Προς το περιεχόμενο

LG S1!!! Είναι όντως τόσο καλό ?

TakeItEasy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα εάν κοιτάξεις λίγο στην πρώτη σελίδα θα δεις πως λέι ότι έχει 15,4 οθόνη..

Όντως κάπου έχουν κάνει λάθος γιατί το πλάισιο δίνει σαν μοντέλο : S1-M001HS Express Dual !!!!!!??

Δέν μπορώ να καταλάβω τι παίζει....!

Το e-shop απο την άλλη δεν το έχει το προϊόν διαθέσιμο κ δεν βλέπω να το ξαναφέρνει κ όλας...

μήπως μπορείς να μου πείς ακριβώς τον κωδικό του μοντελου να ξέρω τι ψάχνω????

κ επίσης μπορεί κάποιος σχετικός να με βοηθήσει να επιλέξω ανάμεσα στο lg που συζητάμε κ το σαφώς πολύ φθηνότερο του πλαισίου κατασκευή

Uranus Duo II :

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=907251&tab=specs

k

Sirus Duo II :

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=907227&tab=specs

ευχαριστώ πολύ....

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mακρια απο τα εγχωρια που πολλες φορες χλαανε τον 1ο μηνα...τουλαχιστον αν τον επισκευασουν ποσα χρονια θα κρατησει?

Δημοσ.

Πέρασα σήμερα από το ΠΛΑΙΣΙΟ από περιέργεια. Υπάρχουν κάποιες διαφορές στο μηχάνημα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και εκείνου στην ιστοσελίδα της LG με πρώτη και καλύτερη το ότι αυτός του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΝ είναι Core 2 Duo αλλά μονός. :roll: Ο πωλητής μου είπε ότι δεν τους έχουν έρθει ακόμα τα νέα μοντέλα με τους Core 2 Duo και δεν ήξερε καν πότε θα έρθουν. :roll:

Δημοσ.

katarxas euxaristw poly gia ta reply sas...

file mou Stratilatis mhpws mporeis na mou peis tis diafores akribws apo ta 2 laptop??? k mhpws kserei kapoios na mou ekshghsei poia einai h diafora tou core duo apo ton core 2 duo????

thanxs a lot...

Δημοσ.
ΔΕΝ είναι Core 2 Duo αλλά μονός. :roll: Ο πωλητής μου είπε ότι δεν τους έχουν έρθει ακόμα τα νέα μοντέλα με τους Core 2 Duo και δεν ήξερε καν πότε θα έρθουν. :roll:

Αν με την έκφραση ''μονός'' εννοείς πως είναι μονοπύρινος τότε αυτό δεν ισχύει.

Και αυτό το μοντέλο ,λογικά της σειράς Τ2ΧΧΧ, είναι διπύρινο.

Οι Core 2 Duo T5XXX , T7XXX είναι διπύρηνοι νέας γενιάς που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν το τελευταίο καιρό και αν δεν κάνω λάθος είναι όλοι 64bit σε αντίθεση με τους προηγούμενους που είναι 32bit.

Δημοσ.

akrivws... to "duo" shmainei diplopyrhnos (kai to systhnma ton vlepei san na exei 2 ksexwristous epeksergastes) kai to "2" oti einai deyterhs genias, kai kala me 40% kalyterh apodosh kai xamhloterh katanalwsh reymatos, ara kai xamhloters thermokrasies, klp klp

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο μηχάνημα (για το LG S1 EXPRESS DUAL μιλάμε), αν σηκώνει άνετα τα windows vista και ποια έκδοσή τους; Θα μ'ενδιέφερε η multitasking χρήση κυρίως με εφαρμογές γραφείου (office 2007) πλοήγηση στο διαδίκτυο και φυσικά music listening. Θα αντέξει ή θα κωλύεται;

Ευχαριστώ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο μηχάνημα (για το LG S1 EXPRESS DUAL μιλάμε), αν σηκώνει άνετα τα windows vista και ποια έκδοσή τους; Θα μ'ενδιέφερε η multitasking χρήση κυρίως με εφαρμογές γραφείου (office 2007) πλοήγηση στο διαδίκτυο και φυσικά music listening. Θα αντέξει ή θα κωλύεται;

Ευχαριστώ

Δουλεύει κανονικότατα σε Vista Ultimate, με λίγο ψάξιμο για τα τελευταία drivers του fingerprint scanner. Τα έχω εγκαταστήσει εδώ και δύο περίπου μήνες και δουλεύουν ΑΨΟΓΑ! Θεωρώ το συγκεκριμένο μηχανάκι dream machine, αφού έχω βάλει πάνω του ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, δουλεύουν όλα ταυτόχρονα και χωρίς σημάδια κόπωσης. Η δε κάρτα γραφικών του αστέρι, (ακόμα και Command and Conquer 3 παίζει με Azureus ανοιχτό!).

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δουλεύει κανονικότατα σε Vista Ultimate, με λίγο ψάξιμο για τα τελευταία drivers του fingerprint scanner. Τα έχω εγκαταστήσει εδώ και δύο περίπου μήνες και δουλεύουν ΑΨΟΓΑ! Θεωρώ το συγκεκριμένο μηχανάκι dream machine, αφού έχω βάλει πάνω του ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, δουλεύουν όλα ταυτόχρονα και χωρίς σημάδια κόπωσης. Η δε κάρτα γραφικών του αστέρι, (ακόμα και Command and Conquer 3 παίζει με Azureus ανοιχτό!).

πραγματικα αψογο το μηχανημα:-D

Δημοσ.

Εχω ακουσει απο φιλους μου τα καλυτερα λογια και το σκεφτομαι ως την επομενη αγορα μου...

Δημοσ.

Kαι τι να κάνω? Εχεις κάτι να αντιπροτείνεις? Δυστυχώς, that's the way it goes...

Την έχει κανείς ώστε να μου πει ποιά θα είναι η μέση διάρκειά της? Με την 6-cell έχω αυτονομία γύρω στις 2 με 2,30 ώρες!

Δημοσ.

Πάντως ότι αγορά κι αν κάνεις (ειδικά εάν είναι LG) πέρασε μία από καταστήματα που στις τιμές παίζει παζάρεμα με τον πωλητή (π.χ Κωτσόβολος) και όχι σε καταστήματα με στάνταρ τιμές (π.χ Πλαίσιο κλπ)

Ειδικά Κωτσόβολο έχω ακούσει και έχω ακούσει 400 ευρώ κάτω να πουλιέται μηχάνημα σε σχέση με e-shop

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...