talikra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Ante re paidia na dw kai gw pou prwtw ethixsa to thema tou LG kante oso to dynato pio grhgora pantws giati den paei allo theloume na pame kai diakopes
ZauZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 TO REVIEW ΕΔΩ !!!! LG S1 EXPRESS DUAL FULL REVIEW http://www.dpreview.gr όχι όχι δε ξεκίνησα κάποιο νέο site , απλά είχα το domain και είπα επιτέλους να το κάνω κάτι !!! (αν κάποιος έχει γράψει κάποιο review , ας μου στο στείλει για να το βάλουμε και αυτό !) :)
anthony_crete Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 ma kala oute ena sxolio??? telika mallon ontos den uparxei oute enas logos gia na mhn to paro... ena mperdema omos: ta misa katasthmata grafoun oti exei 1680*1050 analush kai wsxga eno ta alla misa 1280*800 kai wxga!!! Sugxisi!!! koita: I karta den einai kali 1on epeidi einai ati!![e nai loipon eimai nVidiakias!!:twisted: ] kai 2on epeidi einai shared memmory...Dn xerw ti paizei mayto gt exei 256 diko tou kai meta me epektasi 512 alla apo tis shared kartes grafikwn exw efialtikes empeiries!! oson afora tin o8oni: 1) des ti grafei i LG 2) parto kiama dn anevenei sto 1680 steilto pisw sto eshop kai rixtous kai ena vrisidi apo emena:mrgreen: *PS ZS ama sou perisseyoun domain 8elw ena!!! hehe ;-)
talikra Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Καταρχάς ένα big Thanks για την αναφορά αλλά και για τον τρόπο με την οποία την έγραψες πράγματι πολύ καλη δουλεία! Το θέμα με τις 3 USB πράγματι θα ήθελα και γω να ήταν 4 Να ρωτήσω κάτι γενικό (μιας και Notebook δεν έχω αγοράει ποτέ μου) Εγώ προσωπικά εάν τον πάρω με την μία θα βάλω και SUSE Linux πάνω (δηλαδή το θέλω με 2 operating systems) αυτό γίνεται τόσο απλά όπως ξέρω με το desktop μου ή λες να αντιμετωπίσω problems (γενικά για Notebook αλλά και συγκεκριμένα για το LG) Τέλος, εάν γίνεται πες μας και από που τον πήρες γιατί με XP PRO δεν τον δίνουν όλα τα μαγαζιά όπως θα ξέρεις Υ.Γ 1 Σε Idle κατάσταση τον δοκίμασες τον Σκληρό δεν πιστεύω να έχουμε τα ίδια και τρέχουμε πάλι ..................... Υ.Γ 2 Καλά που είσαι και κάνεις upload με 4.5 ΜΒ / Sec :oops:
ZauZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Καταρχάς ένα big Thanks για την αναφορά αλλά και για τον τρόπο με την οποία την έγραψες πράγματι πολύ καλη δουλεία! Το θέμα με τις 3 USB πράγματι θα ήθελα και γω να ήταν 4 Να ρωτήσω κάτι γενικό (μιας και Notebook δεν έχω αγοράει ποτέ μου) Εγώ προσωπικά εάν τον πάρω με την μία θα βάλω και SUSE Linux πάνω (δηλαδή το θέλω με 2 operating systems) αυτό γίνεται τόσο απλά όπως ξέρω με το desktop μου ή λες να αντιμετωπίσω problems (γενικά για Notebook αλλά και συγκεκριμένα για το LG) Τέλος' date=' εάν γίνεται πες μας και από που τον πήρες γιατί με XP PRO δεν τον δίνουν όλα τα μαγαζιά όπως θα ξέρεις Υ.