Προς το περιεχόμενο

Apo8ikeusi Video???

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi re paidia!!!

Na sas rotiso kati...

Uparxoun kapoia sites pou otan dialegeis ena Videaki na deis, den to kaneis download alla to vlepeis eki epitotpou kai apla perimeneis na fortosei i selida kai to vlepeis...

Uparxei kapoios tropos oste na to apo8ikeuseis?

Logika kapou 8a apo8ikeuete prosorina ston upologisti, giati an den apo8ikeuotan tote den 8a mporouses na to deis an apla ekoves tin sundesi...

Mipos kserei kaneis pos mporo na to apo8ikeuso ston upologisti mou?

PS: Prepei na uparxei tropos giati enas filos mou to eixe kanei me ena videaki Halo 2, min mou peite na rotiso ton filo mou, exo na ton do...

Δημοσ.

Πηγαινεις στη σελιδα που εχει το βιντεακι που σε ενδιαφερει, και τοτε κλικαρεις στο εικονιδιο του videodownloader και ανοιγει ενα παραθυρο με οδηγιες. Απλα εκτελεις.

Δημοσ.

Λοοολ ειναι απιστευτο οτι εχω μια κουλη απορια και πεφτω σε ΑΥΤΟ το τοπικ!!!

Τελικα ειναι να μην πιστευεις στις συμπτωσεις??

Η ερωτηση δεν ειναι η ιδια αλλα παρεμφερης

Ας πουμε καποιος εχει ανεβασει ενα βιντεο στο ραπιντ-σερ και το ανοιγω.Προσοχη ΔΕΝ το κατεβαζω,κανω οπεν,οχι σεηβ.

Μου αφηνει αυτο τιποτα καταλοιπα στον δισκο(XP Home-IE,here)??Ρωταω γιατι θελω να κανω οπεν ενα βιντεακι πουναι 60ΜΒ,ειναι μπολικα,δεν θελω να αφηνει καποιου ειδους αρχειο να μου πιανει χωρο οταν το δω και το κλεισω

Δημοσ.

Logika kapou 8a apo8ikeuete prosorina ston upologisti' date=' giati an den apo8ikeuotan tote den 8a mporouses na to deis an apla ekoves tin sundesi...

[/quote']

afou valeis na fainontai ta Hidden Files (Tools -> Folder Options -> View -> Show Hidden) pigene stin akolouthi diadromi

C:\Documents and Settings\YourAccoutName\Local Settings\Temporary Internet Files

Δημοσ.
Λοοολ ειναι απιστευτο οτι εχω μια κουλη απορια και πεφτω σε ΑΥΤΟ το τοπικ!!!

Τελικα ειναι να μην πιστευεις στις συμπτωσεις??

Η ερωτηση δεν ειναι η ιδια αλλα παρεμφερης

Ας πουμε καποιος εχει ανεβασει ενα βιντεο στο ραπιντ-σερ και το ανοιγω.Προσοχη ΔΕΝ το κατεβαζω' date='κανω οπεν,οχι σεηβ.

Μου αφηνει αυτο τιποτα καταλοιπα στον δισκο(XP Home-IE,here)??Ρωταω γιατι θελω να κανω οπεν ενα βιντεακι πουναι 60ΜΒ,ειναι μπολικα,δεν θελω να αφηνει καποιου ειδους αρχειο να μου πιανει χωρο οταν το δω και το κλεισω[/quote']

Εφοσον το βλεπεις ναι στα temporary internet files(δες ποιο πανω).

Αλλα εαν κανεις ενα clean up απο τον browser τελος(η και αφου δεις το video αναλογως..).

Δημοσ.

άμα κάνεις open ένα video και μετά κάνεις ένα άλλο video open,θα σου έχουν μείνει και τα 2 στα temp ή μόνο το τελευταίο?

Δημοσ.

Εαν δε κλεισεις το παραθυρο του Browser σου που εχει το βιντεο και το ανοιξεις σε καποιο αλλο, μπορεις να εχεις οσα θελεις στο Temp...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...