Προς το περιεχόμενο

Lara Croft Legend!

nice_kid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,ηθελα σας παρακαλω βοηθεια,εχω φτασει το 43% στο παιχνιδι και εχω κολλησει στο σημειο οπου η lara croft ειναι μεσα στην αρενα με τις ηλεκτροφορες μπαλες και της επιτι8εται το πραγμα,εκεινο το καπιστρι καθοδηγουμενο απ'την amanda,μηπως ξερετε πως μπορω να βγαλω αυτην την πιστα? γιατι κοντευω να το σπασω το dvd.Ευχαριστω πολυ και σας παρακαλω βοηθηστε με...

Δημοσ.
Γεια σας,ηθελα σας παρακαλω βοηθεια,εχω φτασει το 43% στο παιχνιδι και εχω κολλησει στο σημειο οπου η lara croft ειναι μεσα στην αρενα με τις ηλεκτροφορες μπαλες και της επιτι8εται το πραγμα,εκεινο το καπιστρι καθοδηγουμενο απ'την amanda,μηπως ξερετε πως μπορω να βγαλω αυτην την πιστα? γιατι κοντευω να το σπασω το dvd.Ευχαριστω πολυ και σας παρακαλω βοηθηστε με...[/font']

tsekare edo http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=148358&page=9

Δημοσ.
Γεια σας,ηθελα σας παρακαλω βοηθεια,εχω φτασει το 43% στο παιχνιδι και εχω κολλησει στο σημειο οπου η lara croft ειναι μεσα στην αρενα με τις ηλεκτροφορες μπαλες και της επιτι8εται το πραγμα,εκεινο το καπιστρι καθοδηγουμενο απ'την amanda,μηπως ξερετε πως μπορω να βγαλω αυτην την πιστα? γιατι κοντευω να το σπασω το dvd.Ευχαριστω πολυ και σας παρακαλω βοηθηστε με...[/font']

ksanaleo omos :.....oso ton psineis stis gonies prepei na pas kai na katevaseis 4 diakoptes...apo kokkino lampaki ginetai prasino....meta me to oplo sproxneis tis mpales pou exoun eleutherothei grigora oste na ftiakseis kikloma....molis ta katafereis afineis to mixanima GRIGORA kai pianeis me ton gantzo to kommati pano apo to kefali sou...an argiseis prepei na ksanaftiakseis to kikloma

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...