STATHOP Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Σου απάντησα άν και καθυστερημένα στο pm σου. Ισχύουν στο ακέραιο οι μετρήσεις που έχω κάνει στο review στο http://www.dpreview.gr ! Και επειδή έχουν περάσει πολλά μηχανήματα με ενεργό σύστημα ψύξης από τα χέρια μου , πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο αθόρυβα με ανεμιστήρες. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να συγκριθεί ο θόρυβος που παράγει σε σχέση π.χ με ένα LifeBook που έχω… αλλά για σκέψου… το LifeBook ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ , οπότε ο μοναδικός θόρυβος είναι αυτός του σκληρού δίσκου, ενώ εν αντιθέσει το LG διαθέτει 3 ανεμιστήρες ! Loudness Although the fan runs steadily even in idle mode, the LG S1 is a rather pleasing notebook regarding its noise emissions. During "moderate" office operation the fan works time and again with higher frequency, but yet within a limited range. Even under load, at maximum revolutions the noise of the notebook is never really disturbing. The noise of the DVD drive is alright during playback, but, during copying data or playback of Mpeg movies it is rather loud. Loudness Idle 35.0 / 35.0 / 36.2 dB HDD 37.6 dB DVD 37.5 dB Load 38.3 / 39.1 dB Καλησπέρα. Στο site notebookcheck του δίνουν μέτρια βαθμολογία όσον αφορά το θόρυβο και όπως βλέπεις μέτρηση στα 35 db σε idle κατάσταση. Δεν καθορίζεται όμως σε ποιο mode έγινε η μέτρηση, κάτι που σίγουρα είναι πολύ παραπλανητικό. Με βάση την εμπειρία μου απο το P1 που έχω τα επίπεδα θορύβου ειδικά στο silent mode είναι πολύ χαμηλά. Βαθμολογείται λοιπόν με 80% όταν αλλά notebook TOSHIBA πχ Α100 παίρνουν 85 - 90% και απο προσωπική εμπειρία είναι σαφώς πιο θορυβώδη τουλάχιστον απο το P1 που έχω. Έχει κανείς εμπειρία θορύβου απο τα VAIO σε σχέση με τα LG ? Σύμφωνα με το παραπάνω site όποιος θέλει λιγότερο θόρυβο πρέπει να επιλέξει SONY.
21century Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Νομιζω οτι ο θορυβος εξαρταται και απο αλλες παραμετρους που αφορουν ενιοτε και το ποσες ωρες ειναι ανοικτος, την ποιοτητα υλικων και την θερμοκρασια του περιβαλλοντος χωρου...
STATHOP Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Νομιζω οτι ο θορυβος εξαρταται και απο αλλες παραμετρους που αφορουν ενιοτε και το ποσες ωρες ειναι ανοικτος, την ποιοτητα υλικων και την θερμοκρασια του περιβαλλοντος χωρου... Μιλάμε για πολύωρη χρήση, ελληνικά δεδομένα θερμοκρασίας και το συγκεκριμένο laptop. Πάντως είναι κρίμα που δεν μπορεί να δοκιμάσει κανείς τον θόρυβο πριν αγοράσει. Όταν δε ρωτήσεις στα καταστήματα σε κοιτάζουν σαν να είσαι απο άλλο πλανήτη.
felikas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Παίδες.. πρόβλημα: Μπαταρία γιόκ. Τα' φτυσε! Σχεδόν ποτέ δεν το δουλεύω με αυτήν, πάντοτε στην πρίζα κ η μπαταρία σε θυκούλα στην τσάντα, για στιγμές που δεν παίζει τροφοδοσία. Πάω να την χρησιμοποιήσω τις προάλλες κ δεν άναβε. Λέω, την άφησα αφόρτιστη, το τροφοδοτώ, αλλά ούτε καν φορτίζε, κανένα λαμπάκι, τπτ. Τι κάνουμε τώρα; Εγγύηση καλύπτει; μπα, ε; Είναι κ πανάκριβες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.