ZauZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Gab04 έτσι είναι τα Windows ! Σου βγάζει ένα συνολικό ποσοστό % και για τους δύο μαζί !
Eazy-D. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μπορεις στον task manager να δηλώσεις ποιο πρόγραμμα θα δουλεύει με ποιον πυρήνα. Δεξί κλικ στο process που σε ενδιαφέρει και η επιλογή κάτω κάτω (δεν θυμάμε τωρα τι γράφει) και επιλέγεις το cpu. καλώ το LG τελικά ε? Ψήνομαι άγρια για να το πάρω και εγω...
Dr_Slump Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εντάχει ρε μεγάλε θα μου πείτε,κατσε καλά, ποια είναι η LG που πουλάει και LAPTOP??????????? Ο δεύτερος κολοσσός της Κορέας μετά τη Samsung.
Kornylicious Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 mexri telos ths evdomadas pou erxete tha to exo parei k go to lg. osoi to exete parei apo pou to pirate k mepio tropo(cash visa klp) apla thelo na do pia magazia exoun atokes doseis me visa. thanx
Eazy-D. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Τελικά το παραγγειλα και εγώ. Το S1. Από βδομάδα (τρίτη-τετάρτη) θα το έχω στα χέρια μου. Για να δούμε.
phmpasio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Παιδία να ρωτήσω λιγάκι την γνώμη σας για το SONY VAIO VGN-FE21M Duo 2*1.66/1024/160GB ,πιστεύω πως η sony έχει μακράν την καλύτερη οθόνη στα laptops αλλά το μόνο που δεν με ικανοποιει είναι που δεν βγάζει έξοδο για 5.1 ηχεία (without music i can't work) . Την γνώμη σας?
lalanis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Παιδία να ρωτήσω λιγάκι την γνώμη σας για το SONY VAIO VGN-FE21M Duo 2*1.66/1024/160GB ' date='πιστεύω πως η sony έχει μακράν την καλύτερη οθόνη στα laptops αλλά το μόνο που δεν με ικανοποιει είναι που δεν βγάζει έξοδο για 5.1 ηχεία (without music i can't work) .Την γνώμη σας?[/quote'] Έπρεπε να είσαι ήδη σε κατάστημα και να το αγοράζεις.... Μιλάμε για τεράστιο BEST-SELLER!
Eazy-D. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Τελικά το πήρα το S1. Τελειο απο καθε άποψη. Αθόρυβο, γρήγορο, δεν ζεσταίνεται πού και από ήχο... πολύ καλό για φορητό και ποιο δυνατή ένταση σε σχεση με άλλα που έχω ακούση. Πολύ καλο.
Laenas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Geia sas paidia ! Akoma enas kataeyxaristhmenos katoxos LG S1. Xarh se sas, kai egw gia ton 21M phgaina alla telika katelhxa ston LG. Den exw xanadei pio grhgoro forhto, kai kontrarei ton desktop mou o opoios einai 8hrio. Mia erwthsh mono. AN xrhsimopoiw to DVD-Drive tou gia installation h copy/paste leitourgies, mou ka8ysterei POLY to systhma se ekeinh thn periodo. Milame gia CPU usage sto 50%. Einai fysiologiko auto, h apla mou etyxe elatwmatiko kai 8elei sevice-aki. Oxi oti me xalaei, to mhxanhma einai apsogo. Highly recommended.
paris18 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 mipos kserete pou mporo na vro to lg s1 sti thessaloniki??eksereitai to plaisio kai ta e-shops gia sigekrimenous dikous mou logous..apo opoiodipote allo magazi??efxaristo
felikas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Σε οποιοδήποτε (σοβαρό) κατάστημα υπολογιστών, μπές κ ζήτα το. Εάν δεν το έχουν παρήγγειλέ τους το κ θα στο φέρουν αυτοί από την αντιπροσωπεία (κ εγώ από ένα ξέμπαρκο μαγαζάκι στην Αθήνα το πήρα, με παραγγελία...)!
paris18 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 afto tha kano kai as elpisoume na mporoun na mou to paragiloun...
waves Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Paidia mia erwtisi...Pira prin dio ebdomades to lg s1.Me ta klasika xaraktiristika, pou kikloforei stin ellada.Core duo 1GB RAM ktl ktl. Dio erwtiseis... 1)Pws mpainoun ta memory stick?Dokimasa na balw ena memoery stick kai paraligo na meinei mesa!!! 2)Diabasa sta post kai se ena full review oti einai athoribo...emena de mou fainetai kai toso...sigouro einai pio athoribo apo to pentium 4 pou eixa.Mporw na to eleksw auto? Euxaristw!!!!
wardog Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Το δικό μου πάντως είναι σίγουρα αθόρυβο. Σε σχέση τουλάχιστον με ένα Toshiba 2ετίας που είχα. Σαν ταχύτητα άψογο. Αυτό που ξενίζει σε πρώτη φάση είναι η απουσία συστήματος ασφάλισης της οθόνης αλλα και η δυσκολία εισαγωγής και εξαγωγής των memory stick. Πολύ σφικτή είναι η τρύπα ΛΟΛ !
waves Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Κοίτα...Ξεκινάει με πολύ λίγο θόρυβο...Αν αρχίσω και τρέχω εφαρμογές, τότε ακούγεται πιο πολύ.Όταν λέμε αθόρυβο εννοούμε παντελώς αθόρυβο;;;Ή απλά λιγότερο θορυβώδες απο προηγούμενες κατασκευές; Και τελικά τί θα κάνω με τα memory stick ;; Πώς μπαίνουν;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.