tom31 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Game (SWAT 4) σε 12 αρχεία RaR. Άνοιξα το πρώτο και το έκανα Extract σε ένα φάκελο όπου μέσα μου δημιούργησε δύο φακέλους CD_1 & CD_2. Ο πρώτος φάκελος (CD_1) έχει δύο αρχεί α). rld-sw4a.bin (742.357 κβ) & β). rld-sw4a.cue (1 κβ). Ο δεύτερος φάκελος (CD_2) έχει τρία αρχεία α). rld-sw4b.bin (438.237 κβ) , β). rld-sw4b.cue (1 κβ) & γ). rld-sw4b.sfv (1 κβ). Στο δια τάυτα, έψησα το φάκελο CD_1 σε DVD Disk (γιατί δε χωράει σε CD Disk) και το φάκελο CD_2 σε CD Disk. Δέν δούλεψε τίποτα. Εννοώ οτι έβαλα dvd & cd στο drive και δεν γίνεται τίποτα. Κάθε βοήθεια ώστε να μπορέσω να το κάνω setup καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων . . . .
UnderDoG Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Για δοκίμασε το ξαναψήσεις με το MagicIso. Κανονικά θα πρέπει να σου κάνει autorun με το που θα βάζεις το cd. Επίσης κάνε mount το .bin να δεις αν το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί κανονικά. Αλλιώς δεν θα το έχεις κάψει σωστά.
tom31 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση, μόλις το ξεπέρασα το πρόβλημα τελικά το έκανα install με το ISO Buster. Τώρα όμως έχω άλλο προβλημα αφού φορτώσει το παιχνίδι κανονικά και τελειώνουν τα trailers σταματάει και μου πετάει το εξής μήνυμα : Critical Error Unable to create mouse lag handler surfaces. Ευχαριστώ και πάλι.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Για το δεύτερο πρόβλημά σου, μπορείς να απευθυνθείς στο technical support της εταιρίας που έβγαλε το παιχνίδι ;-) Για το πρώτο σου πρόβλημα, δεν θα πας να κάψεις σε DVD τον φάκελο. Θα πας στο πρόγραμμα εγγραφής σου (Nero, Alcohol) και θα κάνεις Burn Image (2 φορές). Την πρώτη φορά για το πρώτο .bin, την άλλη για το δεύτερο...
tsakonas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 katarxas to game pou xeis den einai original kai apagoreuontai suzhthseis edw.............. twra , to ti berdema exeis faei den legetai....to bin xwraei se cd kai as einai 750mb .... to bin ginetai mount me to daemon tools i to alcohol. giati ta eukola ta kaneis duskola?
hralman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 katarxas to game pou xeis den einai original kai apagoreuontai suzhthseis edw..............twra ' date=' to ti berdema exeis faei den legetai....to bin xwraei se cd kai as einai 750mb .... to bin ginetai mount me to daemon tools i to alcohol. giati ta eukola ta kaneis duskola?[/quote'] Δε μιλησε κανεις για παρανομο game. Το παιδι μπορει να θελει να το εχει σαν backup απο το original του. Η να το δανειστηκε απο ενα φιλο που το εχει backup. Οσο για το .bin, το παιδι το ελυσε το προβλημα ειπε οποτε παμε παρακατω. Το error message που αναφερεις ειναι λιγο περιεργο... διαβασε εδω: http://forums.vugames.com/thread.jspa?threadID=3057&tstart=0 Καποιοι το ελυσαν βαζοντας το 1.1 patch. Σε αλλους προερχοταν απο την καρτα γραφικων. Δοκιμασε να κανεις αυτα που προτεινουν εκει. Τι καρτα γραφικων εχεις?
tsakonas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 hehehe ase re file plaka kaneis? 5 xronia sto kourbeti....toulaziston an diavaze tous kanones i itan ligo pio eksupnos de tha vaze to filename tou game...tha mas to elege alliws DLD TO RLD ti einai? mhpws reloaded??????????????????????? Reloaded release. LOCK
hralman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Το file name δεν αποδεικνυει τιποτα οσον αφορα το αν ειναι παρανομο αντιγραφο η οχι. Μπορει ετσι να γουσταρε να το ονομασει εκεινος. Για το αν ειναι αντιγραφο η οχι, εχω καταλαβει κι εχω κι εγω αποψη, αλλα δε θα την πω εδω. Απλα απο τη στιγμη που δε το λεει καταμουτρα και δε μπορει να αποδειχτει με καποιο τροπο, ειναι ελευθερος να λεει οτι γουσταρει. Και αυτο το ...5 χρονια στο κουρμπετι τι ειναι? Γιατι αν ειναι αυτο που καταλαβα, εγω εχω 16.
