά ποτέ δεν θα εξαρτηθώ από αυτόν ούτε ποτέ ο οργανισμός μου τον έχει ζητήσει... Και γενικά η έλλειψη αυτής της δύναμης είναι γεγονός που καμιά φορά υποβαθμίζει κάποιους ανθρώπους στα μάτια ή μου δίνει μια κακή πρώτη εντύπωση... Ξαναλέω ότι το ξέρω πως πολλές φορές μπορεί να βγαίνει σε κακό αυτό και φυσικά και έχω καπνίζοντες καλούς φίλους. Δεν φοράω παρωπίδες, είμαι ανοιχτός άνθρωπος σε όλα τα πράγματα, απλά δεν ξεχνάω το γεγονός ότι κάποιος καπνίζει...:)

Δημοσ.
... Και η ίδια θέληση που με κάνει να το μισώ και να κρίνω καμιά φορά τους ανθρώπους με βάση αν καπνίζουν ή όχι...και εννοείτε τις σχέσεις μου... Η απόλυτη αντιδρασή μου στο να καπνίσει κάποιος στο χώρο μου...ουτε καν στο μπαλκόνι μου δεν έχει καπνίσει κανένας... Μπορεί να πεις οτι είμαι και προκατειλημένος... το ξέρω, αλλά τι να κάνουμε...καμιά φορά μου κάνει κακό στις κοινωνικές μου σχέσεις...:)
Απ' ότι κατάλαβα, έτσι και γνωριστούμε, θα κάνουμε καλή παρέα οι δυό μας. :twisted:

ΥΓ: Sorry για το ΟΤ και Καλή Επιτυχία στην προσπάθεια της Βιργινίας.

Δημοσ.

virgo good luck

αν και προσωπικα πιστευω οτι [σχεδον] ολα ειναι στο μυαλο μας.

Αν το παρεις αποφαση και βρεις το ψυχικο σθενος πιστευω το κοβεις και μαχαιρι επι τοπου, χωρις κεντα,βελονισμους,τσιχλες κλπ.. :D

;)

Δημοσ.

εχω δοκιμασει 5 φορες και το ανωτερο που τακαταφερα ηταν 1 μηνας...μετα παμε παλι απο την αρχη...

Δημοσ.

περιεργο , αφου απο στον 1 μηνα σιγουρα η 'χαρμανα' εχει φυγει εντελως...

Τι σε ωθει να ξανααρχισεις? Απλα να 'χεις κατι να κανεις?

Δημοσ.

οταν βρισκομαι για παραδειγμα σε μια γιορτη παει αντανακλαστικα το χερι μου...εχω καταντησει αυτες τιςμερες να θελω 2-3 πακετα τσιχλες την ημερα...

Δημοσ.

εχω.και μπεγλερι εχω...τωρα πιαπερνω τις τσιχλες που εχει 400 το πακετο κ μασουλαω ολη την ωρα

Δημοσ.

Άν το πάρεις απόφαση,τότε μπορείς να το κόψεις,αλλά θέλει μεγάλη προσπάθεια καθώς μην ξεχνάμε ότι και η νικοτίνη είναι ναρκωτική ουσία και μάλιστα ιδιαίτερα εθιστική....Η ιδέα του αντικαπνιστικού κέντρου είναι πολύ καλή πάντως και υπάρχουν και κάτι τσίχλες που σε βοηθάνε να το κόψεις....

Το παν είναι να μην το αρχίσεις πάντως.Άπαξ και το άρχισες....δύσκολα τα πράγματα.....:-? :-?

Πάντως παλέψέ το τώρα που είσαι σχετικά μικρή ακόμα γιατί όσο περνάνε τα χρόνια θα εθίζεσαι ακόμα περισσότερο.Και σε περίπτωση που το θεωρείς μαγκιά το να καπνίζεις(που δε νομίζω να το κάνεις) πίστεψέ με το αντίθετο είναι....

Μάγκας είσαι πχ όταν όλη σου η παρέα καπνίζει και εσύ δεν καπνίζεις.....

Αλήθεια πόσα καπνίζεις την ημέρα??Άν θες λες βέβαια....

Δημοσ.
Το καλύτερο κέντρο για να κόψεις το τσιγάρο είναι η θέληση σου. Να πεις μια μέρα σήμερα το κόβω και οτιδήποτε και να γίνει δεν το ξαναρχίζω' date=' δεν πα να τρέμεις, δε πα να γίνεται χαλασμός κυρίου...

Η ίδια θέληση που ποτέ δεν με ώθησε στο να το αρχίσω... Και η ίδια θέληση που με κάνει να το μισώ και να κρίνω καμιά φορά τους ανθρώπους με βάση αν καπνίζουν ή όχι...και εννοείτε τις σχέσεις μου... Η απόλυτη αντιδρασή μου στο να καπνίσει κάποιος στο χώρο μου...ουτε καν στο μπαλκόνι μου δεν έχει καπνίσει κανένας... Μπορεί να πεις οτι είμαι και προκατειλημένος... το ξέρω, αλλά τι να κάνουμε...καμιά φορά μου κάνει κακό στις κοινωνικές μου σχέσεις...:)[/quote']

Απολύτως σωστός!!Όλα ξεκινούν από τη θέληση να πετύχεις κάτι....

Και μιας και το ανέφερες ούτε εγώ αφήνω να καπνίζει κάποιον στο σπίτι μου.Εντάξει στο μπαλκόνι επιτρέπω....:mrgreen: :mrgreen:

Για σχέσεις δεν το συζητάω,δεν μπορώ να καπνίζει η κοπέλα μου....Το βλέπω κάπως άσχημα.........

Δημοσ.

μα το ξερω.γι`αυτο θελω να το κοψω...δεν θελω να ειμαι εξαρτημενη απο τιποτα...απλα,εχω φτασει τα 2 πακετα την ημερα τα τελευταια 4 χρονια

Δημοσ.
μα το ξερω.γι`αυτο θελω να το κοψω...δεν θελω να ειμαι εξαρτημενη απο τιποτα...απλα,εχω φτασει τα 2 πακετα την ημερα τα τελευταια 4 χρονια

Πολλά δεν είναι βρε???:oops: :oops:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...