Beholder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Καλημερα παιδια! Ηθελα να μαθω αν μερικοι απο εσας ασχοληθηκαν με το συγκεκριμενο παιχνιδι. Ξερω ειναι παλιο αλλα εδω και καιρο το εχουν 'αναβαθμισει' (Super Pro 9.2) σε σημειο που να ειναι...ολοκαινουριο,με λυμενα ολα τα παλια προβληματακια που ειχε (π.χ. Win XP). Εχει πλεον αεροπλανοφορα,ελικοπτερα,τανκς,200 αεροπλανα απο 33 χωρες,850 αποστολες,περιπου 25 campaigns κτλ!!!Περαν περιγραφης πραγματικα! Ετοιμαζουν και το Super Pro 9.4 σε λιγο καιρο με περισσοτερα καλουδια! Τι λετε?Γνωμες?
RoadHog Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Πω ρε φίλε που το θυμήθηκες αυτό το παιχνίδι;;; Όντως ήταν φοβερό με ένα τεράστιο manual (ποτέ δεν κατάφερα να το διαβάσω ολόκληρο). Μου άρεσε πολύ ο ανεφοδιασμός στον αέρα και μια αποστολή που είχα φτιάξει όπου έπρεπε να καταρρίψω το air force one Δυστυχώς όταν έβαλα XP δεν μπόρεσα να το ξαναπαίξω λόγω διάφορων προβλημάτων που είχε (π.χ. το droplist για να επιλέξεις αεροσκάφος δεν άνοιγε) Το SuperPro που λες τι ακριβώς είναι; Νέο παιχνίδι, expansion ή το έφτιαξαν fans του usaf; Για δώσε περισσότερα info...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Πολύ ενδιαφέρον...πως μου ξέφυγε? Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έπαιζα USAF (τώρα είμαι στο Lock On: Flaming Cliffs). Θα αρέσει ιδιαίτερα στον αδερφό μου που πέταγε στο USAF για να περάσει την ώρα του.
RoadHog Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Σε σχέση με το usaf το Lock-on είναι πιο ρεαλιστικό;
Beholder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Φιλε RoadHog το παιχνιδι δεν το ξεχασα ποτε!Ειναι κατα την αποψη μου απο τα πολυ καλα flight sims. Το Super Pro 9.2 (SP 9.2) ειναι expansion/add-on που εφτιαξε ενας fan του παιχνιδιου. Σου λεω πραγματικα ειναι περαν περιγραφης! Μερικες ακομη πληροφοριες για να...κανουμε ορεξη! You are now able to fly missions from Aircraft Carriers, in V/STOL Aircraft & Helicopters, Stealth, ABL, SR-71 recon, right down to old fashion carpet bombing in a B-52 or Cargo runs.You will also be able to operate an M1A1 and fight on the ground with all of the other ground objects.There are 50 campaigns in Super Pro 9.2 and some of the campaigns have as many as 100 missions in them.There are over 400 aircraft in Super Pro 9.2 and almost all of them are flyable. The list is to long to name all of the aircraft so here is a list of all of the countries that have airforces in Super Pro 9.2. Each of the countries in the game have several aircraft in their airforces. U.S.A., Great Britain, Canada, Israel, Iraq, Iran, Syria, Jordan, Saudi Arabia, Kuwait, Egypt, Libya, India, Pakistan, Turkey, Greece, Cuba, Vietnam, China, Japan, North Korea, South Korea, Serbia, Czech Republic, Albania, Argentina, Spain, Italy, France, Sweden, Germany, Russia.That's 33 countries in all. [Aircraft Carrier's]: CVA-62 Independence, CVA-63 Kitty Hawk, CVN-65 Enterprise, CVN-68 Nimitz, CVN-69 Dwight D. Eisenhower, CVN-70 Carl Vinson, CVN-71 Theodore Roosevelt, CVN-72 Abraham Lincoln, CVN-73 George Washington, CVN-75 Harry S. Truman, CVN-76 Ronald Reagan, LHA-1 Tarawa, LHA-2 Saipan, LHA-5 Peleliu, LHD-1 Wasp, CVS-R05 Invincible, CVS-RO6 Illustrious, Charles De Gaulle, Clemenceau, Kremlin Kuznetsov.' Και εχει campaigns για Βιετναμ,Ιρακ,Ιραν,Ευρωπη κτλ! Παιδια μιλαμε για οχι απλως νεα αεροσκαφη,τα οποια ειναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ,αλλα για αεροπλανοφορα,καταδρομικα,ριψεις εφοδειων με μεταγωγικα αεροσκαφη,ελικοπτερα,τανκς και οτι βαλει ο νους σας!!! Ολα αυτα μπορει ο παιχτης να τα χειριστει !!! Τι θα λεγατε για F-14A/B/D για παραδειγμα? Σας ανοιξε η...ορεξη?
