Προς το περιεχόμενο

Tι σκέφτεσαι τώρα;;;;

virgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα καταφερατε παλι!!!

χαχαχα για γελια ειναι!!!

αν καποιος δεν καταλαβε ας δει την υπογραφη μου!!!!

φιλικα παντα

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τα καταφερατε παλι!!!

χαχαχα για γελια ειναι!!!

αν καποιος δεν καταλαβε ας δει την υπογραφη μου!!!!

φιλικα παντα

έτσι ρε φίλε είσαι ο μόνος που έχει πιάσει το νόημα εδώ μέσα.

Δημοσ.

Aliaser, δε με ενδιαφέρουν τα δικαστήρια που έχεις στο μυαλό σου.Γι αυτά υπάρχει ο δικηγόρος στο site :-)

Αλλά ρε φίλε μπορείς να μου πεις γι αυτη τη νεα μόδα να καταστρέφεις topic?Φοριέται πολύ τελευταία. Ηδονίζεσαι? Όχι γιατί αν είναι, να μη παω για καφέ αλλά να αρχισω κι εγώ να καταστρέφω μερικά.

Δημοσ.
Aliaser' date=' δε με ενδιαφέρουν τα δικαστήρια που έχεις στο μυαλό σου.Γι αυτά υπάρχει ο δικηγόρος στο site :-)

Αλλά ρε φίλε μπορείς να μου πεις γι αυτη τη νεα μόδα να καταστρέφεις topic?Φοριέται πολύ τελευταία. Ηδονίζεσαι? Όχι γιατί αν είναι, να μη παω για καφέ αλλά να αρχισω κι εγώ να καταστρέφω μερικά.[/quote']

ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ!!!Μας φτάνει ένας,δεν θα αντέξουμε κι άλλον.....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ρε μη μου πεις ότι πάλι νόμιζες ότι πήγαινε για σένα αυτό που έγραψα????

Και ξέρεις κάτι,δεν το ξεκίνησα εγώ,αν είχατε προβλημα με τις βλακείες του aliaser ας κάνατε αναφορά σε moderator...Δεν μπορούσα να μην απαντήσω τίποτα στις προσβολές του έτσι???Είπαμε η υπομονή έχει και τα όρια της....:evil: :evil:

Και μην τα βλέπουμε και όλα αστεία στη ζωή....

Δημοσ.
Aliaser' date=' δε με ενδιαφέρουν τα δικαστήρια που έχεις στο μυαλό σου.Γι αυτά υπάρχει ο δικηγόρος στο site :-)

Αλλά ρε φίλε μπορείς να μου πεις γι αυτη τη νεα μόδα να καταστρέφεις topic?Φοριέται πολύ τελευταία. Ηδονίζεσαι? Όχι γιατί αν είναι, να μη παω για καφέ αλλά να αρχισω κι εγώ να καταστρέφω μερικά.[/quote']

είναι μόδα του τύπου δημιουργώ καταστρέφοντας :D

Δημοσ.

Και ξέρεις κάτι' date='δεν το ξεκίνησα εγώ,αν είχατε προβλημα με τις βλακείες του aliaser ας κάνατε αναφορά σε moderator...Δεν μπορούσα να μην απαντήσω τίποτα στις προσβολές του έτσι???Είπαμε η υπομονή έχει και τα όρια της....:evil: :evil:

Και μην τα βλέπουμε και όλα αστεία στη ζωή....[/quote']

μας έγινες και ζιντάν !!!

Δημοσ.

Και ξέρεις κάτι' date='δεν το ξεκίνησα εγώ,αν είχατε προβλημα με τις βλακείες του aliaser ας κάνατε αναφορά σε moderator...Δεν μπορούσα να μην απαντήσω τίποτα στις προσβολές του έτσι???Είπαμε η υπομονή έχει και τα όρια της....:evil: :evil:

Και μην τα βλέπουμε και όλα αστεία στη ζωή....[/quote']

οχι βρε!

εγω ειπα!!!

ολα ασπρα!!!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Τέλος, περάσαμε την κανονική διάρκεια, τέλειωσε κι η παράταση.

Αύριο πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...