andreas_p Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Γεια χαρα σε ολους, ηθελα να αναφερω το προβλημα που μου παρουσιαστηκε μηπως εχει συμβει και σε κανενα αλλο για να ξερω τι με περιμενει. Λοιπον εδω και σχεδον 2 χρονια εχω την Sony TRV12E και εχει τραβηξει γυρω στις 15 ωρες συνολικα! Χθες πηγα να την δουλεψω (μετα απο κανενα χρονο) και ανακαληψα οτι δεν φαινεται τιποτα απο το φακο μεσα! Μαυρη μαυριλα, δεν περνα το παραμικρο φως! Ενω αν πατησω το rec θα γραψει ηχο, απο εικονα ειμαστε off. Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο? Ειναι δυνατον να συμβει κατι τετοιο με τοση ελαχιστη χρηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mc84kreouzis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 φίλε μου είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μια ψηφιακή φωτογραφική SONY F717. την έχω και εγώ περίπου 2 χρόνια. την πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν οτι έχει πρόβλημα το CCD και οτι τα έξοδα της επισκευής-αντικατάστασης του CCD τα καλύπτει η SONY(εν΄ψ έιχε λήξει η εγγύηση). βέβαια μου είχαν πει οτι σε μια εβδομάδα θα είναι έτοιμη, έχουν περάσει 3 και ακόμα να την πάρω πίσω.είναι να μην μπέξεις με αυτούς!!!!!:sad: δυστηχώς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. ίσως και η δική σου κάμερα να έχει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και πιστεύω οτι δεν θα γλιτώσεις τηντην επίσκεψη στην αντιπροσωπεία. σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=36;action=display;threadid=17312&PHPSESSID=4d6761874e675a26394c19d07576de06 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mc84kreouzis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 φίλε Gary_Kokkin μόλις επισκέπτηκα το link. τελικά είναι γενικότερο το κακό....απο οτι βλέπω! ααααχχχχχχ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_p Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Αυριο θα παρω τηλεφωνο να δω τι θα μου πουν. Ελπιζω να αντικατασταθει χωρις εξοδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_p Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Γνωριζει κανεις αν πρεπει να απευθυνθω καπου συγκεκριμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mc84kreouzis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 εγώ την πήγα στην AVIDEX στο Ν. Κόσμο, τηλ. 210-9210800.πάρε εκεί να συνεννοηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 http://www.sony.gr/view/ShowArticle.action?section=el_GR_Support&articlesection=3&article=1128075118308&site=odw_el_GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_p Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_p Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Παρεδωσα τελικα την καμερα στο service της sony και θα με ενημερωσουν οταν φτιαχτει! Ενας φιλος εχει μια samsung καμερα και εχει ιδια προβληματα. Υπαρχει περιπτωση να εχει βγαλει και η samsung καμια ανακοινωση για δωρεαν αντικατασταση τετοιου αισθητηριου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.