Προς το περιεχόμενο

Tι σκέφτεσαι τώρα;;;;

virgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
sorry αλλα ειπα ολοι μας μην τα παιρνεις οπως θες!!

και καποιος αλλος θα μπορουσε να τσαντιστει!!!!

αλλα μονο συ νευριασες!!!

Δεν το είπα για σένα....Απλά τη λέξη σου χρησιμοποιήσα.....Τέσπα....

Δημοσ.

Και στην τελική αν έχετε πρόβλημα με τα ΙΕΚ δικαίωμά σας,αλλά κρατάτε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας παρακαλώ....

Δημοσ.
Και στην τελική αν έχετε πρόβλημα με τα ΙΕΚ δικαίωμά σας,αλλά κρατάτε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας παρακαλώ....

τι λες κύριε κολοτούμπα. Forum είναι εδώ όχι τόπος προσευχής.

Δημοσ.

κοιτα μπορει να την χεησιμοποιησεις αλλα ετσι πως το ειπες ηταν λες και αναφερθηκες σε εμενα!!!

οκ!!

Δημοσ.

πάλι αλλο ένα τοπικ καταστράφηκε...

Εγω πάντος σκέφτομαι οτι πρέπει να φάει lock να ησυχάσουμε.

Δημοσ.

Ρε συ aliaser, σε ρώτησα ένα πράγμα και δεν απάντησες : Δεκτή η αντίθεση. Δικαίωμα σου να μην σου αρέσει το τί λέει, τί κάνει ή τί είναι ο άλλος και εγώ σου βάζω μέσα ότι είναι δικαίωμα σου ακόμα και να του το πεις.

Άλλο όμως να επισημάνεις απλώς στον άλλο κάτι (και μετά προφανώς να το κόψεις διότι δεν έχει και νόημα) και άλλο να ρίχνεις flames εσκεμμένα προσβάλλοντας, μειώνοντας τον χωρίς λόγο και προκαλώντας τον συνέχεια. Γιατί? Έχεις προηγούμενα με τον nontas? Άνοιξε θέμα που να λέει "μου τη σπάνε όσοι κάνουν αυτό κι αυτό, σχολιάστε" ή στείλε του πμ.

Αυτή είναι καθαρά προβοκατόρικη συμπεριφορά. Τό'πες μια φορά ότι δεν γουστάρεις, το μάθαμε, το εμπεδώσαμε, άστο τώρα γιατί κούρασε.

edit: Και πες ότι αυτός σ' ενόχλησε. Η virgo τί σού'κανε που της ειπες να φάει μάπες?

Δημοσ.

Σκέφτομαι να γράψω οτι συμφωνώ με Kandinsky.

Σκέφτομαι τι πτυχίο ή τι σπουδές να χει άραγε ο aliaser.

Σκέφτομαι να πάω για ένα καφε.

Δημοσ.

Η αρχική μου σκέψη ήταν πως θα καταστρέψω αυτό το topic :D I believe I have succeeded

Δημοσ.

Ευτυχώς που δε σκέφτεσαι να τα βάλεις κι εσύ μαζί μου.....:-? :-?

Δημοσ.
Η αρχική μου σκέψη ήταν πως θα καταστρέψω αυτό το topic :D I believe I have succeeded

Και εγώ πιστεύω ότι για αυτό το λόγο πρέπει να φας ένα ωραίο ban........

Δημοσ.
edit: Και πες ότι αυτός σ' ενόχλησε. Η virgo τί σού'κανε που της ειπες να φάει μάπες?

χαβαλές να γίνεται.

Δημοσ.

Ρε kandinsky και εμείς τσακωνόμασταν νωρίτερα σε άλλο topic,αλλά ούτε σε πρόσβαλλα,ούτε με πρόσβαλλες... Και ασφαλώς και η virgo δεν έφταιγε σε τίποτα....Τι να κάνουμε,μερικοι εδώ μέσα είναι φουλ κομπλεξικοί και τη βρίσκουν να τη σπάνε σε άλλους....

Άμα εγώ ας πούμε τον άρχιζα στα καντήλια θα έφταιγα???:evil: :evil:

Δεν θα μπω όμως σε αυτήν τη λογική...

Μερικοί τη βρίσκουν να καταστρέφουν topics και έπρεπε να τρώνε σουτ από τα forums....:evil: :evil:

Δημοσ.
Και εγώ πιστεύω ότι για αυτό το λόγο πρέπει να φας ένα ωραίο ban........

εδώ ταιριάζει το

"do you know who I am??? I am Yakuza!"

Δημοσ.

...να δούμε σε λίγο τι θα σκέφεται ο φίλτατος paredwse για το topic αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...