nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 sorry αλλα ειπα ολοι μας μην τα παιρνεις οπως θες!!και καποιος αλλος θα μπορουσε να τσαντιστει!!!! αλλα μονο συ νευριασες!!! Δεν το είπα για σένα....Απλά τη λέξη σου χρησιμοποιήσα.....Τέσπα....
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Και στην τελική αν έχετε πρόβλημα με τα ΙΕΚ δικαίωμά σας,αλλά κρατάτε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας παρακαλώ....
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Και στην τελική αν έχετε πρόβλημα με τα ΙΕΚ δικαίωμά σας,αλλά κρατάτε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας παρακαλώ.... τι λες κύριε κολοτούμπα. Forum είναι εδώ όχι τόπος προσευχής.
milki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 κοιτα μπορει να την χεησιμοποιησεις αλλα ετσι πως το ειπες ηταν λες και αναφερθηκες σε εμενα!!! οκ!!
SeXBOX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 πάλι αλλο ένα τοπικ καταστράφηκε... Εγω πάντος σκέφτομαι οτι πρέπει να φάει lock να ησυχάσουμε.
Kandinsky Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ρε συ aliaser, σε ρώτησα ένα πράγμα και δεν απάντησες : Δεκτή η αντίθεση. Δικαίωμα σου να μην σου αρέσει το τί λέει, τί κάνει ή τί είναι ο άλλος και εγώ σου βάζω μέσα ότι είναι δικαίωμα σου ακόμα και να του το πεις. Άλλο όμως να επισημάνεις απλώς στον άλλο κάτι (και μετά προφανώς να το κόψεις διότι δεν έχει και νόημα) και άλλο να ρίχνεις flames εσκεμμένα προσβάλλοντας, μειώνοντας τον χωρίς λόγο και προκαλώντας τον συνέχεια. Γιατί? Έχεις προηγούμενα με τον nontas? Άνοιξε θέμα που να λέει "μου τη σπάνε όσοι κάνουν αυτό κι αυτό, σχολιάστε" ή στείλε του πμ. Αυτή είναι καθαρά προβοκατόρικη συμπεριφορά. Τό'πες μια φορά ότι δεν γουστάρεις, το μάθαμε, το εμπεδώσαμε, άστο τώρα γιατί κούρασε. edit: Και πες ότι αυτός σ' ενόχλησε. Η virgo τί σού'κανε που της ειπες να φάει μάπες?
Cromb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Σκέφτομαι να γράψω οτι συμφωνώ με Kandinsky. Σκέφτομαι τι πτυχίο ή τι σπουδές να χει άραγε ο aliaser. Σκέφτομαι να πάω για ένα καφε.
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Σκέφτομαι να γράψω οτι συμφωνώ με Kandinsky.Σκέφτομαι τι πτυχίο ή τι σπουδές να χει άραγε ο aliaser. Σκέφτομαι να πάω για ένα καφε. Η αρχική μου σκέψη ήταν πως θα καταστρέψω αυτό το topic I believe I have succeeded
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Σκέφτομαι να γράψω οτι συμφωνώ με Kandinsky.Σκέφτομαι τι πτυχίο ή τι σπουδές να χει άραγε ο aliaser. Σκέφτομαι να πάω για ένα καφε. Ευτυχώς που δε σκέφτεσαι να τα βάλεις κι εσύ μαζί μου.....:-? :-?
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Η αρχική μου σκέψη ήταν πως θα καταστρέψω αυτό το topic I believe I have succeeded Και εγώ πιστεύω ότι για αυτό το λόγο πρέπει να φας ένα ωραίο ban........
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 edit: Και πες ότι αυτός σ' ενόχλησε. Η virgo τί σού'κανε που της ειπες να φάει μάπες? χαβαλές να γίνεται.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ρε kandinsky και εμείς τσακωνόμασταν νωρίτερα σε άλλο topic,αλλά ούτε σε πρόσβαλλα,ούτε με πρόσβαλλες... Και ασφαλώς και η virgo δεν έφταιγε σε τίποτα....Τι να κάνουμε,μερικοι εδώ μέσα είναι φουλ κομπλεξικοί και τη βρίσκουν να τη σπάνε σε άλλους.... Άμα εγώ ας πούμε τον άρχιζα στα καντήλια θα έφταιγα???:evil: :evil: Δεν θα μπω όμως σε αυτήν τη λογική... Μερικοί τη βρίσκουν να καταστρέφουν topics και έπρεπε να τρώνε σουτ από τα forums....:evil: :evil:
aliaser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Και εγώ πιστεύω ότι για αυτό το λόγο πρέπει να φας ένα ωραίο ban........ εδώ ταιριάζει το "do you know who I am??? I am Yakuza!"
SeXBOX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Η αρχική μου σκέψη ήταν πως θα καταστρέψω αυτό το topic I believe I have succeeded ...να δούμε σε λίγο τι θα σκέφεται ο φίλτατος paredwse για το topic αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.