Γ 1 Σε Idle κατάσταση τον δοκίμασες τον Σκληρό δεν πιστεύω να έχουμε τα ίδια και τρέχουμε πάλι ..................... Υ.Γ 2 Καλά που είσαι και κάνεις upload με 4.5 ΜΒ / Sec :oops:[/quote'] Δεν έχεις πρόβλημα με το Suse. Απλά θα κάνεις ένα δεύτερο partision (π.χ με το partision Magic) και θα το εγκαταστήσεις κανονικότατα. Στο άλλο laptop είχα βάλει ταυτόχρονα Windows Home , Mandrake 10.1 και Suse 9.2 ταυτόχρονα ! ΥΓ 1 : Μην ανησυχείς... λειτουργεί υποδειγματικά ! ΥΓ 3 : Στο πανεπιστήμιο Κρήτης... αλλά είναι στα κακά του το δίκτυο... έχω πιάσει 8 MB / Sec Upload και 26 ΜΒ / Sec Download... Το πρόβλημα είναι δε βρίσκουμε αρκετά γρήγορους servers.... :) :)
laptopmaniac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ακόμη ένα νέο μέλος που περιμένει το review!!!Οσο για τα χαρκτηριστικά' date=' σε κανένα μαγαζί δεν είναι λάθος! Απλώς το κάθε κατάστημα παραγγέλνει τα LG S1 με τα χαρακτηριστικά που νομίζει οτι θα πουλήσει περισσότερο. Έτσι, προς το παρόν οι διαφορές απο μαγαζί σε μαγαζί είναι στην οθόνη και στην dedicated μνήμη της κάρτας γραφικών.Για να έχουν όμως όλοι ίδιες τιμές,αυτοί που το φέρνουν με ανάλυση 1680*1050 η dedicated μνήμη είναι 128mb, ενώ αυτά με αναλ. 1280*800 έχουν 256mb. Επίσης υπάρχουν διαφορές και στο λειτουργικό. Η μόνη παραφωνία στην αγορά ήταν για λίγες μέρες στο http://openmind.gr ; που το έφερε με 2gb RAM στα 1920 euro αν θυμάμαι καλά, αλλά εξαφανίστηκε σε 2,3 μέρες. Είναι κρίμα να έχεις θεωρητικά την δυνατότητα να αγοράσεις αυτο τo laptop με τα χαρακτηριστικά που θέλεις, και να πηγαίνεις στο πλαίσιο που έχει απευθείας συνεργασία με την LG και να σου λέει ότι δεν γίνεται να παραγγείλεις. Εγώ πάντως θα εξαντλήσω τα περιθώρια για να το πάρω έτσι όπως θέλω. Δηλ. : αναλ.1680*1050, 256mb dedicated και 2gb ram Άλλωστε υπάρχει και δυνατότητα παραγγελίας από το εξωτερικό. Π.χ στην Γερμανία κυκλοφορούν 3 με 4 μοντέλα.Σίγουρα βρίσκεις κάποιο στα μέτρα σου! Η άλλη λύση είναι να μαζευτούμε καμιά 20αριά άτομα και να τα πάρουμε χονδρική και έτσι όπως τα θέλουμε ,LOL! Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο κατάστημα που δέχεται παραγγελίες, παρακαλώ ας το κοινοποιήσει, Απο που έχεις τέτοια πληροφόρηση, γιατί στην LG που πήρε ο συνάδελφος του ήπαν ότι το μοντέλο είναι ένα, την διανομή στην Ελλάδα την κάνει μόνο μια εταιρεία ( Braintrust ) και όλα τα μαγαζιά αγοράζουν απο εκεί και όχι απο την LG απευθείας. Το http://www.openmind.gr έφερε το φορητό με 2GB RAM όπως λες και εσύ για 2-3 μέρες αλλά μάλλον θα του έβαλαν χέρι απο την LG και το απέσυρε ή θα εξαντλήθηκε. Πάντως ξαναλέω ότι το μοντέλο αυτό απο την LG Hellas έρχεται σε 1 μόνο Configuration και αυτό έχει ανάλυση 1280*800 και όχι 1680*1050. Ο συνάδελφος το αγόρασε απο το E-shop και ακόμα είναι στην διαμάχη όσον αφορά το θέμα της οθόνης.
