Rabican Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 εχω παραλαβει τη γραμμη της vivodi (1mbit) και κανεις απο αυτους δεν ηξερε να με βοηθησει πως να το σεταρω, δεδομενου πως δεν εχω web interface, αλλα console..θα ημουν υπερβολικα υποχρεωμενος αν μπορουσε καποιος να με στειλει ενα .txt με τις εντολες του configuration να τις περασω στο ρουτερακι μου. δεν χρειαζομαι ολο το config, μονο για το atm interface και το dialer. ευχαριστω πολυ, οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.. επισης εχει διαφορα στο configuration με το αν ειμαι shared η full LLU, η αρυς (μεσω δικτυου ΟΤΕ)??
Rabican Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 κανεις??? ειναι επειγον παιδια, δεν εχω DSL και δεν μπορει καποιος να με βοηθησει..
Merlin_o_magos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Στο adslgr.com έψαξες? Εκεί θα σε βοηθήσουν σίγουρα...
Infrared Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21381
Rabican Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 φιλε infrared ευχαριστω πολυ..μολις παω σπιτι θα το δοκιμασω!!
Rabican Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 τελικα ουτε ο SOHO ουτε ενα παμπαλαιο adsl usb modem της Zyxel καταφεραν να συντονιστουν στη γραμμη, οποτε δηλωνω βλαβη στον (π)ΟΤΕ...η vivodi επιμενει πως η γραμμη ειναι up και δουλευει κανονικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.