dark_banishing Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Έχω 25 αρχεία που ανοίγουν μόνο με winzip 10 και κάποιο από αυτά είναι corrupt. Το θέμα είναι ότι δεν μου λέει ποιο από όλα είναι για να το ξανακατεβάσω. Πώς θα το βρώ? (Έχω προσπαθήσει να κάνω repair αλλά δεν έπιασε)
ANEMOS-V Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 kapio me diaforetiko size mipos? kai koita mipos eine to last.
dark_banishing Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Το κοίταξα αλλά έχουν όλα το ίδιο μέγεθος.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Εάν έχεις κατεβάσει από το internet τα αρχεία αυτά, στον ίδιο φάκελο πιθανόν να βρίσκεται ένα αρχείο με κατάληξη .sfv Κατέβασε το πρόγραμμα QuickSFV (δωρεάν) και με αυτό άνοιξε το αρχείο .sfv. Θα σου πει ποιό από όλα τα αρχεία είναι corrupt...
ANEMOS-V Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 nomizo ..an eixe to file.sfv , tha tou elege info gia to provlima etsi kialios mia idea.. opos aposimpiezei vlepeis pio arxeio eine ..prosekse ekei pou stamata, na deis pio rar eine,ektos kian eine poli mikra kai logo taxytitas de prolaveneis na deis..
dark_banishing Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δεν υπάρχει αρχείο .sfv αν και τα κατέβασα από το internet. Υπάρχει ένα αρχείο *.zip και τα υπόλοιπα είναι *.z01 έως 24. To μήνυμα μου το βγάζει στο τέλος όταν όλη η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, όμως δεν νομίζω να έχει σχέση γιατί έκανα το εξής: Άνοιξα το πρώτο αρχείο που δείχνει ότι μέσα υπάρχουν 4 images. Πάτησα να μου τις κάνει extract μια-μια και είδα ότι το πρόβλημα είναι στο cd2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.