EKTELESTES Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δε φτάνει που δωσαν κ τη χρυσή μπάλα, θέλουν να τιμωρήσουν κ τον Ματεράτσι επειδή πίνει 5 φραπέδες πριν το ματς ο Ζιντάν. Έχει ξεφτιλιστεί όσο δε πάει άλλο τα τελευταία χρόνια η Φίφα με τις μαμακίες της. ( Με την μεγαλύτερη να είναι η άρνηση της για την εισαγωγή του Instant Play για να μπορεί να δει αμέσως ο Διαιτητής η ο 4ος διαιτητής αμφισβητούμενες φάσεις. ) Άλλα τόσα φράγκα παίζονται, instant play θα βάλουν @Doubleh - δεν έχεις ιδέα τι λες κ δε πρέπει να χεις παίξει μπάλα μετά τα 10 σου μ'αυτα που λες. Οι μόνοι που έχω δει να μιλάνε λογικά εδω μέσα είναι ο Βέγγος κι ο Νόντας ( σόρυ αν είναι κ κανένας ακόμα κ δε τον πρόσεξα, πανικός γίνεται πάλι ) Δεν τρώει ξύλο μόνο ο Ζιντάν, αντίθετα πάντα είχε τέτοια ξεσπάσματα. Άμα ρίχναν όλοι οι ποδοσφαιριστές κουτουλιές κ ξύλο κάθε φορά που τσαντίζονται, τότε kickbox θα βλεπες σε κάθε ματς, όχι μπάλα. Συνήθως απλά ρίχνουν και οι 2 μπινελίκια, έρχεται ο διαιτητής κ τελειώνει το θέμα. Αλλα ο Ζιντάν ήθελε να δείξει οτι κάνει καλές κεφαλιές, δε του φτανε να ρίξει ένα τρελο βρισίδι να τελειώνει. Δηλ, αμα τον είχε κλαδέψει ο Ματεράτσι, έπρεπε να τον σκοτώσει ο Ζιντάν για να βγάλει το άχτι του ?!?!
ee3509 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Εδω επανέρχεται το αθάνατο σύνθημα του καλοκαιριού του 2004 (Μετα το Γαλλία - Ελλάδα, στην Ομόνοια) "Πάρε μας μια πίπα, Zinedin, Zidane, παρε μας μια πίπα"
Pappyroys Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Paidia to na diatiponete tis apopseis sas me to na epititheste o enas ston allon, mono ta aimata anavete kai ti me endiaferei emena an paizete mpala h oxi, eipate tin apoxi sas kai terma, min to travate, den katafernete tipota, tora an thelete na peite kati parapano o enas ston allon kalitera na to kanete me pm kai oxi etsi
EKTELESTES Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 άστα, το θέμα χρειάζεται λουκέτο ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. Ελπίζω να πέσει σύντομα.
Gantalf_4 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Doubleh δεν ηταν σωστο αυτο που εκανε ο Ζινταν. Μπορει εσυ να τον δικαιολογεις, αλλα δεν παυει να ειναι μια πραξη μικροτητας. Δεν θα τον αγιοποιησουμε, αλλα δεν θα τον θαψουμε κιολας... Τωρα αυτες οι λαλακιες του στυλ: Θα εξεταστει το βιντεο και θα τιμωρηθει ο Ματερατσι, ειναι για τα ματια του κοσμου. Δηλαδη στην Ελλαδα θα εξεταζεται καθε αγωνας ξεχωριστα; Γιατι εδω αυτα γινονται απο το Γ' Τοπικο της Ημαθιας μεχρι την Α' Εθνικη... Οτι εγινε, εγινε. Η ιστορια εγραψε οτι ο Ζινταν σταματησε την καριερα του, ηταν ο καλυτερος της εποχης του...
