Etherovamon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Γεια, σε όλους! Μόλις πρόσφατα, φίλοι μου, επιδίωξα(και το μετάνιωσα οικτρά) να δημιουργήσω ένα DVD πολλών ενοτήτων(με το Nero). Είχα ήδη καταχωρήσει για πρώτη ενότητα γύρω στα 2,5 Gb πολύ σημαντικής αξίας!!!Θέλησα ο δύσμοιρος να προσθέσω κι άλλα 600 Mb περίπου για δεύτερη ενότητα. Ενώ όλα έδειχναν να δουλεύουν κανονικά, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ξαναέβαλα το DVD, μου έδειχνε μόνο τη δεύτερη ενότητα, αλλά και σε αυτή ακόμα δεν μπορούσα να εισέλθω!!! Δοκίμασα να μπω στις ιδιότητες, αλλά τίποτα ενώ από κάτω από το DVD δείχνουν να έχουν γραφτεί τα δεδομένα. Ας μου πει κάποιος τι να κάνω ή τουλάχιστον πού να απευθυνθώ. Δε θέλω να πιστεύω πως έχουν χαθεί τα δεδομένα της πρώτης ενότητας γιατί΄ήταν πολύ σημαντικά για μένα και δεν τα έχω σώσει αλλού
Hlapatsas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μου έχει συμβεί και εμένα αυτό.Το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να δοκιμάσω το DVD σε άλλη συσκευή και όλως περιέργως το διάβασε!!
accipio Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μην πανικοβάλλεσαι! Τα δεδομένα σου, κατά πάσα πιθανότητα, υπάρχουν αλλά δε φαίνονται. Δοκίμασε να τα δεις με κάποιο πρόγραμμα όπως το CDRoller ή το IsoBuster και να κάνεις ανάκτηση το session που έχασες.
Etherovamon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ! Με έσωσες!! Το cdroller δούλεψε θαυμάσια και ανέκτησα τα δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.