Προς το περιεχόμενο

Mo Mad

kaci

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε δει καθόλου τη διαφήμιση του καινούριου δικτύου (νομίζω powered by Q) του MAD ονόματι MO MAD? Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Αξίζει; Εντυπώσεις, σχόλια;

Δημοσ.

παντως εχει πολυ φθηνοτερες χρεωσεις...αν το εβγαζε πριν λιγους μηνες θα το επαιρνα,τωρα εκανα τη συνδεση...παντως χρησιμοποιει το δικτυο της ΤΙΜ οποτε λογικα θα εχει καλη ληψη...

Δημοσ.
παντως εχει πολυ φθηνοτερες χρεωσεις...αν το εβγαζε πριν λιγους μηνες θα το επαιρνα,τωρα εκανα τη συνδεση...παντως χρησιμοποιει το δικτυο της ΤΙΜ οποτε λογικα θα εχει καλη ληψη...

Ε, όχι και καλή λήψη η ΤΙΜ.

Που πήρα τιμ μετα από βόνταφον, κι νόμιζα πως γύρισα 10 χρόνια πίσω (από πλευράς ποιότητας σήματος).

Άσε που σε άσχετα στιγμές με παίρνουν τηλέφωνα και η ΤΙΜ λέει πως το έχω κλειστό.

(Στο κέντρο της Αθήνας αυτά)

Δημοσ.

και εγω ειχα vodafon για πολλα χρονια,και μεχρι πριν απο 1 μηνα ειχαν αλλα2 μελη της οικογενειας μου και δεν επιανε τιπτοα μπροστα στο σημα που εχει η ΤΙΜ...εχω δοκιμασει ολες τις εταιριες και την ΤΙΜ δεν την αλλαζω γιατι για μενα εχει το καλυτερο σημα[πιανει παντου,σε μενα τουλαχιστον]

Δημοσ.

παιδιά είναι ανάλογα με το μέρος.αλλού πιάνει καλύτερα η TIM αλλού η vodafone και αλλού η cosmote...Για Q δεν μιλάω γιατί έχω την εντύπωση πως έχει το χειρότερο σήμα από όλες (αν και αρχίζει να φτιάχνει σιγά σιγά).

Δημοσ.
και εγω ειχα vodafon για πολλα χρονια,και μεχρι πριν απο 1 μηνα ειχαν αλλα2 μελη της οικογενειας μου και δεν επιανε τιπτοα μπροστα στο σημα που εχει η ΤΙΜ...εχω δοκιμασει ολες τις εταιριες και την ΤΙΜ δεν την αλλαζω γιατι για μενα εχει το καλυτερο σημα[πιανει παντου,σε μενα τουλαχιστον]

symfono! kai go tim exo tora.... eixa vodafone kai mesa sto spiti mou de epiane tipota (boreia proasteia). eno tora me ti tim einai full to sima!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...