andrip Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Παίδες μόλις αγόρασα τα logtech z-4 κι έχω μια μικρή απορία (ίσως είναι και κοτσάνα) προηγουμένως είχα 5.1 και όλα καλά με τις ρυθμίσεις. Βάζοντας τα 2.1 πήγα στις ρυθμίσεις ήχου και διαπίστωσα οτι δεν έχει να διαλέξω 2.1. Έχει 5.1 και κάτι quadrophonic (κάπως έτσι, 4 ηχεία δείχνει), όταν βάζω την επιλογή desktop δεν ακούγετε τίποτα. ¨Οταν το έχω 5.1 ακούγετε οκ. Απλα λέω μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να πιάνει τα 2.1 και να ακούγετε καλύτερα; βασικά ο ήχος κανονικά δείχνει να ακούγετε αλλα αν υπήρχε κάποια επιλογή μήπως ήταν καλύτερα thanks προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Κοτσάνα ξεκοτσάνα, δε θα ντρέπεσαι να ρωτάς. Πρέπει να επιλέξεις τα στερεοφωνικά ηχεία για επιτραπέζιο υπολογιστή (στην εικόνα δείχνει 2 ηχεία). Ασχέτως,φυσικά, που έχεις και subwoofer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pink_Panther Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Mipws exeis sindesei ta vysmata se la8os 8eires? Epishs, skeftomai na parw kai egw hxeia kai malista to amesws epomeno montelo 2.1 apo ta z-4, diladi ta Z-2300. Mporeis na mou peis poso kala apodidoune ta z-4, ti 8etika - arnhtika sxolia exeis gia afta ta 2.1 Aksizoun ta xrhmata tous? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Mipws exeis sindesei ta vysmata se la8os 8eires? Epishs' date=' skeftomai na parw kai egw hxeia kai malista to amesws epomeno montelo 2.1 apo ta z-4, diladi ta [b']Z-2300. [/b]Mporeis na mou peis poso kala apodidoune ta z-4, ti 8etika - arnhtika sxolia exeis gia afta ta 2.1 Aksizoun ta xrhmata tous? Απ' ότι γνωρίζω τα 2.1 σετ ηχείων έχουν μόνο 1 βύσμα(καρφί πάντα).Και από τη στιγμή που ο φίλος μας κατείχε σετ 5.1 δε νομίζω να έχει πρόβλημα συνδεσμολογίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 όλα οκ παιδιά τελικά εγώ είχα κάνει βλακεία (κούραση απο τη δουλειά δυστυχώς) ένα καρφάκι βγάζουν τα 2.1 και το είχα συνδέση στο Rear της κάρτας ήχου μετά το άλλαξα στο front Και όλα καλά. όσο για τα ηχεία ροζ πάνθηρα έχουν φοβερή ποιότητα ακόμα και σε πάαααρα πολύ δυνατό ήχο που δοκίμασα. Πραγματικά τεράστια η διαφορά με τα 5.1 και χαίρομαι για την αγορά. Για τα Ζ300 που λες να αγοράσεις έχω ακούσει τα καλύτερα και φαντάζομαι ΘΑ ειναι καλύτερα. Ωστόσο δε τα έχω ακούσει για να σου πω 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.