ptsak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Πώς το βλέπετε? Ακούω γνώμες!!! http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=4902&catid=19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakeItEasy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Gia na vreis ta idia xarakthristika se kapoia gnosth marka opos toshiba,sony tha pliroseis toulaxiston alla 200-300 euro! Opote to en logo mhxanhma exei fovero value for money,eno kai san sunthesh fainetai polu kalh,deleazei kai to tuneraki pou dinei doro! Ostoso gia allh mia fora tha anagasteis na akouseis ola osa legontai gia ta acer kai to service tous..it's up to you.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Gia na vreis ta idia xarakthristika se kapoia gnosth marka opos toshiba' date='sony tha pliroseis toulaxiston alla 200-300 euro!Opote to en logo mhxanhma exei fovero value for money,eno kai san sunthesh fainetai polu kalh,deleazei kai to tuneraki pou dinei doro! Ostoso gia allh mia fora tha anagasteis na akouseis ola osa legontai gia ta acer kai to service tous..it's up to you..[/quote'] Είμαι σε δείλλημα! Μου αρέσει πολύ και αυτό: http://www.megamarket.gr/hppav8284eadc1831g160xphomeew925ea-p-25312.html?filter_id=9 Τί πρωτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TakeItEasy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 tora pas sthn pio kalh value for money epilogh oson afora tis 17''!Ostoso vasiko meionekthma se auto to pc ths HP einai h karta grafikon,GForce 7400 pou einai safos pio xamhlh apo thn X1600 tou Acer!! An thes na paizeis axioprepestata kai kanena game,kai den einai toso simantiko gia sena oi 17'' tote epemene acer!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 tora pas sthn pio kalh value for money epilogh oson afora tis 17''!Ostoso vasiko meionekthma se auto to pc ths HP einai h karta grafikon,GForce 7400 pou einai safos pio xamhlh apo thn X1600 tou Acer!! An thes na paizeis axioprepestata kai kanena game,kai den einai toso simantiko gia sena oi 17'' tote epemene acer!![/QUOT Συμφωνώ με αυτό που λες για τα γραφικά αν και πιστεύω οτι δεν θα είναι και το 2ο τόσο άσχημο στα games! Απλά θα έλεγα οτι το ΗΡ μου αρέσει καλύτερα σαν design! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GI@RG@S Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Είμαι σε δείλλημα! Μου αρέσει πολύ και αυτό: http://www.megamarket.gr/hppav8284eadc1831g160xphomeew925ea-p-25312.html?filter_id=9 Τί πρωτείνετε? file afto einai psilo mapa sorry kiolas....kanei 1600 ebro kai ti dinei .... Ama einai etsi pare to diko mou Asus A7db me 17ara/turion 1,8/1024/x700/100GB/1440x900 me 2 eth eggihsh doro tsada+podiki me tv tuner exei argotero cpu alla 64bit ,kaliteri karta grafikon , einai asus kaliteri eteria exei ta pada apo ipodoxes kai kanei kai kana 1300 tora....kai nafadasteis krino oti einai kalitero apo afto pou protineis kai as einai pio palio to asus.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 μην το συζητάς! δαγκωτό Acer... αν και από εγγύηση είναι μάπα, παρόλα αυτά αξίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 anepifilacta agorase to axizi .oso gia eggiisi den nomizo na arnountai an exi provlima tin epidiorthosi tou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao132003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 μια χαρά είναι το service της ACER. προσωπικά, έχω λάβει την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση από κάθε άλλη εταιρία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gthdch Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 όταν στην Acer καεί η μητρική έχουν πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση 5 εβδομάδες και αποστολή σε Ιταλία φοβερό service ε? Κόστος 450€ όταν καινούριος φορητός της ιδιας εταρείας κοστίζει 500. Αντιπροσωπεία δεν έχει αλλά δύο εταιρείες πουν αναλαμβάνουν να κάνουν service η ΑLman Hellas και μια άλλη. ¨ουτε καν μπορούν να την αλλάξουν οι ίδιοι. Και εγώ την πάτησα όχι άλλα θύματα της Acer. Με ένα γρήγορο ψάξιμο θα δεις ότι πού έχουν το πρόβλημα αυτό με τους Acer. Αυτές οι μητρικές τους πολύ εύκολα καίγονται κάτι περίεργο συμβάινει κσι σν είσαι τυχερός να είναι μέσα στην εγγύηση χαλάλι οι 5 εβδομάδες αλλιώς άστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 μια χαρά είναι το service της ACER. προσωπικά, έχω λάβει την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση από κάθε άλλη εταιρία! Κι εγω..... 3 μηνες εκανα να παρω το laptop !!!!!! ΜΟΝΟ !!!!! :mrgreen: :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Και εγώ ACER έχω αλλά δεν τον ακουμπαω μη μου παθει τίποτα..... lol. Εκτός και αν παω κανένα ταξίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 μια χαρά είναι το service της ACER. προσωπικά, έχω λάβει την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση από κάθε άλλη εταιρία! Τίνους ίσι συ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ελπιζω μονο να μην τρεχεις και δεν φτανεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dagapan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Εχω ενα ACER ASPIRE 1620 εδω και 2.5 χρονια. Ευχαριστημενος :razz: μεχρι την περασμενη Παρασκευη :sad: οπου εκει που δουλευε σβηνουν ολα με το λαμπακι του κουμπιου εκκινησης και του κουμπιου email αναμμενο ενω ο ανεμιστηρας δουλευε σε αργες νωχελικες στροφες. Εκτοτε δεν μπορεσα να το αναψω κανονικα. Δειχνει να ξεκινα για μισο δευτερολεπτο και ερχεται στην κατασταση που περιεγραψα παραπανω. Κατα τα αλλα ενα προβληματικος οπτικος οδηγος dvd-rw λογω εξαντλητικης χρησης ο οποιος αντικαταστηθηκε και μικροπροβληματα στο software του, που και που ετσι για να μην ξεχνιομαστε.:sad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.