Προς το περιεχόμενο

Φάκελος της Altec Telecoms

^_NikitaS_^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κάποιες μέρες, γυρνόντας από κάποια δουλειά πήγα να δω τους γωνείς μου στη Πάτρα. Μπαίνοντας στη πολυκατοικιά κοίταξα τους φακέλους ώστε αν έχουμε τίποτα στο όνομά μας να το έπαιρνα. Κοιτόντας είδα ένα φάκελο της Altec Telecoms. Αυτός ο φάκελος ήταν φραγισμένος. Το πρόβλημα ήταν ότι στο παραθηράκι που έχει για να βλέπει κάποιος τα στοιχεία, δεν είχε στοιχεία :lol: . Δε ξέρω πώς έγινε, αλλά έγραφε μόνο το ποσό πληρωμής (πληροφοριακά, το χαρτί μέσα στο φάκελο ήταν μεγάλο, έτσι δεν ήταν δυνατών να κουνηθεί). Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: Πώς τα ΕΛΤΑ πήραν την απόφαση και έστειλαν αυτό το φάκελο στη συγκεκριμένη πολυκατοικία; Και αφού οκ το στείλανε, ποιος από τους ενοίκους θα τον ανοίξει, αφού δεν έχει κανένα στοιχείο επάνω; :wacko: Το μόνο καλό είναι ότι δεν έχω εγώ σχέση με το φάκελο αυτό. Το φάκελο με την μία τον τράβηξα φωτογραφία και σας τον παραθέτω :P

post-22650-129062934834_thumb.jpg

Δημοσ.

Σκοτεινό πέπλο μυστηριου καλύπτετε πίσω από τον ύποπτο φάκελο του provider… ο οποίος προφανώς θέλει να θίξει και να υπονομευσει τα συμφέροντα του ΟΤΕ, μαζί με τους ενοίκους της πολυκατοικίας :razz: :lol:

Περα από την πλακα…νομίζω πως είναι βλακεία των ΕΛΤΑ και γκαβομαρα του ταχυδρόμου που άφησε κάποιο φάκελο "αγνώστου ταυτότητας".

Επίσης βλακεία και ανοησία (παρτο όπως θες) από την Αλτεκ να κάνει τόσο σοβαρά λάθη. Γιατι πες παράδειγμα πως ο φάκελος αντιστοιχεί σε πραγματικό ιδιοκτήτη και ο οποίος έχει μια συνδρομή στην συγκεκριμένη εταιρία και πρέπει να πληρώσει και η εταιρία αφού περάσει το χρονικό διάστημα που θέτει για την πληρωμή δει πως ο συγκεκριμένος πελάτης δεν έχει πληρώσει τότε προφανώς του κόβουν την συνδρομή (αν δεν έχει ενημερωθεί και τηλεφωνικά) και τα παίρνει στο κρανίο ο συνδρομητής…:twisted:

Και παίρνει τηλέφωνο την Αλτεκ και ρωτήσει γιατί κόπηκε η σύνδεση τότε τι θα του πουν; Πως το σύστημα μας ξέχασε να βάλει τα στοιχειά σας ή κόλλησε ο εκτυπωτής στον δικό σας λογαριασμό και βαριόμασταν να βγάλουμε άλλο (είπαμε και ενα δεν βαριέσαι Ελλάδα είμαστε, αυτά συμβαίνουν) και τον στείλαμε στα ΕΛΤΑ μαζί με τα υπόλοιπα για αποστολή. :cry:

Εγώ στην θέση σου αν ήμουν θα το γύριζα πίσω στο ταχυδρομείο ή θα το έλεγα στον ταχυδρόμο οποτε τον έβλεπα (όπως και κάνω οποτε βρίσκω κάτι στην πολυκατοικία που μένω και δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για την ύπαρξη του, και μιλάμε για σοβαρές επιστολές όπως τράπεζες, εφορία κλπ)….

Δημοσ.

Καλά μην είμαστε και τόσο υπερβολικοί για ένα τέτοιο λάθος..Ανθρωποι διπλώνουνε τα χαρτια και λάθη γίνονται απέιρα τέτοια.Ο φάκελος θα επιστραφεί λογικά στην εταιρεία η οποία θα επικοινωνήσει με τον παραλήπτη και το προβλημα θα λυθεί!Καμία συνδρομή δε διακόπτεται για κάτι τέτοιο..Σε εμένα έχουνε χαθεί κατα καιρούς διάφοροι λογαριασμόι,οι εταιρείες επικονώνησαν μαζί μου και το σφάλμα λύθηκε..Απλα τους πλήρωσα μαζεμένους!

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι ο φακελος εχει ανοιχτει και ξανακλειστει με την γνωστη μεθοδο ατμου + UHU stick!

To εκανα και εγω μικρος για να ανοιγω τις επιστολες απο το σχολειο για τις απουσιες!

Δημοσ.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει, βέβαια, είναι πως ήξερε ο ταχυδρόμος που να αφήσει τον φάκελο. Ακόμα και συστημένο να ήταν θα απαιτείτω υπογραφή του παραλήπτη.

Δημοσ.

εμενα ξερεις ποσες φορες μου`χει τυχει να βρω σπιτι μου γραμματα που και με αυτοκινητο να πηγαινες το μισαωρακι σου το θες μεσ`το νερο να πας?ισως να του επεσε,ιθσως να το αφησε κατα λαθος,ισως παλι να σχολουσε και να βαριοταν να παει και να στο παρατησε

Δημοσ.

Ρε παιδιά μιας και μιλάτε για Altec Telecoms γιατί οι....μην τους πω τώρα... χρεώνουν ανά λεπτό τις κλήσεις και όχι ανά δευτερόλεπτο???:evil:

Πχ μιλάω για 4 λεπτα και 3 δευτερόλεπτα και μου το χρεώνει 5 λεπτά...

Το ίδιο γίνεται και σε κλήσεις προς σταθερά και προς κινητά...:evil:

Δημοσ.

Ξανακατέβηκα Πάτρα και ο φάκελος ήταν ακόμα στη πόρτα.Κανείς δε τον είχε πάρει.Το είπα στο διαχειριστή και είπε ότι θα το γυρίσει στα ΕΛΤΑ.Τώρα για το αν τον ανοίξανε το φάκελο και τον ξανακλείσανε δε ξέρω.Δεν μένω μόνιμα εκεί.

Δημοσ.

anoixe to re αδερφε τι πολυκατοικια κ αυτη...κανεναν δεν ενδιαφερει τινος ειναι ο φακελος.κ στην χειροτερη αφου θα αναφερει ονομα κτλ πηγενε αφησε το στην πολυκατοικια τ...ή κλειστο παλι κ γραψε απ εξω επιστροφη για να το παρει πισω ο ταχυδρομος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...