Toufas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 den vrisko pou einai ta terrain files sto forum:/ ena link sto filefront den doulepse pantos
Beholder Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Toufas τα terrain files μπορεις να τα παρεις αν επικοινωνησεις με τον moderator Jimmy στο site.Το εχει ξανακανει και ισως σε λιγο καιρο να τα 'ανεβασουν' και στο download section τους.Κανε ενα σχετικο post εκει αφου γραφτεις. Δυστυχως ξαναλεω προυποθεση για ολα αυτα ειναι να γραφτει καποιος στο site και να γραψει 4 (οχι ασχετα) posts.Ξερω οτι ειναι καπως 'σπαστικο' αυτο αλλα δεν κανω εγω τους κανονες και αξιζει τον κοπο γιατι σε λιγο καιρο ετοιμαζουμε πολυ ενδιαφεροντα πραγματα. Stay tuned!
Toufas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 to kako einai oti den mporo na postaro...enoo oti den sinithizo na postaro an den exo kati na sinisfero...opos kai edo gia paradigma.
Beholder Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Το καταλαβαινω αυτο που λες αλλα σχεδον παντα ξεκιναμε με ερωτησεις,αποριες ή και ενα post (στο σωστο παντα subforum) οπου λεμε λιγα πραγματα για μας ή το παιχνιδι. Τον Μαιο εκανα ολοκληρη 'φασαρια' εκει για αυτο ακριβως το θεμα του 'αναγκαστικου ποσταρισματος'.Και να φανταστεις παλια ηταν 20 posts και μετα το ξαναεκαναν 4! Αν τελος παντων 'γουσταρεις' το USAF και καταλαβεις οτι αξιζει τον κοπο θα βρεις κατι να πεις.Και ξαναλεω οτι ερχονται πολλα καλουδια στο κοντινο μελλον.
Beholder Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Καλησπερα. Εκανα μερικα βιντεο με το USAF και θα ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας.Τιποτα το φανταστικο αφου δεν εχω την καλυτερη καρτα γραφικων και η μεγιστη αναλυση μου ειναι 1024χ768.Επισης δεν ειμαι expert στο vegas με το οποιο εκανα τα βιντεο.Μην περιμενετε δηλαδη κατι σαν του πολυ καλου GhostRiderLSOV!!!Τελος στα site που τα ανεβασα πρεπει να εκαναν κατι και να μου εριξαν την ποιοτητα αλλα τελος παντων. Με θεμα το Top Gun (voice ocer) Με F-5 Με SU-34 & SU-33 Με F-14 Δειτε τα και πειτε μου τι σας αρεσε και τι οχι,τι θα μπορουσα να αλλαξω και να βελτιωσω. Ευχαριστω!
Beholder Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Και ενα ακομα που εκανα χθες http://www.youtube.com/watch?v=XWvYM_sfFKo Με την τελευταια αερομαχια απο το Top Gun(Iceman & Maverick,voice over)! Enjoy!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραίο βίντεο με το Top Gun κομάτι.
Beholder Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Για το τελευταιο λες?Αν ναι,τοτε πρεπει να πω οτι και εμενα μου αρεσε! Ευχαριστω GhostRiderLSOV!Ειναι θετικο οτι ενα...ταλεντο σαν κι εσενα μου λεει καλα λογια! Να'σαι καλα.
roverangas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 παιδια ενα sim βασισμενο στο jane's usaf ηταν και το ief ISRAELI AIR FORCE απιστευτο παιχνιδι πραγματικα δεν εχω δει καλυτερο sim απο την σειρα usaf
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά το IAF βγήκε έναν χρόνο πριν το USAF. Είχε ωραία εισαγωγή. http://www.youtube.com/watch?v=3SjuuaV41nI
roverangas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ανεβασα ενα txt αρχειακι για να μην ψαχετε τζαμπα εχει ολες τις οδηγιες εγκαταστασης καθως και Links για τα απαραιτητα files ειναι πολυ μικρο ..μερικα kb το εφτιαξα εγω με copy paste οποτε δεν παιζει τιποτα με ιους http://hotfile.com/dl/108289815/072d990/janes_usaf_pro.txt.html
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Jane's US...WTF πόσο πίσω με πήγες! Φαντάζομαι δουλεύει στα 7ρια; Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία!
ntinos19 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ... όσο το έπαιζα σε win 98 δεν ξεκολλούσα ώσπου χάλασε το PC και αφού έψαχνα για να το βρω δεν θυμήθηκα ποτέ το όνομα του παιχνιδιού...σίγουρα θα του ρίξω μια ματιά
Commendatore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Τί μου θυμήσατε τώρα ρε παιδιά .... Ατελείωτες ώρες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.