milki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 τα καταφερατε παλι!!! χαχαχα για γελια ειναι!!! αν καποιος δεν καταλαβε ας δει την υπογραφη μου!!!! φιλικα παντα
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 τα καταφερατε παλι!!!χαχαχα για γελια ειναι!!! αν καποιος δεν καταλαβε ας δει την υπογραφη μου!!!! φιλικα παντα έτσι ρε φίλε είσαι ο μόνος που έχει πιάσει το νόημα εδώ μέσα.
Cromb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Aliaser, δε με ενδιαφέρουν τα δικαστήρια που έχεις στο μυαλό σου.Γι αυτά υπάρχει ο δικηγόρος στο site Αλλά ρε φίλε μπορείς να μου πεις γι αυτη τη νεα μόδα να καταστρέφεις topic?Φοριέται πολύ τελευταία. Ηδονίζεσαι? Όχι γιατί αν είναι, να μη παω για καφέ αλλά να αρχισω κι εγώ να καταστρέφω μερικά.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Aliaser' date=' δε με ενδιαφέρουν τα δικαστήρια που έχεις στο μυαλό σου.Γι αυτά υπάρχει ο δικηγόρος στο site Αλλά ρε φίλε μπορείς να μου πεις γι αυτη τη νεα μόδα να καταστρέφεις topic?Φοριέται πολύ τελευταία. Ηδονίζεσαι? Όχι γιατί αν είναι, να μη παω για καφέ αλλά να αρχισω κι εγώ να καταστρέφω μερικά.[/quote'] ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ!!!Μας φτάνει ένας,δεν θα αντέξουμε κι άλλον..... :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ρε μη μου πεις ότι πάλι νόμιζες ότι πήγαινε για σένα αυτό που έγραψα???? Και ξέρεις κάτι,δεν το ξεκίνησα εγώ,αν είχατε προβλημα με τις βλακείες του aliaser ας κάνατε αναφορά σε moderator...Δεν μπορούσα να μην απαντήσω τίποτα στις προσβολές του έτσι???Είπαμε η υπομονή έχει και τα όρια της....:evil: :evil: Και μην τα βλέπουμε και όλα αστεία στη ζωή....
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Aliaser' date=' δε με ενδιαφέρουν τα δικαστήρια που έχεις στο μυαλό σου.Γι αυτά υπάρχει ο δικηγόρος στο site Αλλά ρε φίλε μπορείς να μου πεις γι αυτη τη νεα μόδα να καταστρέφεις topic?Φοριέται πολύ τελευταία. Ηδονίζεσαι? Όχι γιατί αν είναι, να μη παω για καφέ αλλά να αρχισω κι εγώ να καταστρέφω μερικά.[/quote'] είναι μόδα του τύπου δημιουργώ καταστρέφοντας
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ρε μη μου πεις ότι πάλι νόμιζες ότι πήγαινε για σένα αυτό που έγραψα????Και ξέρεις κάτι' date='δεν το ξεκίνησα εγώ,αν είχατε προβλημα με τις βλακείες του aliaser ας κάνατε αναφορά σε moderator...Δεν μπορούσα να μην απαντήσω τίποτα στις προσβολές του έτσι???Είπαμε η υπομονή έχει και τα όρια της....:evil: :evil: Και μην τα βλέπουμε και όλα αστεία στη ζωή....[/quote'] μας έγινες και ζιντάν !!!
milki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ρε μη μου πεις ότι πάλι νόμιζες ότι πήγαινε για σένα αυτό που έγραψα????Και ξέρεις κάτι' date='δεν το ξεκίνησα εγώ,αν είχατε προβλημα με τις βλακείες του aliaser ας κάνατε αναφορά σε moderator...Δεν μπορούσα να μην απαντήσω τίποτα στις προσβολές του έτσι???Είπαμε η υπομονή έχει και τα όρια της....:evil: :evil: Και μην τα βλέπουμε και όλα αστεία στη ζωή....[/quote'] οχι βρε! εγω ειπα!!! ολα ασπρα!!!!!!!
milki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΝΤΙΑ!!!!
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΝΤΙΑ!!!! ΘΑ ΣΤΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΖΙΝΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Τέλος, περάσαμε την κανονική διάρκεια, τέλειωσε κι η παράταση. Αύριο πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.