realestate Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Κατα πρώτον δεν ξεκίνησα να την την πώ σε κανένα και αδίκως μου καταμαρτυράς κάτι τέτοιο .Σκοπός του κάθε thread - κατά την αποψή μου-ειναι να δώσει απαντήσεις και λύσεις σε κάποια προβλήματα που ίσως κάποιοι απο εμάς τα έχουν αντιμετωπίσει με επιτυχία στο παρελθόν ούτως ώστε να δώσουμε χείρα βοηθείας σε κάποιους που την χρειάζωνται.Εκφράζω λοιπόν αυτη την προσωπική μου άποψη και εσύ το παίρνεις προσωπικά....και δεν καταλαβαίνω τον λόγο !! Και κατά δεύτερον και να κλείσω ,το μέλος plato ζήτησε κάποια βοήθεια και του έδωσες την συμβουλή σου και καλά έκανες αλλά όμως δεν μπορείς να μου αφαιρέσεις το δικαίωμα να πω και εγώ την δική μου αποψή ακομα και να έρθω σε πλήρη αντιπαρέθεση με την δική σου !!!!!
stavrosl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Πολυ σωστα, εχεις κανει το μηχανακι απο 3.2 1.8 Zone alarm και Norton βαζαμε το 1994-95 μακρια απο αυτα τα προγραμματα παιδια σου στραγγιζουν το PC απο πορους και δεν προσφερουν καμμια προστασια . Σημ. εδω ειμαστε για να βοηθαμε οχι να τσακωνομαστε oute Norton oute Mcafee.NOD32 mazi me ena firewall px Sygate kai eisai teleia.an tora exeis kai dsl/router me firewall eisai super duper komple.
asmilon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Σχετικα με το ZoneAlarm δε ξερω ποια εκδοση εχεις δει και εχεις αυτη την γνωμη, εγω παντως που το χρησιμοποιω πολυ καιρο τωρα (πανω απο 2 χρονια) εχω να πω μονο τα καλυτερα. Απο χρηση πορων, τρωει κατα μεσο ορο 4400ΚΒ RAM με peak usage 11.252ΚΒ κατα την εκκινηση του, πιστευω ειναι ελαχιστα για αυτα που προσφερει. Εχω κανει πολλα τεστ ασφαλειας και το ZoneAlarm τα εχει περασει ολα με αριστα, οποτε το προτεινω ανετα σε οποιονδηποτε...
plato Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Τωρα τα εχω κανει αχταρμα στο μυαλο μου... Απο οτι βλεπω δεν υπαρχει συμφωνια που σημαινει ειτε οτι υπαρχουν αρκετα καλα προγραμματακια ή οτι ολα ειναι ετσι κι ετσι. Κατεβασα το Spy Sweeper και χωρις να κανω format το ετρεξα και βρηκε διαφορα. Την επομενη φορα που πηγα να τρεξω αρχειο ηχου ειδα οτι κατι ειχε πειραχτει και δεν ειχα ηχο. Επρεπε να περασω ξανα το λογισμικο της καρτας. Να ειχε χτυπησει εκει τιποτα ή το Spy Sweeper να το προκαλεσε αυτο? Μαλλον δυσκολο να πει κανεις αλλα τωρα το σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω μετα το format.Προς το παρον το τρεναρω και κατεβαζω προγραμματακια να δω τι μπορουν να κανουν πανω κατω.Αν θελει καποιος ας προτινει κι αλλα γιατι απο τα παραπανω δεν εβγαλα ακρη. Ευχαριστω οσους ποσταραν παντως!
realestate Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Τωρα τα εχω κανει αχταρμα στο μυαλο μου... Απο οτι βλεπω δεν υπαρχει συμφωνια που σημαινει ειτε οτι υπαρχουν αρκετα καλα προγραμματακια ή οτι ολα ειναι ετσι κι ετσι. Κατεβασα το Spy Sweeper και χωρις να κανω format το ετρεξα και βρηκε διαφορα. Την επομενη φορα που πηγα να τρεξω αρχειο ηχου ειδα οτι κατι ειχε πειραχτει και δεν ειχα ηχο. Επρεπε να περασω ξανα το λογισμικο της καρτας. Να ειχε χτυπησει εκει τιποτα ή το Spy Sweeper να το προκαλεσε αυτο? Μαλλον δυσκολο να πει κανεις αλλα τωρα το σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω μετα το format.Προς το παρον το τρεναρω και κατεβαζω προγραμματακια να δω τι μπορουν να κανουν πανω κατω.Αν θελει καποιος ας προτινει κι αλλα γιατι απο τα παραπανω δεν εβγαλα ακρη. Ευχαριστω οσους ποσταραν παντως! το spysweeper είναι καλό αλλα περίεργο πρόγραμμα. Το χρησιμοποιούσα περίπου ένα χρόνο ( 4.5 και 5.0 beta )και κάποια ανύποπτη στιγμή μου έβγαλε σαν spyware ενα extensions του ασύρματου οδηγού της acer με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω σύνδεση με τον ενλόγω οδηγό .Κατόπιν τουτου το πέταξα και χρησιμοποιώ εδώ και δύο μήνες το ewido 4.0 το οποίο είναι υπέροχο ( ελαφρύ , αποτελεσματικό με συχνα updates και το βασικώτερο χωρίς false alarm ) Αν λοιπόν εχεις ακόμα πρόβλημα με την κάρτα , το μόνο που σε σώνει είναι να κάνεις restore απο την καραντίνα του spysweeper και επαναφορά συστήματος με σημείο αναφορας πρίν το spysweeper scan και το σύστημα θα επανέλθει.
