antreaslam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 ρε παιδες,εβαλε κ ο ξαδερφος μου την προσφορα της ΗΟΛ,τα 4mb, και του ενεργοποιηθηκε προχθες. του εστειλαν κ αυτουνου το φριτζ μποξ,και εγω του εχω βαλει για προστασια, nod32, k zone alarm. μου εχει φαει τα ....μυαλα,2 ημερες τωρα,οτι δεν μπορει να κανει chat( ειναι κ στην τρυφερη ηλικια των 16 βλεπετε)!!!!! πραγματι,πηγα απο εκει χθες,ενω εχει εγκ/μενη java,του βγαζει μηνυμα οτι το zone alarm δεν το επιτρεπει... ξερετε τι πρεπειε να κανω ωστε να του το επιτρεψει,να σταματησει τη γκρινια?
laantonios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 αν έχεις δουλέψει το za άνοιξε το πρόγραμμα->allow δες τις ρυθμίσεις(firewall). Ένας όμως πολύ γρήγορος τρόπος είναι να κλείσεις το za (shutdown) και να το ξανατρέξεις εφόσον βέβαια είσαι στο chat. Δημιουργεί rules automatically.
asmilon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Aκολουθα αυτο και κανε remove το προγραμμα για chat που εχει γινει το λαθος. Μολις το ξαναφορτωσεις, θα σου πεταξει το παραθυρακι του και εσυ θα του πεις Allow σε οτι ρωτησει και θα εισαι ενταξει μετα...
antreaslam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 ευχαριστω πολυ,το σκεφτηκα ομως κ εγω αυτο,οταν πηγα το εψαξα,αλλα αυτος δεν παει να κανει μεσω messenger,αλλα σε sites,τα οποια δεν του το επιτρεπουν (εξου κ η java)!
asmilon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Κανε το ιδιο τοτε για τον browser που χρησιμοποιει, ωστε να δημιουργησει σωστο κανονα απο εδω και περα... Πιστευω θα λυθει μετα...
antreaslam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 δηλαδη να κανω τελειως remove ton internet explorer,και μετα να τον ξανανοιξω?κουφο μου ακουγεται,αφου σε διαφορα τεστ που εκανα στο pc του,του επιτρεπει να κατεβαζει απο rapidshare (direct links) (ή δεν εχει σχεση αυτο κ πεταξα κοτσανα?)? τελος παντων,θα το προσπαθησω κ αυτο,κ θα σας πω αποτελεσματα...
asmilon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Kανε το επειδη μπορει να εχει μπλοκαρει καποια συγκεκριμενη θυρα για το Explorer και για αυτο να μην σου παιζει... Φιλικη συμβουλη, για την ασφαλεια σου, θα προτεινα να μην χρησιμοποιεις Explorer. Δοκιμασε τον Firefox ή τον Opera, θα δεις οτι κανουν την ιδια δουλεια καλυτερα και με μεγαλυτερη ασφαλεια ;-)
antreaslam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 εγω χρησιμοποιω firefox,ο μικρος ομως δε θελει να του βαλω κατι αλλο,προτιμαει explorer....
asmilon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Πες του να δοκιμασει τον Opera τουλαχιστον, επειδη δε θα προλαβαινεις να καθαριζεις ιους απο το μηχανημα του αν αρχισει να ασχολειται πιο πολυ με το Internet. Στην τελικη βαλε του κανενα skin να ειναι ιδιο με τoν Internet Explorer αν του αρεσει τοσο πολυ η εμφανιση του τι να πει κανεις, γουστα ειναι αυτα...
antreaslam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 δεν εχεις και αδικο...και επειδη για την ηλικια του,καλη κ η μ***ια του που λεγαμε μικροι, φοβαμαι μην μπαινει κ σε τιποτα πιο..περιεργα... θα του δειξω κ τον οπερα,μηπως του αρεσει καλυτερα! ευχαριστω πολυ παντως,θα δοκιμασω τη λυση που μου εδωσες,οταν ξαναπαω στον μικρο κ θα σου πω.
NOPSTRIM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 ZA > IM Security > Settings > Advanced > Kai Ksechekare to Block IRC, me auton ton tropo, 8a mporei standard na milaei se IRC...
antreaslam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 NOP$TRIM , πολυ καλη ιδεα!!!!!θα τον παρω τηλ το απογευμα να το κανει,να δεις που ετσι θα μπορεσει λογικα να λυθει αυτο!!!
NOPSTRIM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 As elpisoume pos NAI!!! 8a xaro na ma8o oti voithisa!!!
antreaslam Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 NOP$TRIM, ξεχασα να σου απαντησω τοτε,κ ξεθαβω το θεμα εστω κ αργα,για να σου πω τα ευχαριστω που με γλυτωσες απο τοση γκρινια! αυτο που ειπες επιασε,αν κ τελικα,κανα μηνα μετα, επεισα τον μικρο να βαλει μοτζιλα!!!!
antreaslam Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 NOP$TRIM, ξεχασα να σου απαντησω τοτε,κ ξεθαβω το θεμα εστω κ αργα,για να σου πω τα ευχαριστω που με γλυτωσες απο τοση γκρινια! αυτο που ειπες επιασε,αν κ τελικα,κανα μηνα μετα, επεισα τον μικρο να βαλει μοτζιλα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.