Προς το περιεχόμενο

xalase to flashaki mou

george_gr!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά sorry που άργησα να απαντήσω.. Να τον κάνω Format ok,πωσ όμως.. Αφου δεν το αναγνωρίζει.. προσπαθησα με τη επιλογή διαμόρφωση αλλα δεν... Καμια ιδεα? thanks

Δημοσ.

Μόλις πάω να κάνω διαμόρφωση μου βγαινει μήνυμα: Δεν υπάρχει δισκέτα στη μονάδα , βαλε μια δισκέτα στη μονάδα και ξαναδοκιμασε. Τα νεύρα μου...

Δημοσ.

Σε τι όροφο μένεις; Πάρε φόρα και στείλτο απ'το παράθυρο :P

Sorry φίλε αλλά κάτι μου λέει ότι μας άφησε χρόνους. Δεν είναι λογικό να λέει έτσι. Απλώς δοκίμασέ το και σε άλλους Η/Υ.

Δημοσ.

Το Flashaki δεν ήρθε με κάποιο CD; Εγώ έχω ένα μάρκα μ'έκαψες (TinyDisk), το οποίο πριν λίγο καιρό άρχισε να μου κάνει κάτι κουλά. Εγκατέστησα όμως ένα utility από το CD το οποίο του έκανε low level format, και μετά όλα ΟΚ. Κοίταξε μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο για το δικό σου.

Δημοσ.

Πήγαινε στο My Computer δεξί κλικ Manage --> Storage --> Disk Management. Δες αν το βλέπει. Αν ναι κάνε διαγραφή του partition φτιάξε άλλο και κάνε format.

Δημοσ.

Δοκίμασα με το My Computer δεξί κλικ Manage --> Storage --> Disk Management αλλά δεν το βλεπει., :(. Οσο για το Cd δεν θυμαμαι να είχε..

Δημοσ.

Κινέζικο έ; Θυμάστε τα κινέζικα σίδερα που μόλις τους έβαζες νερό έστελναν τον άτυχο χρήστη να βλέπει τα ραδίκια ανόποδα; Μην το πολυβάζεις στον υπολογιστή και σου κάψει και το κύκλωμα για τις θύρες USB. (8GB είναι μάλλον ύποπτο).

Δημοσ.

Παιδια τα ίδια μου κάνει και ένα twinmos 512 και δυστυχώς δεν εχω κρατήσει απόδειξη. Πήρα καινούργιο 1g αλλά άμα υπάρχει τρόπος να αναστηθεί το 512 πείτε.

Δημοσ.

Κάνε φορμάτ μέσα από λίνουξ.

Παρόμοια ιστορία είχε ένας φίλος και το έβαλα στο λινουξάκι. Φορμάτ και οκ.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα σου έλεγα να δοκιμάσεις στην Enet (210-2883600). Είναι κάπου στη Μεταμόρφωση, θα ψάξω αν θες να βρω που ακριβώς.

Στο παρελθόν με έχουν εξυπηρετήσει για κάτι αντίστοιχο, αφού πρώτα είχα επικοινωνήσει με την Kingston.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...