DJJordan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Λοιπόν, μπαίνω στο θέμα: Είχα τον εκτυπωτή HP 1220C (με XP drivers) στην πρώτη onboard θύρα usb. Μετά απο αρκετές εκτυπώσεις, εκυπώνω μια φωτογραφία μέ το photoshop εκτυπώνεται μέχρι τη μέση, και βγάινει μύνημα σφάλματος. Απο τότε η θύρα δε λειτουργεί με οτιδήποτε και αν συνδέσω ακόμα μετά και απο format. Με τις υπόλοιπες θύρες Usb (onboard και offboard), εξακολουθούν να υπάρχουν μικροπροβλήματα επικοινωνίας, παρόλο που δε χρησημοποιώ την προβληματική θύρα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, αν υπάρχει τρόπος να ελένξω, αν είναι βραχυκιλωμένη η θύρα ή έχει καεί κάτι στη μητρηκή που επηρεάζει την ομαλή λειτουργεία των υπόλοιπων θυρών. Να δοκιμάσω να κολήσω άλλες onborad απο μια άλλη μητρηκή που έχω βγάλει, ή δεν αξίζει να το ρισκάρω;
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 ama ine na exei pathei kati den tha exei pathei san ipodoxi alla pio mesa isos.an exeis kanei format kai bios update kai exeis dokimasei diaforous drivers kai pali provlimata me oles tote i to mobo piso i karta pci me usb.
DJJordan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Να σημειώσω ότι η προβληματική θύρα είναι πολύ χαλαρή και "παιζει" το βύσμα του καλωδίου usb, και ότι έχω μικροπροβλήματα και με τις usb on pci card, τα οποία υποψιάζομαι ότι δεν γειώνονται σωστά με το case ειδικά οι onboard. Επίσης έχει καεί η γραμμή απο τα βύσματα των funs της μητρηκής αλλά αυτό δε νομίζω να επηρεάζει τα κυκλώματα απο τις usb; έτσι δεν είναι;
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 kanonika den ta epireazei alla den mas ta les kala.oxi giosi to kouti auto exei kaei ekeino exei kaei....ipopta ola auta.
DJJordan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Ενοώ ότι δεν ξέρω αν πατάνε καλά οι onboard usb απάνω στο κουτί. Όσο για τη γραμμή των ανεμιστήρων κάηκε απο άσχετη δική μου λ@λ@κι@ πολύ πριν μου χαλάσει η usb, η οποία χάλασε επειδή τότε είχα πολές usb συσκευές με μόνο δύο θύρες και αναγκαστικά άλαζα το ένα βύσμα 5-6 φορές την ημέρα. Ήταν και τεντωμένο οπότε φταίω και εκεί. Αυτό που με απασχολεί είναι γιατί έχουν πρόβλημα οι 5 θύρες που πρόσθεσα σε μία pci. Τα funs τα βόλεψα, τις onboard usb δεν τις χρησιμοποιώ, αλλά ανυσηχώ και για άλλα τώρα έβαλα σήμερα μεγαλύτερη cpu και δε μπαίνει windows, φοβάμαι ότι έχω διαλύσει τη μητρηκή! Άσε που παίζουν πολύ οι τάσεις, και κονεύει να βγει όλο το σύστημα off!!
DJJordan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Τελικά για τους ανεμιστήρες ευθύνεται ένα βραχυκίκλωμα απο γυμνά καλώδια (ανεμιστήρων) που έκαψε ένα πυκνωτή της μητρικής. Στα windows ξαναμπήκα μετα απο bios update. Όσο για τις usb είχε στραβώσει κάτι μέσα στο βύσμα με αποτέλεσμα να καεί μια θύρα (απενεργοποίησα τις on board και έβαλα κάρτα pci με 4 θύρες usb)
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 djjordan kane ena kalo ston euato sou.pare ena neo pc.
spock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ...και την επόμενη φορά, λιγότερες ταρζανιές... αφού δεν το "έχεις" το άθλημα... :razz:
DJJordan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Θα μαζέψω φράγκα να πάρω laptop για να μην έχω λόγο να το ανοίγω
cleeverblade Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 αν δεν πάθεις δε θα μάθεις ... όλοι μας έχουμε κάνει βλακείες στην πορεία μας για να μάθουμε (και όχι μόνο στα PCιά ). αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι προσεκτικός ή από την άλλη ότι πρέπει να τα εγκαταλείψεις!!! θα μαζέψεις λίγα ?? και θα πάρεις μια φτηνή καινούργια mother (για να μην την κλαις αν τυχών τα φτύσει κι αυτή) και θα αντικαταστήσεις αυτή που έχεις τώρα. ότι κι αν χρειαστείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 tora an ine stin eggiisi kai mporeis na tin kalipseis tote ola kala.
DJJordan Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 To pc μου εξακολουθεί να ζει & να βασιλευέι, έστω κι έτσι. Μόνο που τώρα μου έχει καρφωθεί άλλη τρελλή ιδέα, να επιχειρήσω να του εγκαταστήσω Vista!
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ante perna tou kai vista kai meta mple kai stin thalasa:P
konandrio Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 ante perna tou kai vista kai meta mple kai stin thalasa:P Καλό !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.