Προς το περιεχόμενο

LG S1!!! Είναι όντως τόσο καλό ?

TakeItEasy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να το παρεις....αν το βρεις .........

Ακόμη ένας για το review... Να το πάρουμε ή όχι το LG?? Θέλουμε να πάμε και διακοπές (με αυτό...)!
Δημοσ.

....με αυτά τα λεφτά παίρνεις εναν ASUS super !!!!

η και ένα toshiba ως 2η επιλογή..

τεσπά ότι και να πάρεις εκτός απο SONY/HP/IBM (δικια μου άποψη) με τόσα φράγκα θα είναι τέλειο...

να κοιτάξεις όμως να έχει διεθνείς εγγύηση και για αρκετά χρόνια αφου φεύγεις london!

Δημοσ.
ma kala oute ena sxolio???

telika mallon ontos den uparxei oute enas logos gia na mhn to paro...

ena mperdema omos: ta misa katasthmata grafoun oti exei 1680*1050 analush kai wsxga eno ta alla misa 1280*800 kai wxga!!! Sugxisi!!!

Η οθόνη του είναι 1280*800, το πήρε συνάδελφος και το είδα. Λάθος στην περιγραφή του e-shop είναι.

Πραγματικά όμορφο αλλά νομίζω πως τα vaio είναι ένα σκαλί πάνω...

Πάντως είναι όντως ενδιαφέρουσα επιλογή με πολύ καλούς όρους στην εγγύηση.

Δημοσ.

kai egw auto to review perimenw, exw kanei krathsh toy laptop kai perimenw tis entypwseis aytwn poy to exoun... apo evdomada to pi8anotero 8a to exw sta xeria mou,ante re paidia kai feygw diakopes....

Δημοσ.
Η οθόνη του είναι 1280*800' date=' το πήρε συνάδελφος και το είδα. Λάθος στην περιγραφή του e-shop είναι.

Πραγματικά όμορφο αλλά νομίζω πως τα vaio είναι ένα σκαλί πάνω...

Πάντως είναι όντως ενδιαφέρουσα επιλογή με πολύ καλούς όρους στην εγγύηση.[/quote']

Ακόμη ένα νέο μέλος που περιμένει το review!!!

Οσο για τα χαρκτηριστικά, σε κανένα μαγαζί δεν είναι λάθος!

Απλώς το κάθε κατάστημα παραγγέλνει τα LG S1 με τα χαρακτηριστικά που νομίζει οτι θα πουλήσει περισσότερο.

Έτσι, προς το παρόν οι διαφορές απο μαγαζί σε μαγαζί είναι στην οθόνη και στην dedicated μνήμη της κάρτας γραφικών.Για να έχουν όμως όλοι ίδιες τιμές,αυτοί που το φέρνουν με ανάλυση 1680*1050 η dedicated μνήμη είναι 128mb, ενώ αυτά με αναλ. 1280*800 έχουν 256mb. Επίσης υπάρχουν διαφορές και στο λειτουργικό.

Η μόνη παραφωνία στην αγορά ήταν για λίγες μέρες στο http://openmind.gr ; που το έφερε με 2gb RAM στα 1920 euro αν θυμάμαι καλά, αλλά εξαφανίστηκε σε 2,3 μέρες.

Είναι κρίμα να έχεις θεωρητικά την δυνατότητα να αγοράσεις αυτο τo laptop

με τα χαρακτηριστικά που θέλεις, και να πηγαίνεις στο πλαίσιο που έχει απευθείας συνεργασία με την LG και να σου λέει ότι δεν γίνεται να παραγγείλεις.:confused:

Εγώ πάντως θα εξαντλήσω τα περιθώρια για να το πάρω έτσι όπως θέλω.

Δηλ. : αναλ.1680*1050, 256mb dedicated και 2gb ram

Άλλωστε υπάρχει και δυνατότητα παραγγελίας από το εξωτερικό. Π.χ στην Γερμανία κυκλοφορούν 3 με 4 μοντέλα.Σίγουρα βρίσκεις κάποιο στα μέτρα σου!

Η άλλη λύση είναι να μαζευτούμε καμιά 20αριά άτομα και να τα πάρουμε χονδρική και έτσι όπως τα θέλουμε ,LOL!

Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο κατάστημα που δέχεται παραγγελίες, παρακαλώ ας το κοινοποιήσει,

Δημοσ.
Πάντως 1280x800 μου φαίνεται κάπως μικρή ανάλυση για 15.4" monitor :/

Γιατί το λες αυτό???

Το 99% των Laptop με 15.4" monitor έχουν 1280*800 ανάλυση.

Π.χ εξερέσεων είναι το Macbook pro kai to Lg s1 (όχι σε όλα τα καταστήματα)

Δημοσ.

Ίσως να είμαι επηρεασμένος από τα Macbook / Macbook Pro.

Αν και η συνηθισμένη ανάλυση σε 15' monitor είναι 1024x768.

Δημοσ.

Τι θα γινει με αυτό το review τελος πάντων...

"Φτιάχτηκα" με το link του gorila και θέλω κι άλλο...

Πάντως, δεν άντεξα κ το παρήγγειλα κ εγώ! Από εβδομάδα, ελπίζω να το έχω...

Δημοσ.
Εγώ πάντως θα εξαντλήσω τα περιθώρια για να το πάρω έτσι όπως θέλω.Δηλ. : αναλ.1680*1050' date=' 256mb dedicated και 2gb ram Άλλωστε υπάρχει και δυνατότητα παραγγελίας από το εξωτερικό. Π.χ στην Γερμανία κυκλοφορούν 3 με 4 μοντέλα.Σίγουρα βρίσκεις κάποιο στα μέτρα σου!

[/quote']

Το ίδιο είχα προσπαθήσει κι εγώ, παλιότερα για το asus a6j, που απο οτι φαίνεται στο site της Asus, κυκλοφορεί κι' αυτό με τα δύο αυτά configs όσον αφορά την οθόνη, αλλά όσο και να προσπάθησα, κανείς στην Ελλάδα δεν το φέρνει με την 1680χ1050 tft

Δημοσ.

Πολλοι υποψηφιοι μαζευτηκαμε και ελπιζω να μας βγει καλο το μηχανημα γιατι αλλιως εδω θα ειμαστε παλι και θα κλαιμε την μοιρα μας.Αντε να δουμε και αυτο το review να δουμε τι θα γινει αλλα αυτο που λετε με την αναλυση με ταρακουνησε λιγακι,αν γνωριζετε τροπο να το παρω με 1680*1050 πειτε ωρε παιδια πριν να ειναι αργα......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...