tsakonas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 16 ? σοβαρα? εχει στην ελλαδα DSL 16 χρονια? Και ναι το game μπορει να αποδειχτει οτι ειναι παρανομο...... Μην υποτιμας τη νοημοσυνη σου και κατ επεκταση την δικη μου και των μοντς.......
hralman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Τοτε αλλο καταλαβα... δε μιλουσα για 16 χρονια DSL. Ουτε εχει σχεση το ποσα χρονια υπαρχει ευρυζωνικη συνδεση στην ελλαδα με τις γνωσεις καποιου στους υπολογιστες. Το game ΔΕΝ μπορει να αποδειχτει οτι ειναι παρανομο, και αν μπορει δε μας ειπες τον τροπο. Οσο για τη νοημοσυνη σου, μου και των mods, εδω περα δεν απαγορευεται να μιλαμε για αντιγραφα παιχνιδιων για να μη το παρουν πρεφα οι mods. Ειναι νομικο το θεμα. Ο νομος ειναι αυστηρος περι καταπατησης πνευματικης ιδιοκτησιας και κατ'επεκταση απαγορευεται η δημοσια συζητηση περι τετοιων. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει απτη αποδειξη οτι μιλαμε για αντιγραφο, και οι mods και το site ειναι καλυμμενο νομικα, οποτε δεν εχουν λογο να επεμβουν στο thread. Δεν ειναι θεμα νοημοσυνης και αν το εχει καταλαβει καποιος. Ολοι καταλαβαμε εδω μεσα αν ειναι αντιγραφο η οχι. Ειναι θεμα του κατα ποσο μπορει να ειναι καλυμμενο νομικα το site. Και αφου ειναι, γιατι με τα λεγομενα που ειπωθηκαν δεν υπαρχει αποδειξη για κατι, δεν υπαρχει και θεμα διακοπης του thread. Anyway, νομιζω εχουμε ξεφυγει απο το θεμα, οποτε καλο ειναι η συζητηση να τελειωσει εδω. Το θεμα ανοιχτηκε για να βοηθησουμε το παιδι να βρει μια λυση. Εγω προτεινα τη δικη μου πιο πανω...
tsakonas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 kala ayto tha to krinoun oi mods.....twra an to filename, sou leei oti einai paranomo ti allo na pw? na to marturhsei o idios? dikasthrio den einai edw..... P.s eides oti xaneis to nohma? De leei pouthena stous kanones na voithame atoma estw kai me thn upopsia oti exoun kopia... kai sto ksanalew to filename ta leei ola....ean den einai eksupnos afton na valei mono thn epektash de ftaiw oute gw oute esy oute oi mods........
tom31 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Πώς την έχεις δει ρε μεγάλε tsakonas ? Το αν είναι παράνομο το game δεν αποδεικνύεται απο πουθενά και το πόσο έξυπνος είμαι εγώ είναι αλλονού παπά ευαγγέλιο, το πόσο εξυπνάκιας είσαι εσύ φαίνεται. Δεν ασχολήθηκα μαζί σου μπας και σταματήσεις αλλά τελικά απ οτι φαίνεται την έχεις δεί κάτι παραπάνω απο ενας απλός user αυτού του forum. Όπως είπες και εσύ αυτο θα το κρίνουν άλλοι, αλλά σε καμιά περίπτωση εσύ. Οπότε αν δεν μπορείς να βοηθήσεις στο προβλημά μου άλλαξε thread. Αυτά. Ευχαριστώ το φίλο hralman για την πολύτιμη βοήθεια.
S2Katana Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δε μιλησε κανεις για παρανομο game. Ναι ρε παιδια μην βιαζομαστε να κρινουμε...
hralman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 :D :D Ευχαριστώ το φίλο hralman για την πολύτιμη βοήθεια. Ευχαριστηση μου που σε βοηθησα.
tsakonas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ela re megale user pou me kses k apo xtes.... kane mas th xarh...oti vlepw lew... fenete i eksupnada sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.