NOPSTRIM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Hi re paidia!!! Na sas rotiso kati... Uparxoun kapoia sites pou otan dialegeis ena Videaki na deis, den to kaneis download alla to vlepeis eki epitotpou kai apla perimeneis na fortosei i selida kai to vlepeis... Uparxei kapoios tropos oste na to apo8ikeuseis? Logika kapou 8a apo8ikeuete prosorina ston upologisti, giati an den apo8ikeuotan tote den 8a mporouses na to deis an apla ekoves tin sundesi... Mipos kserei kaneis pos mporo na to apo8ikeuso ston upologisti mou? PS: Prepei na uparxei tropos giati enas filos mou to eixe kanei me ena videaki Halo 2, min mou peite na rotiso ton filo mou, exo na ton do...
NOPSTRIM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ok 8a to dokimaso... Thanks gia tin grigori apantisis!!!
xpapias Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Firefox + to plugin VideoDownloader[/url'] Το κατέβασα. Το εγκατέστησα. Εκλεισα τον Firefox. Τον ξανα-άνοιξα αλλά δε μου δουλεύει ή δεν ξέρω εγώ πως δουλεύει. Περιμένω να δω ενα εικονίδιο κάτω κάτω, έτσι; Για δώσε καμια οδηγία αν μπορείς. Ευχαριστώ!
BIAP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Πηγαινεις στη σελιδα που εχει το βιντεακι που σε ενδιαφερει, και τοτε κλικαρεις στο εικονιδιο του videodownloader και ανοιγει ενα παραθυρο με οδηγιες. Απλα εκτελεις.
NOPSTRIM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Thanks asmilon telika ontos leitourgei!!! Thanks kai se sena BIAP an kai ego sigkekrimena den antimetopisa provlima...
NOPSTRIM Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 I pio apla katevazeis ton FLV Player 1.3.3 kai ta vlepeis!!!
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Λοοολ ειναι απιστευτο οτι εχω μια κουλη απορια και πεφτω σε ΑΥΤΟ το τοπικ!!! Τελικα ειναι να μην πιστευεις στις συμπτωσεις?? Η ερωτηση δεν ειναι η ιδια αλλα παρεμφερης Ας πουμε καποιος εχει ανεβασει ενα βιντεο στο ραπιντ-σερ και το ανοιγω.Προσοχη ΔΕΝ το κατεβαζω,κανω οπεν,οχι σεηβ. Μου αφηνει αυτο τιποτα καταλοιπα στον δισκο(XP Home-IE,here)??Ρωταω γιατι θελω να κανω οπεν ενα βιντεακι πουναι 60ΜΒ,ειναι μπολικα,δεν θελω να αφηνει καποιου ειδους αρχειο να μου πιανει χωρο οταν το δω και το κλεισω
peterp@n^ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Logika kapou 8a apo8ikeuete prosorina ston upologisti' date=' giati an den apo8ikeuotan tote den 8a mporouses na to deis an apla ekoves tin sundesi... [/quote'] afou valeis na fainontai ta Hidden Files (Tools -> Folder Options -> View -> Show Hidden) pigene stin akolouthi diadromi C:\Documents and Settings\YourAccoutName\Local Settings\Temporary Internet Files
christos_0b Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Λοοολ ειναι απιστευτο οτι εχω μια κουλη απορια και πεφτω σε ΑΥΤΟ το τοπικ!!! Τελικα ειναι να μην πιστευεις στις συμπτωσεις?? Η ερωτηση δεν ειναι η ιδια αλλα παρεμφερης Ας πουμε καποιος εχει ανεβασει ενα βιντεο στο ραπιντ-σερ και το ανοιγω.Προσοχη ΔΕΝ το κατεβαζω' date='κανω οπεν,οχι σεηβ. Μου αφηνει αυτο τιποτα καταλοιπα στον δισκο(XP Home-IE,here)??Ρωταω γιατι θελω να κανω οπεν ενα βιντεακι πουναι 60ΜΒ,ειναι μπολικα,δεν θελω να αφηνει καποιου ειδους αρχειο να μου πιανει χωρο οταν το δω και το κλεισω[/quote'] Εφοσον το βλεπεις ναι στα temporary internet files(δες ποιο πανω). Αλλα εαν κανεις ενα clean up απο τον browser τελος(η και αφου δεις το video αναλογως..).
Xvipes Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 άμα κάνεις open ένα video και μετά κάνεις ένα άλλο video open,θα σου έχουν μείνει και τα 2 στα temp ή μόνο το τελευταίο?
asmilon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Εαν δε κλεισεις το παραθυρο του Browser σου που εχει το βιντεο και το ανοιξεις σε καποιο αλλο, μπορεις να εχεις οσα θελεις στο Temp...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.