Προς το περιεχόμενο

Αν εχεις κατεβασμενα στον υπολγιστη σου..

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρχεια που εχουν μεσα αλλα αρχεια με καταληξεις jad και jar πως μεταφερονται στο κινητο για να παιξουν ; το κινητο ειναι νoκια 6230

• Moderators
Δημοσ.

Στην δικια μου περιπτωση με ενα P900,τα .jar τα μεταφερω με bluetooth στο κινητο και στην συνεχεια εγκατασταση σε αυτο(αν αυτο ειναι που ρωτας)

Δημοσ.
Στην δικια μου περιπτωση με ενα P900,τα .jar τα μεταφερω με bluetooth στο κινητο και στην συνεχεια εγκατασταση σε αυτο(αν αυτο ειναι που ρωτας)

ενταξει αντε και το μετεφερα απο το πισι στο κινητο το αρχειο jar...

η εγκατασταση πως γινεται ;

Το προβλημα δεν ειναι στην μεταφορα...ειναι στην εγκατασταση δηλαδη τι κανουμε για να παιξει...

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι να το στείλεις στο κινητό με κάποιο λογισμικό που έχει επιλογή για εγκατάσταση εφαρμογής java. Η "σουίτα" της Nokia δεν το κάνει το δοκίμασες; Επίσης δοκίμασε να στείλεις την εφαρμογή με μέθοδο "OBEX Push object" και όχι με απλό "file transfer".

• Moderators
Δημοσ.

Στην εγκατασταση ειναι το προβλημα λοιπον..Στην δικια μου περιπτωση με ενα κλικ ξεκιναει η εγκατασταση.

Στην δικια σου περιπτωση,ενα search μου δωσε το παρακατω

http://www.google.gr/search?q=how+to+install+jar+files+on+nokia+6230&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official

Ελπιζω να σε βοηθησει.

Δημοσ.

και με το samsung D600 το ιδιο ειναι.μπορει καποιος να πει πως γινεται με το bluetooth να σταλει ολοκληρος φακελος[απ`οτι διαφασα πρεπει να μπουν σε ενα φακελο και να σταλουν και τα 2μαζι]

Δημοσ.
Για το 6230 γίνεται με την επιλογή "Εγκατάσταση Εφαρμογών" του PC Suite

Το ιδιο και στο 7610 που εχω,αρα η λυση ειναι να κατεβασει το nokia pc suite απο το site της nokia.

Δημοσ.
Για το 6230 γίνεται με την επιλογή "Εγκατάσταση Εφαρμογών" του PC Suite

Και βεβαια αυτη η σουιτα δεν κανει για αλλες μαρκες κινητων ετσι ?

Δημοσ.
Και βεβαια αυτη η σουιτα δεν κανει για αλλες μαρκες κινητων ετσι ?

Τελικα ειναι μονο για Νοκια....:confused: βρηκα μια αντιστοιχη σουιτα για

sharp gx30i η οποια κανει διαφορα ΕΚΤΟΣ απο loading java games:mrgreen:

Προφανως δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο....:twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...