plato Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Thanx realestate θα το κοιταξω. Να σημειωσω και το αλλο πολυ περιεργο που συμβαινει. Ο norton corporate λειτουργουσε κανονικα, του εκανα update κτλ. και ξαφνικα μια μερα που παω να κανω scan μου λεει οτι το προγραμμα δεν εχει περαστει σωστα και δεν μπορει να σκαναρει. Την εχει ακουσει ασχημα το μηχανημα λεμε!
Dark-Shadow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 +1 sto ewido eidika stin new version eine full m@m@ti!!!
realestate Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Thanx realestate θα το κοιταξω. Να σημειωσω και το αλλο πολυ περιεργο που συμβαινει. Ο norton corporate λειτουργουσε κανονικα' date=' του εκανα update κτλ. και ξαφνικα μια μερα που παω να κανω scan μου λεει οτι το προγραμμα δεν εχει περαστει σωστα και δεν μπορει να σκαναρει. Την εχει ακουσει ασχημα το μηχανημα λεμε![/quote'] Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν φταίει το μηχάνημα αλλα αυτο το καταραμένο πρόγραμμα που λέγετε norton - symantec antivirus. Πέρυσι το καλοκαίρι το norton antivirus 2004 δεν έκανε updates και ο φταίχτης ήταν η symantec που προσπαθούσε ανεπιτυχώς να αναβαθμίσει το live update. Αν θές την γνώμη μου πέταξε το symantec και βάλε ενα καλό antivirus ( kaspersky 6.0 , bitdefender 9.0 , nod 32 , gata antivirus kit 2006 κλπ ) και ξεμπέρδεψες.
NOPSTRIM Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μήπως να εγκαταστήσει κανα δυό σουϊτες ακόμα εκτός απο το zone alarm security suite ( antivirus+firewall+antispyware )και καπάκι δυό τρία antivirus και μερικά antispyware έτσι για να έχει ?Και τότε είναι σίγουρο οτι ο υπολογιστής θα κολήσει μιά και καλή να μην παιδεύεται κιόλας !!!! Ennoite oti den exo tpt mazi sou man Apla otan to proto sou minima einai auto(dld mou tin les kai den ekfereis tin gnomi sou. oute protineis kapoia lusi) ti 8es na pistepso ego? Oti ola einai ok? Pantos den exo provlima mazi sou Apla eimai tis apopsis oti Ena Kaspersky Personal Pro se sindiasmo me to Spy Sweeper kai to ZA Security Suite, einai oti kalutero!!! Pote den evlapse kakenan mia Suita... Filika panta
realestate Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δεν ήθελα να σου την πώ και γιάυτο να είσαι σίγουρος !! Απλως μερικές φορές ο ( γραπτός ) λόγος γινεται καυστικός και δημιουργούνται παρεξηγησεις. Και πάλι φίλοι nop$trim. καλημέρα
john34516 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 kata mena xrhsimopoia kaspersky internet security xwris kapoio allao k tha deis th diafora.den perna tpt.oso gia ta nod32 kai norton k zone alarm den einai kala(gemizei to pc ious k sthn full prostasia)
giorgos th. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 mi leme ki oti theloume......gia to norton ok,exoun akoustei diafora alla eidika gia to NOD mi leme ki oti theloume...
Melissa_virus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Spy Sweeper gia spyware... kai 8a deis tin ugeia sou... Εγώ θα σχολιάσω μόνο αυτό. Είναι πραγματικα άθλιο και πολύ βαρη! Δεν κάνει τίποτα απολύτος. Το είχα για ένα διάστημα, και περασε στα χαλαρά βαρή spyware μέσω του Steam, και αυτο έγινε disable, κόλαγε και έκλεινε εντελώς!!! Το spyware το έβγαλε για την πλάκα του off. Αναγκαστηκα χειροκίνητα (κοινώς με το μάτι) να ψάχνω σε safe mode, τι είναι και που είναι. Και φυσικά μόλις έβγαλα το spyware, to spy sweeper ξαναδούλευε μιά χαρα. Και με την μια έφαγε σουτ. Γίρισα πίσω στο ad-aware... Προτείνω, Nod 32, oupost και adaware. Και θα βρεις την ησιχία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.