Amikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Θελω να φτιαξω ενα site κ ψαχνω για καποια καλη υπηρεσια που να προσφερει χωρο κ ευελιξια στη δημιουργια της σελιδας.Κ αν γινεται να ειναι κ δωρεαν.εχετα να μου προτεινετε κατι?
Dr_Michael Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν δωρεάν φιλοξενία με τα γνωστά προβλήματα (διαφημίσεις, έλλειψη υποστήριξης, περιορισμένες λειτουργίες, κλπ). Υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν φιλοξενία με πληρωμή (μικρά κόστη, μην φανταστείς τίποτα τρομερό) και παρέχουν δωρεάν προγράμματα δημιουργίας site με πολλές ευκολίες και λειτουργίες. Δεν ξέρω αν υπάρχουν εταιρίες που να προσφέρουν και φιλοξενία και προγράμματα δωρεάν.
aktivesystems Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Συμφωνω με τον προλαλισαντα.. αν θες να κανεις κατι καλο θα πρεπει να πληρωσεις καποια χρηματα. Μην φανταζεσαι μεγαλα ποσα...για 2 χρονια να δωσεις 100 ευρω δεν ειναι και κατι τρομερο προκειμενου να εχεις μια σελιδα με κανονικο domain, αρκετο χωρο και τραφικ αλλα και υποστηριξη.
ALR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Θελω να φτιαξω ενα site κ ψαχνω για καποια καλη υπηρεσια που να προσφερει χωρο κ ευελιξια στη δημιουργια της σελιδας.Κ αν γινεται να ειναι κ δωρεαν.εχετα να μου προτεινετε κατι? Κι εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Παρόλαυτα , για αρχή δοκίμασε τις υπηρεσίες της http://www.freegreece.net. Φιλοξενεία χωρίς διαφημίσεις και δωρεάν, με πακέτο έτοιμων εφαρμογών για δημιουργία ιστοσελίδας όπως είναι η εφαρμογή Joomla.
scarface Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 exontas site se paid server kai enan free account stin free greece mporo na po pos i free greece einai oti pio kalo gia na xekinisei kapios... etsi oste na dei ama tou aresei afto pou tha kanei...
ALR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Παρακαλώ φίλε, υπάρχει αρκετό καιρό τώρα και προσφέρει καλές υπηρεσίες.
plusangel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Άλλη μια ψήφο υπερ για τη freegreece.net Τη χρησιμοποιώ περίπου 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα!
tbill Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Όπως είπαν και οι παραπάνω δεν υπάρχει για την αρχή καλύτερη λύση από δωρεάν hosting χωρίς διαφήμιση και μάλλιστα στα Ελληνικά. Για εταιρικό site θα συνιστούσα όμως κάτι επί πληρωμή με SLA (Service Level Agreement)
StavrosD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Πριν αποφασίσεις πρέπει να έχεις καταλήξει στις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί το site σου. π.χ. asp.net, php, cgi, Microsoft SQL, Oracle, MySQL, κτλ. Δεν υποστηρίζουν όλοι οι provider όλες τις υπηρεσίες. Ένας γνωστός είχε φτιάξει ένα απλό site με βάση δεδομένων σε access, και δεν του επέτρεπε να κάνει upload το mdb αρχείο.
leftezi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Και ακόμα μία ψήψος για τη freegreece.net Αν κάποιος ψάχνει για free hosting είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή. Εγώ τη χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό και είναι πολύ εντάξει. Αν συνεχίσει έτσι, πιστεύω ότι ακόμα και αν σε κάποιον (δωρεάν συνδρομητή της) ανεβούν οι απαιτήσεις του site του, θα την έχει πάλι πρώτη στην προτίμησή του (ακόμα και πληρωμένη).
Cristina Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Θα πρότεινα το http://www.sitesled.com. Είναι δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Έχει ftp για να ανεβάσεις το site σου. Δεν ξέρω μόνο αν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές όπως phpbb, joomla, κλπ. Το χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Να προσέξεις μόνο να βάλεις αληθινά ή αληθοφανή στοιχεία κατά την εγγραφή σου γιατί δεν θα την εγκρίνουν. Τουλάχιστον έτσι γινόταν τότε που είχα γραφτεί.
ilakast Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Θα πρότεινα την 50webs. Είναι κιαυτή δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Το μονο κακο ειναι ο περιορισμος των 300kb max για uploading αρχειων. Την χρησιμοποιω 6 μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
cyber_funky Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Alli mia psifo stin FreeGreece. Apo ton Oktovrio tin xrisimopoio ego kai kanena provlima.
blackhumor Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Αν τελικά αποφασίσεις να μην αγοράσεις χώρο (που και εγώ το προτείνω αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό) προτίνω το FreeGreece και εγώ αφού είναι ελληνικό ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.