Προς το περιεχόμενο

LG S1!!! Είναι όντως τόσο καλό ?

TakeItEasy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα memorz sticks ειναι duo? Αν ναι τοτε χρειαζονται ενα ανταπτορακι, αλλιως οπως ειπες θα σου μεινουν μεσα. Λεω μηπως ειναι αυτο το προβλημα...

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αθόρυβο...

Καταλαβαίνω οτι ο καθένας αντιλαμβάνετε διαφορετικά τον παραπάνω χαρακτηρισμό. Μόνο σε σύγκριση με το προηγούμενο μηχάνημα μου μπορώ να το συγκρίνω αλλα και ένα Acer που έχει ένας συνεργάτης.

Σε νορμάλ χρήση γραφείου(office, surfing etc.) δεν ακούγεται τίποτα. Σε πιο ζόρικες φάσεις ενεργοποιείτε ο ανεμιστήρας αλλα και πάλι ό θόρυβος δεν είναι σε καμια περίπτωση ενοχλητικός.

Επίσης σε σχέση με το Satellite pro της Toshiba που είχα έχει πολύ πιο στιβαρό tray στο cd drive αλλα και πληκτρολόγιο. Στο πληκτρολόγιο να πω οτι ο χρήστης θα πρέπει να είναι προσεκτικός και να πλένει καλά τα χέρια του πριν το χρησιμοποιήσει επειδή μοιάζει επιρρεπές στο λέρωμα.

πραγματικά δεν ένιωσα πουθενά να κομπιάζει, ούτε και να καθυστερεί σε καμια εργασία.

Ελπίζω να αποδειχτεί το ίδιο "σκυλί" με το Toshiba ( R.I.P.)

Δημοσ.

Τί να πω;;

Εγώ μόλις το άνοιξα και ακούω ένα θόρυβο.Όχι βέβαια, κάτι σπουδαίο...αλλά σίγουρα όχι αθόρυβο.Δε με ενοχλεί φυσικά.Απλά θέλω να ξέρω αν είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω.Γιατί αν σε σένα wardog για παράδειγμα είναι απολύτως αθόρυβο, τότε ίσω το δικό μου έχει κάποιο πρόβλημα...λέμε τώρα.Απλά να είμαστε καλυμμένοι.

Δημοσ.

Εγω παντως 2 φορες που εχω αγορασει memory stick duo, μια της sony και μια της transcend (δεν ειμαι βεβαιος, παντως ιμιτασιον) ειχε μαζι και τον ανταπτορα. Ακριβως αυτο που φαινεται στο λινκ του Kornylicious.

Δημοσ.

Παιδιά σας υπερευχαριστώ!!!!Αυτό ήταν τελικά!!!Εν τω μεταξύ τον είχα αυτόν τον adaptor μαζί με το κινητό μου sony ericsson k750!!Tελικά ήταν τόσο εύκολο...Ευχαριστώ πολύ παιδιά και ιδιαίτερα εσένα kornylicious.Κατατοπιστικότατη φωτογραφία!!!Κατα τ'άλλα με το θόρυβο θα επιμείνω λιγάκι...Ένα μικρό φύσημα που ακούγεται είναι φυσιολογικό;;Συγνώμη, που σας πρήζω!!

Δημοσ.

Εγώ είμαι απίστευτα ευχαριστημένος (ως τώρα). Το έχω 10 μέρες σε συνεχή και σκληρή χρήση. Θα το ήθελα λίγο πιο αθόρυβο, όπως ένα fujitsu siemens, που έχει ένας γνωστός μου, όπου δεν ακούγεται τίποτα!!!!Μου αρέσει πάρα πολύ το design του LG S1.Είναι καταπληκτικό. Οι επιδόσεις του είναι πάρα πολύ καλές, αλλά αυτό είναι και ανάλογο των χαρακτηριστικών του.Αυτό, που με εκνευρίζει είναι....βασικά τίποτα.Απλά ζήλεψα,όπως προείπα, την ησυχία του fujitsu siemens.

Δημοσ.

Μονος σου εξαλλου ειπες οτι το προοριζεις για σκληρη χρηση οποτε μην τα περιμενεις ολα να ειναι τελεια. Απο ποιοτητα εχω ακουσει τα καλυτερα λογια και γι αυτο εχει 2 χρονια εγγυηση...

Δημοσ.

Συμφωνώ. Αλλά εξηγησέ μου αν μπορείς τα ποσοστά θορύβου πώς έχουν. Δηλαδή, αυτό, που ακόμα δενέχω καταλάβει έιναι τι εννοούμε αθόρυβο.Παντελώς αθόρυβο.Εγώ για παράδειγμα όταν το ανοίγω ακούω ένα φύσημα για παράδειγμα,απαλό έστω. Αυτό είναι φυσιολογικό;Θέλω να ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή πρέπει να το κοιτάξω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σου απάντησα άν και καθυστερημένα στο pm σου. Ισχύουν στο ακέραιο οι μετρήσεις που έχω κάνει στο review στο http://www.dpreview.gr !

Και επειδή έχουν περάσει πολλά μηχανήματα με ενεργό σύστημα ψύξης από τα χέρια μου , πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο αθόρυβα με ανεμιστήρες. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να συγκριθεί ο θόρυβος που παράγει σε σχέση π.χ με ένα LifeBook που έχω… αλλά για σκέψου… το LifeBook ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ , οπότε ο μοναδικός θόρυβος είναι αυτός του σκληρού δίσκου, ενώ εν αντιθέσει το LG διαθέτει 3 ανεμιστήρες !

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή έχω μπερδευτεί μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λίγο να καταλάβω τη διαφορά ανάμεσα στα 2 notebook που λέτε.. το ένα είναι ΤΟ lg s1 που έχετε κ στο link στο e-shop κ το 2ο είναι το lg s1 m004 που έχει φέρει το πλαίσιο κ έχει 1400 ευρώ ενώ αυτό που λέτε έχει 1700 ευρώ

απο πλαίσιο το link είναι : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=858285

Επίσης έχω κ μια ακόμη απορία το notebook που λέτε περιγράφετε είναι το s1 express dual???

Κ Τέλος μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά του core duo απο το core 2 duo???

Ευχαριστώ πολύ κ οφείλω να πω πως το review που έχετε κάνει στο laptop είναι φοβερό!!!

Σας παρακαλώ εάν μπορεί κάποιος ας απαντήσει λίγο σύντομα έτσι ώστε να ξέρω σε ποιά αγορά να προβώ...

Δημοσ.

Αυτό που έχει το πλαίσιο S1-M δεν είναι αυτό που έχει στη φωτογραφία. Δεν μοιάζει με το S1 Express Dual. Είναι υποδεέστερο κατα πολύ και μάλλον έχουν κάνει λάθος.

Για παράδειγμα γράφουν ότι έχει 12.1 οθόνη... Το S1 Express Dual (για το οποίο και γίνεται ο λόγος στο παρόν thread) έχει 15.4 οθόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...