dbDRAG Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Mpes apo safe mode ws admin.Kane kana user account kai meta otan ton kaneis normal boot ksanasvisto
dbDRAG Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Episeis try this! run--secpol.msc--topikes politikes--epiloges asfaleias--logariasmoi:katastash logariasmou diaxeiristh kai katastash logariasmou episkepti des an einai energes.
Melissa_virus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Basika twra pou to skeftomai kati tetoia koula kanei to laptop, spania omws. alla tou pernaei h bida. Merikes fores den exei termatismo, alla mono log off, alla den prose3a an leipei kai o user. Diladh twra kanonika kleineis to pc kai sunexizete auto otan to anoi3eis? Tipota periergo sumbainei ektos apo auto? xp home exeis? sp 2 mesa (an kai to sp2 einai asxeto me to prob sou pisteuw)? apla na katalabw thn katastash tou pc sou 8elw
Luxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 παιδια ας αφησουμε τωρα τις διεργασιες! δεν εβαλα την εικονα για αυτο τον λογο και ουτε που με νοιαζει. εμενα αλλο πραμα με ενδιαφερει. τι εγινε με τους users. και ποιες οι επιπτωσεις.. dbDRAG του administrator ειναι ενεργοποιημενο, του guest απενεργοποιημενο. Melissa_virus εχω windows xp pro με sp1. ναι συνεχιζεται και μετα απο επανακινηση.
Luxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 αυτο ειναι τελειως αστοχο. σχεδον ενα εξαμηνο ειμαι μια χαρα.. εξαλλου οπως ειπα εδω και 2 χρονια μου το εκανε αυτο το πραμα που και που ( καποια περιοδο ειχα και sp2 ), αλλα οχι πανω απο τεταρτο.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 παιδια ας αφησουμε τωρα τις διεργασιες! δεν εβαλα την εικονα για αυτο τον λογο και ουτε που με νοιαζει. εμενα αλλο πραμα με ενδιαφερει. τι εγινε με τους users. και ποιες οι επιπτωσεις. Μήπως θέλεις να γίνεις πιο σαφής, αναφορικά με το ΤΙ σε προβληματίζει τελικά? Στις φωτογραφίες όλα φάινονται νορμάλ. Παρεμπιπτόντως, πουλάω posts μέσω eBay...
Luxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 θα τρελαθουμε που ολα ειναι μια χαρα; την πρωτη φωτογραφια την ειδες; ειναι φυσιολογικο; ελεος;
Marcos_Aurilius Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Αν δεν σε πειράζει, θα επιμείνω στο ερώτημα μου. Αν θες, δίνεις και μια απάντηση.
dbDRAG Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Se mena to guest den einai apenergopoiimeno...deksi klik kai energopiise ton
Melissa_virus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ti 8a kerdisei ama energopoihsei to guest? skopos einai na mpei san user. kanonikos user. oxi san guest. to guest ama den xrisimopoieite kalo einai, na einai apenergopoihmeno.
ODT Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Λοιπόν, όταν πρωτοείδα το screenshot δεν έδωσα και μεγάλη σημασία γιατί το πέρασα για φωτοσοπιά... Λοιπόν δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το fast user swicthing το οποίο είναι καλό γενικά από θέμα ευκολίας, αλλά δεν είναι και τόσο αξιόπιστο,ούτε από πλευράς λειτουργίας, ούτε από πλευράς ασφάλειας, βέβαια μου κάνει εντύπωση πως δεν δείχνει τουλάχιστον τα system processes, τέλοσπάντων.
status Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 επισης τωρα που παρατηρησα οταν παταω Log off μου βγαζει το χρηστη το ονομα που εχω, αλλα δεν λεει ποσα e-mail εχω unread, οπως εκανε παλια. επισης οταν επιλεγω switch users δεν κανει τιποτα, και δεν μου βγαζει και το administator.. sto logon screen ton parathirion prin mpis san opoiosdipote xristis pata ctrl+alt+del kai grapse dose login gia admin:>
Luxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Λοιπόν, όταν πρωτοείδα το screenshot δεν έδωσα και μεγάλη σημασία γιατί το πέρασα για φωτοσοπιά... Λοιπόν δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το fast user swicthing το οποίο είναι καλό γενικά από θέμα ευκολίας, αλλά δεν είναι και τόσο αξιόπιστο,ούτε από πλευράς λειτουργίας, ούτε από πλευράς ασφάλειας, βέβαια μου κάνει εντύπωση πως δεν δείχνει τουλάχιστον τα system processes, τέλοσπάντων.που βρισκεται αυτη η επιλογη; δεν κανω εγω τετοια πραματα με το photoshop!! sto logon screen ton parathirion prin mpis san opoiosdipote xristis pata ctrl+alt+del kai grapse dose login gia admin:>δεν το καταλαβα αυτο. αλλα και οταν ανοιγει ο υπολογιστης δεν βγαζει καμμια logon screen. ο μονος χρηστης ειμαι εγω. για να μπω σε safe mode να δω τι θα μου βγαλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.