Προς το περιεχόμενο

μπορω να ξερω το μεγεθος τον αρχειων που 'κατεβαινουν'απο το καθε pc??

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα usr 9108 και επανω εχω συνδεση 3 pc.θελω να ξερω το μεγεθος των αρχειων που κατεβαινουν ειτε μεσο του router η μεσω καποιου προγραματος.γινετε?????

Δημοσ.

Τι εννοεις? Για καθε pc ξεχωριστα ή συνολικα?

Για καθε pc ξεχωριστα μπορεις να χρησιμοποιησεις το Netlimiter Pro που κρατα αναλυτικα στατιστικα για το τι κατεβαινει, συνολικα και ανα προγραμμα και μπορεις να δεις ημορολογιακα ολη την πορεια της κινησης σου στο Internet. Αρκετα χρησιμο και ενημερωτικο...

Δημοσ.

το κατεβασα το προγραμμα που μου ειπες και το ετρεξα αλλα δεν πολυ καταλαβα πως δουλευει???πρεπει να ειναι εγκατεστημενο στο καθε pc που θελω να δω την κινηση του??γιατι δεν με βολευει και πολυ αυτο.θελω να τα βλεπω ολα αυτα απο 1 pc.εχεις κατι να μου πεις....?

Δημοσ.

View -> All Tools -> Stats. Απο εκει το βλεπεις αλλα δυστυχως ειναι για τον καθε υπολογιστη ξεχωρστα. Δε πιστευω να υπαρχει καποιος οικονομικος τροπος για να γινει αυτο που ζητας.

Θα πρεπει ολη η κινηση να περναει ειτε απο server ειτε απο ειδικο router απο οσο ξερω και οι 2 αυτες λυσεις κοστιζουν αρκετα :-?

Δημοσ.

Το hubακι δε κανει κατι αλλο απο το να συνδεει τους υπολογιστες μεταξυ τους, δε μπορεις να εχεις κανενα ελεγχο πανω του...

Δημοσ.

nai apla epeidei i sindesi tha dinotan mesa apo ta windows ta dika mou ,elega mipos kai ayto to elenxe to Netlimiter Pro!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...