Προς το περιεχόμενο

Janes USAF(flight simulator)

Beholder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε illudium36 θα πρεπει να περιμενεις ισως 24 ωρες και μετα μπορεις να κατεβασεις τα παντα!

Ξερω παραξενο συστημα αλλα τι μπορεις να κανεις?

Δεν υπαρχει αλλο μερος για να βρεις το SP 9.2 ή οτι αλλο σχετικο με USAF.

ΥΓ.Δεν χρειαζεται να κανεις καπου συγκεκριμενα τα posts σου.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε illudium36 σιγουρα εγραψες 4 ποστ?Ρωταω γιατι δεν μπορω να τα βρω!

Μην περιμενεις αδικα,οχι τιποτα αλλο.

Δημοσ.
Φιλε illudium36 σιγουρα εγραψες 4 ποστ?Ρωταω γιατι δεν μπορω να τα βρω!

Μην περιμενεις αδικα' date='οχι τιποτα αλλο.[/quote']

Nαι έγραψα αλλά με βγάζει σαν guest δεv ξέρω γιατί.

Δημοσ.
Μπορείς να κατεβάσεις από [url']ftp://ftp.palmhome.se/pub/Super%20Pro/9.2/[/url]

an katevaso ta panta apo ekei mesa to paixnidi doulevei xoris tpt allo?

exoune perasei xronia apo tote pou epeza usaf...kai to usnf

tromeri etairia i jane, distixos danisa kapote ta paixnidia (eixa ola 2 us fighters, to apache kai to f15) kai den ta pira pote ksana piso...kai ta eixa original klp :(

Δημοσ.

Κανονικα πρεπει να εχεις τα αρχικα CDs του παιχνιδιου ή να πας στο site να εγγραφεις και να ζητησεις τα terrain files.

Μετα ακολουθεις τις οδηγιες που υπαρχουν και...καλες πτησεις!!!

Δημοσ.

Παιδια το καινουριο add-on SP 9.4 θα ειναι ετοιμο σε λιγες μερες,πολυ πιο συντομα απο οτι το περιμεναμε!!!

Μεινετε συντονισμενοι!

Για να προσπαθησω να βαλω και μερικες photos απο το SP 9.2 !

Δημοσ.

Μερικες ακομη εικονες απο το SP 9.2!

Η ποιοτητα των εικονων δεν ειναι πολυ καλη αλλα με 620χ280 επιτρεπτη αναλυση μην περιμενουμε και θαυματα.

Δημοσ.

Μπράβο γραφικά το USAF! Αρκετά βελτιωμένα από αυτά που θυμάμαι!

Τότε τα παιχνίδια της Jane's μου φαίνονταν απίστευτα ρεαλιστικά, αλλά μόνο μέχρι να βγει το Falcon 4.0 και το Flanker 2.0. Εξαιρείται το καταπληκτικο F-15 της jane's.

Αχ και να θυμόμουν σε ποιόν κερατά το δάνεισα και μου το έφαγε!..

Δημοσ.

Φιλε Voodooman αυτα που βλεπεις στις εικονες αυτες,δεν ειναι τιποτα γιατι η αναλυση τους ειναι μικρη.

Που να δεις το USAF πλεον με καποια καλη καρτα γραφικων.Θα παθεις πλακα!

Οι λεπτομερειες που υπαρχουν στο παιχνιδι πλεον ειναι φανταστικες!

Αν πας στο site που εδωσα παραπανω και δεις τις εικονες που εχω βαλει εκει (θελει register για να τις δεις δυστυχως)θα δεις αεροπλανα με kill marks και ενα F-14 με τα ονοματα Maverick και Goose κατω απο την καλυπτρα του αεροσκαφους!!!

Αυτο σαν ενα μικρο παραδειγμα των λεπτομερειων του παιχνιδιου!Και ξαναλεω,σε λιγο καιρο θα ειναι ετοιμο το SP 9.4 αν και το περιμεναμε λιγο αργοτερα με online δυνατοτητες.

Και ναι εχεις δικιο,η Janes εχει βγαλει καταπληκτικα flight simulators,αν και πλεον το πιο εντυπωσιακο ειναι θα ελεγα το Lock On.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...