Beholder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Πιο ρεαλιστικο/ακριβες ειναι μαλλον το Falcon 4.0 και το Lock On,αλλα και το USAF δεν ειναι κανενα...arcade! Απο γραφικα δεν υστερει καθολου,ειναι καλυτερο θα ελεγα απο το Falcon 4.0 αλλα οχι τοσο οσο το Lock On. Ξαναλεω οτι αξιζει να του ριξετε μια ματια! Και εχουμε και συνεχεια σε λιγο καιρο με το SP 9.4!!! Για οτι θελησετε μην διστασετε να με ρωτησετε παιδια.Ειμαι fan του USAF απο το 1999!!! Enjoy!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μου θυμίζεις παλιές εποχές που έπαιζα με την 114th Wings of Fury τώρα. Πάντως με τόσα πολλά που φαίνεται να έχει, θυμίζει Fighters Anthology... Κάτσε να το βάλω για να το δω κι εν δράση. Roadhog, πράγματι Lock On και Falcon 4 είναι τα πιο καλά και ρεαλιστικά combat flight sims που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Πάντως όπως λέει και ο Beholder, το USAF δεν ήταν arcade, ήταν πολύ καλό για την εποχή του. Αξέχαστα παιχνίδια της Jane's...
Beholder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Φιλε GhostRiderLSOV και το Fighters Anthology (ειναι και αυτο της Janes) το εχουν αναβαθμισει επισης! Ειναι αξιοθαυμαστο παντως οτι μετα απο τοσα χρονια τα flight sims της Janes ζουν και βασιλευουν!Γινονται προσπαθειες επισης για online gaming. Για πες μου σε παρακαλω περισσοτερα για την '114th Wings of Fury'. Επισης να πω οτι ειναι λιγο δυσκολο και αδικο να συγκρινουμε το USAF με Falcon 4.0 και Lock On.
Beholder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 GhostRiderLSOV μολις ειδα οτι εισαι μελος της heat-clan! Δωσε χαιρετισμους στον 'liongreek'!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ήταν μια παλιά virtual squadron που είχε φτιαχτεί από Έλληνες (με αρχηγό τον Vet) αλλά είχε και ξένους παίκτες. Έπαιζαν περισσότερο το Fighters Anthology κι εγώ είχα μπει προς τον τελευταίο καιρό όταν είχαν βάλει το USAF. Δυστυχώς ο Vet χρειάστηκε να πάει στρατό και κάπου εκεί άρχισε η ομάδα να αποδιοργανώνεται και τελικά σταμάτησε. Αξιοσημείωτο ήταν πως σε όσους αγώνες είχε παίξει η ομάδα σε FA και USAF, ήταν αήττητη. edit: Ναι, η σύγκριση αυτών των εξομοιωτών είναι λίγο άστοχη αφού είχαν μεγάλη διαφορά χρόνου που βγήκαν. *oops* Θα ενημερώσω τον Liongreek.
Beholder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Πω πω GhostRiderLSOV τι μου θυμισες τωρα! Online gaming στο Janes Combat Net το 1999-2000 με USAF.Παιχτες απο ολο τον κοσμο!Αξεχαστες και ανεπαναληπτες στιγμες! Ωστε η '114th Wings of Fury' ηταν Ελληνικη virtual squadron για το USAF?Πως μου ξεφυγε?(LOL) ΥΓ.Πες του liongreek 'No Fear',θα καταλαβει!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Τώρα αντί για JCN πάντως, όλοι στο Hyperlobby. Αλλάζουν οι καιροί.
Beholder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αληθεια GhostRiderLSOV υπαρχουν gamers που παιζουν το USAF online στο Hyperlobby? Δωσε λεπτομερειες αν ξερεις κατι! Ευχαριστω!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Θα κοιτάξω όταν πάω σπίτι. Δεν θυμάμαι αν το Hyperlobby υποστηρίζει το USAF...
illudium36 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ρε παιδιά που αλλού μπορώ να κατεβάσω τα SP γιατί στο http://www.gulfknight.net/forum/ Μου ζητάνε register kai 4 posts τα έκανα αλλά πάλι τίποτα. Νομίζω οτι πρέπει να κάνεισ κάπου συγκεκριμένα τα posts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.