gorila Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Απο που έχεις τέτοια πληροφόρηση' date=' γιατί στην LG που πήρε ο συνάδελφος του ήπαν ότι το μοντέλο είναι ένα, την διανομή στην Ελλάδα την κάνει μόνο μια εταιρεία ( Braintrust ) και όλα τα μαγαζιά αγοράζουν απο εκεί και όχι απο την LG απευθείας.Το http://www.openmind.gr έφερε το φορητό με 2GB RAM όπως λες και εσύ για 2-3 μέρες αλλά μάλλον θα του έβαλαν χέρι απο την LG και το απέσυρε ή θα εξαντλήθηκε. Πάντως ξαναλέω ότι το μοντέλο αυτό απο την LG Hellas έρχεται σε 1 μόνο Configuration και αυτό έχει ανάλυση 1280*800 και όχι 1680*1050. Ο συνάδελφος το αγόρασε απο το E-shop και ακόμα είναι στην διαμάχη όσον αφορά το θέμα της οθόνης.[/quote'] Αυτά που λες τα γνωρίζω.(εξέρεση τo πλαίσιο που αγοράζει απ'ευθείας απο LG) Αλλά σε όσα καταστήματα είχα πάρει τηλέφωνο μου είχαν πεί ότι ισχύει η 1680*1050. Το συμπέρασμα :ή είναι **** και γράφουν ότι να 'ναι (και δεν ήταν λίγοι) ή είχαν κάνει κάποια παραεισαγωγή από άλλη χώρα και όχι μέσω Braintrust. Πάντως σε όσα καταστήματα ξανακοίταξα σήμερα το έχουν διορθώσει. Το κακό όμως είναι ότι παραμένει η διαφορά στην dedicated μνήμη της κάρτας γραφικών, άλλοι 256mb και άλλοι 128mb. Αν γνωρίζεις.Πόσο είναι η dedicated μνήμη τελικά? Τι κατάσταση είναι αυτή??? Ας βάλει η LG hellas στο site της τα laptop με τα χαρακτηριστικά τους επιτέλους, για να ξέρουμε και εμείς τι γίνεται. Κυκλοφορούν στην αγορά ήδη ένα μήνα και ούτε φωτογραφία απο το επίσημο site της LG hellas.
laptopmaniac Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Αυτά που λες τα γνωρίζω.(εξέρεση τo πλαίσιο που αγοράζει απ'ευθείας απο LG) Αλλά σε όσα καταστήματα είχα πάρει τηλέφωνο μου είχαν πεί ότι ισχύει η 1680*1050. Μάλλον δεν θα το είχαν πάρει ακόμα στα μαγαζιά τους. Η οθόνη σε όλα είναι 1280*800. Για το πλαίσιο κάνεις λάθος και αυτοί απο την Braintrust ψωνίζουν. Το συμπέρασμα :ή είναι **** και γράφουν ότι να 'ναι (και δεν ήταν λίγοι) ή είχαν κάνει κάποια παραεισαγωγή από άλλη χώρα και όχι μέσω Braintrust. Μάλλον λαλακίες γράφουν. Η LG στο site της ( το παγκόσμιο γιατί το ελληνικό δεν τα έχει ακόμα' date=' ) το έχει με 1280*800 ανάλυση. Πάντως σε όσα καταστήματα ξανακοίταξα σήμερα το έχουν διορθώσει. Πάλι καλά... [b']Το κακό[/b] όμως είναι ότι παραμένει η διαφορά στην dedicated μνήμη της κάρτας γραφικών, άλλοι 256mb και άλλοι 128mb. Αν γνωρίζεις.Πόσο είναι η dedicated μνήμη τελικά? . Η μνήμη της κάρτας γραφικών είναι 256dedicated και άλλα τόσα shared.
talikra Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Λοιπό παιδιά από ότι βλέπω τα δύο μοντέλα που πλέον με βλέπω να παίζω μπάλλα είναι το LG S1 και το Toshiba το Α100-192 το special edition http://openmind.gr/product_info.php?products_id=2782. Από ότι είδα οι διαφορές τους είναι: 1. To LG έχει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπόματος, το άλλο όχι (αυτό ποσός με ενδιαφέρει) 2. Tο LG έχει fast ethernet το TOSHIBA όχι 3. Το LG έχει καλύτερο design (αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την οθόνη του Toshiba) 4. To LG έχει 2 χρόνια εγγυήσει το άλλο 1 5. Το LG έχει μεγαλύτερη αυτονομία από το Toshiba που είναι στις 1.40 hrs 6. Διορθώστε αλλά από ότι έχω ακούσει το service της LG είναι καλύτερο από αυτό της Toshiba 7. Το Τoshiba έχει 4 USB το LG 3 8. Τo Toshiba ειναι με 2GB το άλλο με 1GB (αυτό με ενδιαφέρει) 9. τέλος, το Tos κοστίζει γύρω στα 40 ευρώ λιγότερο από το LG (θα μου πεις μπροστα σε αυτά που δίνεις σιγά την διαφορά) Εσείς τι λέτε ρε παιδιά τι προτείνεται το Life style της LG ή την στιβαρότητα ενός Toshiba? Y.Γ Δυστηχώς υπάρχουν και πανεπιστήμια που μοιράζουν ισοποσα το Bandwith με αποτέλεσμα η 256 σπίτι σου να είναι ταχύτερη από ότι στο τμήμα σου
laptopmaniac Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Το LG όμως το δίνουν και με δώρο τσάντα μεταφοράς, ασύρματο mouse, και Flashaki 1gb. Και είναι και πανέμορφο η αλήθεια να λέγεται. Νομίζω πως και εγώ προς το LG θα πάω. To κακό στο LG είναι πως δεν μπορείς να μεγαλώσεις μόνος σου την RAM αφού φέρει 2 dimm των 512 έκαστο και το ένα απο τα δυο είναι κολλημένο!! Δύσκολο το δίλημα. Α!! το Toshiβa φυσικά και έχει LAN και μάλιστα 1000άρι... Μόλις είδα ότι και στο Toshiba δίνουν τσάντα και mouyse άρα.... Μάλλον toshiba με μια επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια θα χτυπήσω...
ZauZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Νομίζω ότι toshiba θα πρέπει να σκέφτονται όσοι μένουν Κρήτη γιατί αν δε κάνω λάθος η αντιπροσωπία της Toshiba στην Ελλάδα είναι στο Ηράκλειο…. Από εκεί και πέρα δε συγκρίνεται όμως με την υποστήριξη της LG. Πρίν 3-4 χρόνια μου είχε χαλάσει μια οθόνη LG (μέσα στην εγγύηση φυσικά). Τους παίρνω τηλέφωνο και την επόμενη μέρα ήρθε στο σπίτι μου ένας υπάλληλος μου έφερε μια ολοκαίνουρια οθόνη και πείρε πίσω τη παλιά χωρίς καν να τσεκάρει ή να με ρωτήσει πώς και γιατί χάλασε η οθόνη !
21century Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Η αντιπροσωπεια της ειναι στην Αθηνα, στην περιοχη της Καλλιθεας και στη Κρητη μαλλον. Παντως το φορητο ειναι πολυ ομορφο.
Gab04 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Kalimera! Apo to perasmeno Sabbato dilwnw kai egw eutyxis katoxos tou lg s1... opws kai o zauz etsi kai egw arxisa na entypwsiazomai prin kan to anoiksw... to kouti, to pws itan ta pragmata topothetimena mesa, tis thikes pou itan mesa o ypologistis, to design toy ypologisti, alla pleon kai apo tis dynatotites toy lg... kanw pragmata pou otan ta skeftomoun sto proigoumeno, apla den tin paleue me tipota... alla basika pragmata pou tha ektimisoun osoi douleuoun poly wra me to laptop... i afi tou pliktrologiou, ta megala tou koumpia kai genika i aisthisi pou sou apopneei to laptop... oso apo thorybo... apla anarwtiesai an to anoikses akomi kai otan oi anemistires douleuoun se cool mode.. kai lew gia ti symperifora stis epidoseis tou lg, giati pragmatika exw mia aporia... to laptopaki opws oloi kseroume einai dipyrino.. omorfa... kai fainetai toulaxston apo ti symperifora tou na einai... de tha eprepe omws sto windows task manager na mou bgazei dyo cpu me dyo fores to %???? (diladi poso dpuleuei o kathenas..) dipla apo auto ok... to parathyro einai xwrismeno kai kala se dyo, alla to idio synebaine kai me to ton pentium pou einai HT kai sto device manager to blepei ws dyo epeksergastes... bebaia me tosa pou trexw parallila i xrisi tou cpu san % fainetai asteia... mipws blepei kai apo tous dyo kai bgazei ena synoliko... egw diladi fantazomoun na exei to % tou enos, to % tou allou kai to synoliko.. Gia na akousw na mou fygei to agxos... (na pw oti sto bios einai enabled to na diabazei 2 pyrines). thanks
parashos_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 edw kai 3 meroules eimai kai gw enas euthxhs katoxos tou LG alla akoma den mporesa na kanw kai polla pragmata,panemorfo sigoura einai elpizw na antapokri8ei kai stis prosdokies mou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.