pusher Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Βάλτο πιο χαμηλά εσύ. Το δοκίμασες και κάνει θόρυβο μήπως; Το δοκίμασα και κάνει θόρυβο μέτριο προς αρκετό (για να μην πω αρκετό). Έβαλα 54 °C ως ζητούμενη θερμοκρασία, αλλά ο ανεμιστήρας δεν τα καταφέρνει και η CPU μένει στους 55-57. Επομένως ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια full. Μπορεί να επιλέξω την αμέσως μεγαλύτερη θερμοκρασία στο Q - Fan. 60 °C είναι η αμέσως μεγαλύτερη νομίζω. Για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα θορύβου από τον ανεμιστήρα της CPU με μητρική την ASUS P5AD2-E Premium εδώ θα βρει τη λύση! Επιλέξτε το μοντέλο της κάρτας και κατεβάστε την έκδοση 1005 του BIOS. Μετά την εγκατάσταση της έκδοσης αυτής ο θόρυβος μειώνεται αισθητά και πιάνω και τη στοχευόμενη θερμοκρασία. (Την έχω στους 54 βαθμούς.)
Alexis407 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 1)MIA XARA EINAI H THERMOKRASIA SOU!!MHN ANHSHXEIS!! 2)EINAI KATHARA PROGRAMA GIA SKLIROUS DISKOUS (HDDlife)HARD DISK DRIVE LIFE!!!!! 3)OXI O SKLIROS DEN XRIAZETE!!!
harrys23 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ενα παραξενο πραγμα βρε παιδια εγω με full sound mastering και εχω τετοιες θερμοκρασιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.