Προς το περιεχόμενο

xalase to flashaki mou

george_gr!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα απο το εξωτερικό (συγκεκριμένα απο τη Κίνα) ένα flashάκι Kingston Data Traveler usb flash drive με μνήμη 8GB. Μόλις όμως πήγα να περάσω κάτι αρχεία όμως μου βγήκε μήνυμα για ιό. τον διαγράφω και ξαφνικά χαλασε το flashάκι.. Οταν παω να το ανοίξω μου βγαινει μήνυμα :Τοποθετήστε μια δισκέτα στη μονάδα G:". Τι μπορώ να κάνω? Δοκίμασα να παω στο Πλαισιο για service αλλα μου είπαν οτι δεν το δέχονται λόγω αγορας απο το εξωτερικό.. Δυστυχως δεν εχω βρει ακόμη αντιπροσωπεία στην Ελλαδα τις Kingstom.. Τι να κάνω???

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα... Καλύτερα να την επιστρέψεις στον κινέζο... Ελπίζω μόνο ο κινέζος να μην κάνει τον κινέζο.

Δημοσ.

κάνε τον φορματ. γιατι μάλλον δεν τον βλέπει σωστα στα windows. το acronis ειναι μια καλή λύση. τελος υπάρχει η πιθανότητα να αφαίρεσες το firmware και ισως χρειαστεί να κατεβάσεις καινουριο!

Δημοσ.

Και να ελπίζεις να μην είναι "μούφα" 8GB, μικρότερης χωρητικότητας δηλαδή που του έχουν πειράξει το allocation table για να φαίνεται μεγαλύτερο.

Δημοσ.
Και να ελπίζεις να μην είναι "μούφα" 8GB, μικρότερης χωρητικότητας δηλαδή που του έχουν πειράξει το allocation table για να φαίνεται μεγαλύτερο.

Όντως ... ήλπιζε!!!!

Δημοσ.

Τελικά ο George δε μας είπε τι έκανε με το φλασάκι.......:-| :-|

Και έχω μια απορία:αφού πόσταρε ένα μήνυμα πως λέει ότι έχει 0 μηνύματα???.....Παράξενο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...