understatement Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδία έφαγα φλασιά! Τώρα κατάλαβα τι παίζει με την Acer: Αρχικά πληρώνεις μεν ?200-300 λιγότερα, στην πορεία όμως θα τα σκάσεις τοκισμένα στο σέρβις, εκτός βέβαια αν αγοράσεις επέκταστη εγγύησης. Μια ή ή άλλη είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 οχι acer ...toshiba η Sony..το πρώτο για καλά χαρακτηριστικά και πιο οικονομικά.πάρε εναν toshiba a100-906.η πιο value for money αγορά. αν θές την καλύτερη οθόνη στην αγορά πας για sony χωρίς δευτερη κουβέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelovet Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Εγώ έχω τον Aspire 1604LC από τον Αύγουστο του 2003 και με χρήση - ξέσκισμα, δεν εμφάνισε κάτι σοβαρό εκτός από υπερθέρμανση λόγω ξήρανσης της πάστας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Οι Acer τελικά είναι μεγάλο ρίσκο. Πριν 1 μήνα αγόρασα τον Aspire 1300 του κολητού μου (150Ε). Εσβηνε καθε 3 λεπτά και ο δίσκος έδειχνε χτυπημένος. Τελικά τον ανοιξα, εβγαλα 3εκ πουρι απο ανεμιστήρα, εκανα και ενα φορματ τον δίσκο πάνω στο PC μου και το μηχάνημα παει τέλεια. Ιδη βρίσκετε στον 4ο χρόνο ζωής και δεν έχει εμφανήσει τίποτα παρά την βαριά χρήση. Είναι πώς θα σου κάτσει το μηχάνημα. Αμα βγεί καλό θα κρατήσει μια ζωη, αλλοίς 'κλάυτα Χαραλαμπε' .Του αδερφού μου ο FS κάηκε η MB στους 11,5 μήνες!!! (για 15 μέρες γλιτωσε τα φράγκα, μας είχαν πει τότε πως έχει 1 χρονο εγγύηση):oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelovet Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ξέρει κανένας τι παίζει με τα καινούργια 20ιντσα μοντέλα της Acer ; Αξίζουν τα λεφτά τους ή είναι απλά ένα μαρκετινίστικο γκάτζετ-κόλπο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.