Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την εκδοση 1.42, αν και πολλοι λενε οτι η 1.39 ειναι η καλυτερη. εχω προβλημα με τις ρυθμισεις. θελω να μου πειτε εκει που λεει audio τι ρυθμισεις να βαλω; εχει ρυθμισεις τις ρυθμισεις : for AC3 Decoding use και output device και εχει διαφορες επιλογες, αλλα οτι και να επιλεξω δεν αλλαζει ο ηχος.. επισης μετα στο Intervideo AC3 οτι ρυθμιση και να κανω, δεν βλεπω αλλαγη στον ηχο. γιατι;

τωρα για μια ερωτηση που ειχα κανει και παλαιοτερα.. στο power dvd παω :

configuration -> video -> advanced -> dual display mode και επιλεγω το " full screen on secondary device ( using overlay mode ) ". ετσι μπορω να βλεπω full screen στην τηλεοραση το βιντεο και στον υπολογιστη να κανω ο,τι θελω εγω..

πως μπορει να γινει κατι τετοιο στο bsplayer;

το rendering mode τι ακριβως κανει; εχω παρατηρησει οτι αν το αλλαξω απο το deafault που εχει και το βαλω στο WM9/WM9 renderless τοτε οταν κανω full screen, πολλες φορες κανει cut μερικα εκατοστα απο την ταινια και επισης παραμορφωνει την εικονα κανοντας πολυ zoom. γιατι;

Δημοσ.

Εγω θελω να ρωτησω με τη σειρα μου αν ξερει ο Luxx η καποιος αλλος,πως μπορω με το δεξια και αριστερα να πηγαινει το βιντεο 10 δευτερολεπτα μπροστα-πισω και οχι 2 που πηγαινει τωρα.Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις και δεν το εχω βρει.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Κατσε για τον ηχο και τα διαφορα formats πρεπει να τα υποστηριζει και το video/movie που βλεπεις,πχ : πως να δεις μια ταινια με stereo απλως ηχο σε 5.1?Θα ακουγεται μεν απ'ολα τα ηχεια αλλα ολα θα παιζουν το ιδιο πραγμα....

Οσο για tv/out και τα διαφορα displays εγω και οι φιλοι μου παντα ειχαμε προβληματα και τα λυναμε με πολλες δοκιμες και παντεντες(εφοσον δεν γνωριζαμε καλα το αντικειμενο και λογω διαφορων ιδιοτροπιων των καρτων ειναι λογικο) καλη τυχη...

Δημοσ.

οχι, βαζω και dvd που υποστηριζουν 5.1 ηχο. εξαλλου οταν το ανοιγω με το Power dvd γινονται οι αλλαγες στον ηχο..

Δημοσ.
τωρα για μια ερωτηση που ειχα κανει και παλαιοτερα.. στο power dvd παω :

configuration -> video -> advanced -> dual display mode και επιλεγω το " full screen on secondary device ( using overlay mode ) ". ετσι μπορω να βλεπω full screen στην τηλεοραση το βιντεο και στον υπολογιστη να κανω ο,τι θελω εγω..

πως μπορει να γινει κατι τετοιο στο bsplayer;

μου παρουσιασε καποιο προβλημα το bsplayer και κρασαρε συνεχεια οταν το ανοιγα. ετσι σημερα το σβηνω και το κανω ξανα εγκατασταση. και ως δια μαγειας με το που βαζω να δω ενα βιντεο, αυτοματα στην τηλεοραση το παιζει full screen, παρολλο που στο bsplayer δεν ειναι full screen! τωρα αυτο παλι πως εγινε; ποια ειναι η ρυθμιση που το κανει αυτο; γιατι ετσι δεν μπορω να το αλλαξω και θα το δειχνει συνεχεια full screen. κανεις δεν εχει το bsplayer;

ή τελοσπαντως με ποιο προγραμμα βλεπετε avi με ξεχωριστους υποτιτλους και το κανετε αυτο το πραμα; γιατι ταλαιπωρουμαι εδω και ημερες αδικα..

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα ρε παιδιά εγώ χρησημοποιώ πάντα τον vlc όμως έχω και τον bs όμως όταν τον βάζω σε λειτουργία μου βάζει αυτόματα όλα τα αρχεία που έχω στο pc μου τα mp3 πχ τα ανοίγω με το foobar και τα υπόλοιπα με τον vlc να ανοίγουν με τον bs και πολύ μου την σπάει πέραν αυτού μου περνάει και τα windows που το λέω άκυρο.

Υπάρχει τρόπος να λύσω αυτό το πρόβλημα, ευχαριστώ πολύ σε αυτούς που θα μου απαντήσουν.

Δημοσ.

Παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ ένα προβληματάκι με τον bsplayer τελευταία...Δε μου ανοίγει τις ταινίες..Έτσι ξαφνικά..Υποθέτω ότι μπορεί να φταίει κάποια εγκατάσταση που ίσως να έκανα τελευταία,αλλά δε θυμάμαι κάποια..Μία που θυμόμουν την απεγκατέστησα..Κομμάτια μουσικής πάντως παίζει μια χαρά..Έχω κάνει uninstall και install ξανά το πρόγραμμα πολλές φορές, αλλά τπτ..Κατέβαζα και κάποια code packs αλλά τπτ...Δε παίζει καμία ταινία..Ψάχνω στο ίντερνετ αλλά τπτ..Με άλλα προγράμματα αναπαραγωγής οι ταινίες παίζουν μια χαρά..Απλά επιμένω στο bsplayer καθώς με εξυπηρετεί απίστευτα(ειδικά ότι κατεβάζει τους υπότιτλους απευθείας χωρίς να κάνεις τπτ)

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει..

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου το θέμα σου θα λυθεί αν απεγκαταστήσεις τον bs με το πρόγραμμα your unistaller βρες κάνα σπασμένο απ'το filestube διότι στην απεγκατάσταση έχουν μείνει υπολλήματα

Δημοσ.

Παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ ένα προβληματάκι με τον bsplayer τελευταία...Δε μου ανοίγει τις ταινίες..Έτσι ξαφνικά..Υποθέτω ότι μπορεί να φταίει κάποια εγκατάσταση που ίσως να έκανα τελευταία,αλλά δε θυμάμαι κάποια..Μία που θυμόμουν την απεγκατέστησα..Κομμάτια μουσικής πάντως παίζει μια χαρά..Έχω κάνει uninstall και install ξανά το πρόγραμμα πολλές φορές, αλλά τπτ..Κατέβαζα και κάποια code packs αλλά τπτ...Δε παίζει καμία ταινία..Ψάχνω στο ίντερνετ αλλά τπτ..Με άλλα προγράμματα αναπαραγωγής οι ταινίες παίζουν μια χαρά..Απλά επιμένω στο bsplayer καθώς με εξυπηρετεί απίστευτα(ειδικά ότι κατεβάζει τους υπότιτλους απευθείας χωρίς να κάνεις τπτ)

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει..

Όταν πας να ανοίξεις την ταινία σου πετάει τίποτα error?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...