Προς το περιεχόμενο

LG S1!!! Είναι όντως τόσο καλό ?

TakeItEasy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gab04 έτσι είναι τα Windows ! :) Σου βγάζει ένα συνολικό ποσοστό % και για τους δύο μαζί !

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεις στον task manager να δηλώσεις ποιο πρόγραμμα θα δουλεύει με ποιον πυρήνα. Δεξί κλικ στο process που σε ενδιαφέρει και η επιλογή κάτω κάτω (δεν θυμάμε τωρα τι γράφει) και επιλέγεις το cpu. καλώ το LG τελικά ε? Ψήνομαι άγρια για να το πάρω και εγω...

Δημοσ.
Εντάχει ρε μεγάλε θα μου πείτε,κατσε καλά, ποια είναι η LG που πουλάει και LAPTOP???????????

Ο δεύτερος κολοσσός της Κορέας μετά τη Samsung.

Δημοσ.

Παιδία να ρωτήσω λιγάκι την γνώμη σας για το SONY VAIO VGN-FE21M Duo 2*1.66/1024/160GB ,πιστεύω πως η sony έχει μακράν την καλύτερη οθόνη στα laptops αλλά το μόνο που δεν με ικανοποιει είναι που δεν βγάζει έξοδο για 5.1 ηχεία (without music i can't work) .

Την γνώμη σας?

Δημοσ.
Παιδία να ρωτήσω λιγάκι την γνώμη σας για το SONY VAIO VGN-FE21M Duo 2*1.66/1024/160GB ' date='πιστεύω πως η sony έχει μακράν την καλύτερη οθόνη στα laptops αλλά το μόνο που δεν με ικανοποιει είναι που δεν βγάζει έξοδο για 5.1 ηχεία (without music i can't work) .

Την γνώμη σας?[/quote']

Έπρεπε να είσαι ήδη σε κατάστημα και να το αγοράζεις....

Μιλάμε για τεράστιο BEST-SELLER!

Δημοσ.

Τελικά το πήρα το S1. Τελειο απο καθε άποψη. Αθόρυβο, γρήγορο, δεν ζεσταίνεται πού και από ήχο... πολύ καλό για φορητό και ποιο δυνατή ένταση σε σχεση με άλλα που έχω ακούση. Πολύ καλο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Geia sas paidia !

Akoma enas kataeyxaristhmenos katoxos LG S1.

Xarh se sas, kai egw gia ton 21M phgaina alla telika katelhxa ston LG.

Den exw xanadei pio grhgoro forhto, kai kontrarei ton desktop mou o opoios einai 8hrio.

Mia erwthsh mono.

AN xrhsimopoiw to DVD-Drive tou gia installation h copy/paste leitourgies, mou ka8ysterei POLY to systhma se ekeinh thn periodo. Milame gia CPU usage sto 50%.

Einai fysiologiko auto, h apla mou etyxe elatwmatiko kai 8elei sevice-aki.

Oxi oti me xalaei, to mhxanhma einai apsogo.

Highly recommended. :)

Δημοσ.

Σε οποιοδήποτε (σοβαρό) κατάστημα υπολογιστών, μπές κ ζήτα το. Εάν δεν το έχουν παρήγγειλέ τους το κ θα στο φέρουν αυτοί από την αντιπροσωπεία (κ εγώ από ένα ξέμπαρκο μαγαζάκι στην Αθήνα το πήρα, με παραγγελία...)!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Paidia mia erwtisi...Pira prin dio ebdomades to lg s1.Me ta klasika xaraktiristika, pou kikloforei stin ellada.Core duo 1GB RAM ktl ktl. Dio erwtiseis...

1)Pws mpainoun ta memory stick?Dokimasa na balw ena memoery stick kai paraligo na meinei mesa!!!

2)Diabasa sta post kai se ena full review oti einai athoribo...emena de mou fainetai kai toso...sigouro einai pio athoribo apo to pentium 4 pou eixa.Mporw na to eleksw auto?

Euxaristw!!!!

Δημοσ.

Το δικό μου πάντως είναι σίγουρα αθόρυβο. Σε σχέση τουλάχιστον με ένα Toshiba 2ετίας που είχα.

Σαν ταχύτητα άψογο.

Αυτό που ξενίζει σε πρώτη φάση είναι η απουσία συστήματος ασφάλισης της οθόνης αλλα και η δυσκολία εισαγωγής και εξαγωγής των memory stick.

Πολύ σφικτή είναι η τρύπα ΛΟΛ !

Δημοσ.

Κοίτα...Ξεκινάει με πολύ λίγο θόρυβο...Αν αρχίσω και τρέχω εφαρμογές, τότε ακούγεται πιο πολύ.Όταν λέμε αθόρυβο εννοούμε παντελώς αθόρυβο;;;Ή απλά λιγότερο θορυβώδες απο προηγούμενες κατασκευές;

Και τελικά τί θα κάνω με τα memory stick ;;

Πώς μπαίνουν;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...