Προς το περιεχόμενο

zone alarm + chat?

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες,εβαλε κ ο ξαδερφος μου την προσφορα της ΗΟΛ,τα 4mb, και του ενεργοποιηθηκε προχθες.

του εστειλαν κ αυτουνου το φριτζ μποξ,και εγω του εχω βαλει για προστασια, nod32, k zone alarm.

μου εχει φαει τα ....μυαλα,2 ημερες τωρα,οτι δεν μπορει να κανει chat( ειναι κ στην τρυφερη ηλικια των 16 βλεπετε)!!!!!

πραγματι,πηγα απο εκει χθες,ενω εχει εγκ/μενη java,του βγαζει μηνυμα οτι το zone alarm δεν το επιτρεπει...

ξερετε τι πρεπειε να κανω ωστε να του το επιτρεψει,να σταματησει τη γκρινια?

Δημοσ.

αν έχεις δουλέψει το za άνοιξε το πρόγραμμα->allow δες τις ρυθμίσεις(firewall).

Ένας όμως πολύ γρήγορος τρόπος είναι να κλείσεις το za (shutdown) και να το ξανατρέξεις εφόσον βέβαια είσαι στο chat. Δημιουργεί rules automatically.

Δημοσ.

zone9zv.jpg

Aκολουθα αυτο και κανε remove το προγραμμα για chat που εχει γινει το λαθος. Μολις το ξαναφορτωσεις, θα σου πεταξει το παραθυρακι του και εσυ θα του πεις Allow σε οτι ρωτησει και θα εισαι ενταξει μετα...

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ,το σκεφτηκα ομως κ εγω αυτο,οταν πηγα το εψαξα,αλλα αυτος δεν παει να κανει μεσω messenger,αλλα σε sites,τα οποια δεν του το επιτρεπουν (εξου κ η java)!

Δημοσ.

Κανε το ιδιο τοτε για τον browser που χρησιμοποιει, ωστε να δημιουργησει σωστο κανονα απο εδω και περα... Πιστευω θα λυθει μετα...

Δημοσ.

δηλαδη να κανω τελειως remove ton internet explorer,και μετα να τον ξανανοιξω?κουφο μου ακουγεται,αφου σε διαφορα τεστ που εκανα στο pc του,του επιτρεπει να κατεβαζει απο rapidshare (direct links)

(ή δεν εχει σχεση αυτο κ πεταξα κοτσανα?)?

τελος παντων,θα το προσπαθησω κ αυτο,κ θα σας πω αποτελεσματα...

Δημοσ.

Kανε το επειδη μπορει να εχει μπλοκαρει καποια συγκεκριμενη θυρα για το Explorer και για αυτο να μην σου παιζει...

Φιλικη συμβουλη, για την ασφαλεια σου, θα προτεινα να μην χρησιμοποιεις Explorer. Δοκιμασε τον Firefox ή τον Opera, θα δεις οτι κανουν την ιδια δουλεια καλυτερα και με μεγαλυτερη ασφαλεια ;-)

Δημοσ.

Πες του να δοκιμασει τον Opera τουλαχιστον, επειδη δε θα προλαβαινεις να καθαριζεις ιους απο το μηχανημα του αν αρχισει να ασχολειται πιο πολυ με το Internet. Στην τελικη βαλε του κανενα skin να ειναι ιδιο με τoν Internet Explorer αν του αρεσει τοσο πολυ η εμφανιση του :mrgreen: τι να πει κανεις, γουστα ειναι αυτα...

Δημοσ.

δεν εχεις και αδικο...και επειδη για την ηλικια του,καλη κ η μ***ια του που λεγαμε μικροι, φοβαμαι μην μπαινει κ σε τιποτα πιο..περιεργα...

θα του δειξω κ τον οπερα,μηπως του αρεσει καλυτερα!

ευχαριστω πολυ παντως,θα δοκιμασω τη λυση που μου εδωσες,οταν ξαναπαω στον μικρο κ θα σου πω.

Δημοσ.

NOP$TRIM , πολυ καλη ιδεα!!!!!θα τον παρω τηλ το απογευμα να το κανει,να δεις που ετσι θα μπορεσει λογικα να λυθει αυτο!!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

NOP$TRIM, ξεχασα να σου απαντησω τοτε,κ ξεθαβω το θεμα εστω κ αργα,για να σου πω τα ευχαριστω που με γλυτωσες απο τοση γκρινια!

αυτο που ειπες επιασε,αν κ τελικα,κανα μηνα μετα, επεισα τον μικρο να βαλει μοτζιλα!!!!

Δημοσ.

NOP$TRIM, ξεχασα να σου απαντησω τοτε,κ ξεθαβω το θεμα εστω κ αργα,για να σου πω τα ευχαριστω που με γλυτωσες απο τοση γκρινια!

αυτο που ειπες επιασε,αν κ τελικα,κανα μηνα μετα, επεισα τον μικρο να βαλει μοτζιλα!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...