sakis Δημοσ. 19 Μαΐου 2002 Δημοσ. 19 Μαΐου 2002 Σε μια εταιρία υπάρχουν 3 εξωτερικές γραμμές ISDN. Υπάρχει τρόπος κάθε φορά που κάποιος σηκώνει το τηλέφωνο και κάνει μια κλήση, να καταγράφεται ο αριθμός που καλεί, η ακόμα καλύτερα να εκτυπώνεται; Έχω δει ένα τέτοιο σύστημα αλλά μέσω τηλεφωνικού κέντρου. Χωρίς τηλεφωνικό κέντρο γίνεται;
maira75 Δημοσ. 19 Μαΐου 2002 Δημοσ. 19 Μαΐου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by sakis: <strong>Σε μια εταιρία υπάρχουν 3 εξωτερικές γραμμές ISDN. Υπάρχει τρόπος κάθε φορά που κάποιος σηκώνει το τηλέφωνο και κάνει μια κλήση, να καταγράφεται ο αριθμός που καλεί, η ακόμα καλύτερα να εκτυπώνεται; Έχω δει ένα τέτοιο σύστημα αλλά μέσω τηλεφωνικού κέντρου. Χωρίς τηλεφωνικό κέντρο γίνεται;</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">www.phonecollector.cjb.net Den xerw an soy kanei alla einai to mono poy katagrafei kei exerxomenes klhseis
sakis Δημοσ. 19 Μαΐου 2002 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2002 Το κατέβασα και θα το δοκιμάσω. Thanks. Αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι είτε για πρόγραμμα είτε για κάποια συσκευή ας μου πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.