--b}{d-- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Έχει πάρει κανείς από τις περιβόητες high density DDR μνήμες από ebay; Από ότι έχω διαβάσει φτιάχνονται από rejects κι επίσης υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες αυμβατότητας, αλλά αναρρωτιέμαι σε όσους δούλεψε είχε μειωμένη απόδοση; Με τρώει να ψωνίσω Α και μια φιλική συμβουλή από τον φίλο deathlock προς όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει ας αποφύγει τον fastmemoryman να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Diablos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αγόρασα για έναν φίλο έναν παλιό Athlon από τον fastmemoryman. Ήρθε πολύ γρήγορα και δούλευε άψογα αλλά όταν είδα πώς τον έστειλε.... Σε ένα φακελάκι για γράμματα, σκέτος ο επεξεργαστής τυλιγμένος με λίγο αντιστατικό και αυτό ήταν. Ένας να έκανε πως πίεζε τον φάκελο, πάνε τα pins.
--b}{d-- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δεν λες πάλι καλά που το έστειλε;... Το έχει σύστημα να μην στέλνει 1 στις ~50 παραγγελίες (σκοπός του 98%+feedback). Κι αφού όντως ήταν ο CPU που περίμενες επίσης πάλι καλά να λες. Δες εδώ να καταλάβεις περί τι απατεώνα πρόκειται http://forums.amd.com/index.php?showtopic=68604 Τέτοια μνήμη έχει δοκιμάσει κανένας τελικά να μου πει εντυπώσεις;
Dark_son20 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 gia pio logo na pas se mia tetia mnimi? otan me 80euro mporeis na vreis 1gb 3200? e den einai markas...giati aftes pou tha epernes apo to ebay tha itan?
--b}{d-- Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Γιατί με τα ίδια λεφτά περίπου μπορώ να πάρω 2 gigs. Περίεργο πάντως να μην έχω πάρει ακόμα απάντηση. Γιατί από ότι είδα πωλούνται και στα ελληνικά auction με υπέρτσιμπιμένη βέβαια τιμή και χωρίς να αναφέρουν περί high density (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε τι εστί νεοέλληνας).
Dark_son20 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 nai alla exeis ena 80+% na ta kaneis mprelokakia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.