Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Ιστοσελίδας για φροντιστήριο

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να δημιουργήσω μία σελίδα όπως πχ. http://www.synolo.edu.gr/

Τί χρειάζομαι για να την δημιουργήσω πχ γνώσείς από web design ,τί προγράμματα΄.

Αν υποθέσουμε πως την δημιούργησα τοπικά στον υπολογιστή μου.Έπειτα τι χρειάζομαι για να ανεβεί η σελίδα στον ιστό ,πώς θα καταχωρηθώ σε μηχανές αναζήτησης ,πώς θα κατοχύρώσω domain name, π.χ. http://www.frontistirio.gr και πώς θα διαχειρίζομαι την σελίδα εγώ αποκλειστικά χωρίς να πληρώνω κάθε φορά που θα την ανανεώνω η όταν προσθέτω κάποιο αρχείο .πόσο περίπου θα κοστίσει να έχω domain name για ένα χρόνο και πχ 300 mb host space και 3gb bandwith το μήνα?Ευχαριστώ προκαταβολικά.:-D

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με δημιουργία ιστοσελίδας,θα πρέπει να αποφασίσεις με ποιο πρόγραμμα θα δημιουργήσεις την ιστοσελίδα σου(πχ.Dreamweaver ή Frontpage),και να μάθεις να δουλεύεις αυτό το πρόγραμμα.Μπορείς επίσης να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία για την κατασκευή της ιστοσελίδας.

Μόλις η ιστοσελίδα είναι έτοιμη θα πρέπει να κατωχυρώσεις κάποιο domain name,αυτό γίνεται μέσω εταιριών που κάνουν αυτή την δουλειά(υπάρχουν πολλές).Επίσης θα χρειαστείς χώρο για να ανεβάσεις την σελίδα σου,και πάλι υπάρχουν πολλές εταιρίες και διάφορα πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Αυτά για αρχή :)

Δημοσ.

Να προσθέσω επίσης ότι δεν θα πληρώνεις κάθε φορά που θα την ανανεώνεις ή προσθέτεις κάτι, αλλά μια φορά το μήνα ή το χρόνο, ανάλογα το πακέτο που θα διαλέξεις από κάποια εταιρία.

Μια μέση τιμή στις απαιτήσεις σου σε Ελληνική εταιρία με servers στο εξωτερικό(επειδή το έψαξα πρόσφατα) ,είναι τα 65 ευρώ/χρόνος πάνω κάτω.

Ένα domain κοστίζει γύρω στα 25 ευρώ τα 2 χρόνια.

Για τις μηχανές αναζήτησης υπάρχουνε τα <META> tags με τα οποία δηλώνεις τον τίτλο και τα keywords της ιστοσελίδας σου.

Όταν υπάρχει η λέξη design μέσα, υπάρχουν πάντοτε και 2 προγράμματα.

Photoshop , Corel. Διαλέγεις και παίρνεις ένα από τα 2 ή και τα 2.

Επίσης καλό θα ήταν να μάθεις σκέτο html κώδικα για να κατανοείς καλύτερα τις λειτουργίες του κάθε προγράμματος.

Αυτά είναι τα βασικότερα :)

Δημοσ.
Θέλω να δημιουργήσω μία σελίδα όπως πχ. http://www.synolo.edu.gr/

Τί χρειάζομαι για να την δημιουργήσω πχ γνώσείς από web design ' date='τί προγράμματα΄.[/quote']

Καταρχήν τι ακριβώς θέλεις να έχει μέσα η σελίδα σου. Δηλαδή τι περιεχόμενο, τι λειτουργίες κλπ.

Έπειτα τι χρειάζομαι για να ανεβεί η σελίδα στον ιστό

Domain και hosting...

,πώς θα καταχωρηθώ σε μηχανές αναζήτησης

Είναι επόμενο βήμα. Κάτσε να δημιουργηθεί πρώτα και μετά το βλέπουμε αυτό.

πώς θα κατοχύρώσω domain name, π.χ. http://www.frontistirio.gr πόσο περίπου θα κοστίσει να έχω domain name για ένα χρόνο

Βρίσκεις μια εταιρία και το κατοχυρώνεις. Κόστος 20-25 ευρώ τα 2 χρόνια περίπου.

και πώς θα διαχειρίζομαι την σελίδα εγώ αποκλειστικά χωρίς να πληρώνω κάθε φορά που θα την ανανεώνω η όταν προσθέτω κάποιο αρχείο

Αν την έχεις φτιάξει εσύ, την ανανεώνεις εσύ.

και πχ 300 mb host space και 3gb bandwith το μήνα?Ευχαριστώ προκαταβολικά.:-D

Γύρω στα 80 ευρώ το χρόνο.

Δημοσ.

kalispera paidia...edw douleyw se mia etairia stin opoia kana apokleisteika selides sto internet!exw paradosei mia edw kai kairo se enan pelati kai thelw na tin kataxorisw kai se mixanes anazitisis pws mpow na to kanw ???exei kai xrimatiko poso kati tetoio???

De@th L0rd egw douleyw me dreamweaver einai poli kalo programma kai eukolo gia na to matheis gia to front page den kserw den exw asxolithei pote me ayto an kai thelw!!egw sou proteinw na asxolitheis me dreamweaver

Δημοσ.

Όχι δεν πληρώνεις τίποτα. Πήγαινε απλά στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (yahoo, google, msn, in.gr, pathfinder κλπ) και κάνε add το url.

Δημοσ.

Ανάλογα τη μηχανή αναζήτησης. Σε βρίσκουν και από μόνες τους άμα έχεις link σε κάποιο άλλο site αλλιώς... δεν βλάπτει να κάνεις submit

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...