Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αυτο γινεται που και που εδω και 4 χρονια.. πως ειναι δυνατο να γινεται; επισης σημερα ειναι η πρωτη φορα που εμεινε ετσι για μια ολοκληρη ημερα για αυτο και εκανα θεμα. ακομα δεν διορθωθηκε.. συνηθως μετα απο μιση ωρα γινοταν καλα.. λες και υπαρχει μια καθυστερηση.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αν μένει έτσι με το που τον κλείνεις, δεν είναι τίποτα τραγικό. Κάνε end το process...
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 και εγω θα ηθελα να το ξερω αυτο.. ακομα να επανελθει. πρωτη φορα κρατησε για τοσο πολυ! θα κανω restart τωρα. παντως πρεπει να ειναι προβλημα hardware..
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 τιποτα!! το προβλημα πιστευω πως αρχισε να σοβαρευει πια..
Melissa_virus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Εμένα έχει ανοιχτά 6 cvchost! Τώρα το οτι έχει 2 ati2evxx το δικό σου είναι λίγο κουλό. Που πήγε ο user οεο? Πρώτη φορά το βλέπω αυτό.
Draken Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Εμένα έχει ανοιχτά 6 cvchost! Τώρα το οτι έχει 2 ati2evxx το δικό σου είναι λίγο κουλό. Που πήγε ο user οεο? Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Κ εμενα 2 ati2evxx εχει κ 9 svchost???!!!! Για τον user που δεν υπαρχει ανυσηχω
advantix Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Γιατί τι είναι τα svchost για πείτε να μαθένουμε ? Πρέπει να τερματίσουμε μερικά ?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Όχι, τα svchost είναι system processes ως επί το πλείστον, και αφήστε τα ήσυχα. Όσο για τα ati2evxx, κι αυτά προβλέπεται να είναι 2 (ο driver της ati χωρίζεται σε primary και secondary)...
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 για ποιο απ' ολα; τι θα γινει με τους users;
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 επισης τωρα που παρατηρησα οταν παταω Log off μου βγαζει το χρηστη το ονομα που εχω, αλλα δεν λεει ποσα e-mail εχω unread, οπως εκανε παλια. επισης οταν επιλεγω switch users δεν κανει τιποτα, και δεν μου βγαζει και το administator..
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αν πατήσεις πάντως στον TaskManager, New task και του δώσεις ένα πρόγραμμα να ανοίξει, θα σου εμφανιστούν όλα [και ο user και όλα τα υπόλοιπα].
dbDRAG Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Το αρχείο Svchost.exe βρίσκεται στο φάκελο %SystemRoot%\System32. Κατά την εκκίνηση, το αρχείο Svchost.exe ελέγχει το τμήμα υπηρεσιών του μητρώου για να δημιουργήσει λίστα με υπηρεσίες που πρέπει να φορτώσει. Πολλαπλές εμφανίσεις του αρχείου Svchost.exe μπορούν να εκτελεστούν ταυτόχρονα. Κάθε περίοδος λειτουργίας του Svchost.exe μπορεί να περιέχει μια ομάδα υπηρεσιών. Επομένως, ξεχωριστές υπηρεσίες μπορούν να εκτελεστούν, ανάλογα με τον τρόπο και το σημείο όπου ξεκινά το Svchost.exe. Αυτή η ομάδα υπηρεσιών επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο και τον ευκολότερο εντοπισμό σφαλμάτων. (apo microsoft)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.