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 little και notnasg μου δίνετε την εντύπωση πως 1. δεν έχετε παίξει ποτέ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποδόσφαιρο' date=' με αποτέλεσμα να μην μπορείτε ούτε κατά διάνοια να συλλάβετε την ένταση και τα νεύρα της στιγμής μετά από τόσα εξαντλητικά παιχνίδια, μετά από βγαλμένο ώμο (συνειδητοποιείς τι σημαίνει να παίζεις έτσι? γιατί πιο πριν αναρωτήθηκες τι σχέση έχει αυτό.) και μετά από τα τρελλά κλοτσίδια των Ιταλών σε όλο τον αγώνα. [/quote'] Λάθος συμπέρασμα βγάζεις φίλε,άστο καλύτερα...... 2. μάλλον δεν έχετε/είχατε ποτέ τη δύναμη/προσόντα να χτυπήσετε ούτε παιδιά πέντε χρόνια μικρότερά σας' date=' και ως γνωστόν, όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει σαβούρα βιβρ. Αφού δεν αντέχετε να παίξετε και λίγο ξύλο, το παίζετε υπεράνω. [/quote'] Μια από τα ίδια...Βγάζεις συμπεράσματα από το πουθενά...Και δεν θεωρώ προσόν μου να χτυπάω τον άλλον,αν το θεωρείς εσύ τότε μπράβο σου..... Μια φορά πριν2 χρόνια νευρίασα πολύ με κάποιον που μου μίλαγε με πολύ ωραίο τρόπο και μετά τον έτρεχαν στο νοσοκομείο...Αλλά αν και είχα δίκιο, ντράπηκα για αυτή μου τη βάρβαρη ενέργεια και πήγα και του ζήτησα συγγνώμη....Γιατί εννοείται ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα.... (Μπορεί να κάνω και λάθος για εσάς προσωπικά' date=' αλλά οι περισσοτεροι φανατικοί του "είμαι υπεράνω" συνήθως δεν αντέχουν και τα πολλά πολλά. Ούτε εγώ είμαι κτήνος. Μάλλον ολίγον λαπάς είμαι πλέον. Αλλά μέσα σε αγώνες ποδοσφαίρου έχω παίξει και λίγο ξυλό μικρότερος. Καταλαβαίνω την ένταση.) [/quote'] Φουλ λάθος κάνεις όσον αφορά εμένα,αλλά δεν θα σκάσω κιόλας... Ο little ας απαντήσει μόνος του....Δεν είμαι δικηγόρος του --- (άμα δεις εδώ μέσα ποστσ να βρίζουν τη μανούλα σου πώς θα νιώσεις?) Θα νοιώσω αηδία για ανθρώπους ηλίθιους και αλήτες χωρίς καμμιά διαγωγή...Το να νευριάσω με τέτοιους ανθρώπους θα με μείωνε σαν άνθρωπο.... Κι εγώ συμφωνώ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ' date=' ο Ζιντάν έπρεπε να περιμένει 10 ακόμα λεπτά. Θεωρητικά όμως. Νομίζεις όμως πως ο Ζιντάν είναι βλάκας? πώς δεν τα έχει συνειδητοποίσει όλα αυτά? ή πως δεν τα ξέρει? Φυσικά τα ξέρει. Και φυσικά καταλαβαίνει πως έκανε λάθος. Όμως, το καταλαβαίνει αφού έχει ΗΡΕΜΗΣΕΙ. [/quote'] Να πάνε να κόψουν το λαιμό τους και αυτός και ο Ματεράτσι...Καρφί δε μου καίγεται....Άμα έχουμε τέτοια πρότυπα καήκαμε....
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 άστα' date=' το θέμα χρειάζεται λουκέτο ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. Ελπίζω να πέσει σύντομα.[/quote'] Παρομοίως....:evil: :evil:
Pappyroys Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 to thema den xreiazetai louketo, apla stamatiste tis prosopikes epitheseis kai ola tha erthoun se mia taxi
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 to thema den xreiazetai louketo, apla stamatiste tis prosopikes epitheseis kai ola tha erthoun se mia taxi Αυτό πέστο σε αυτούς που τις κάνουν....:evil: :evil:
Pappyroys Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 apla minrixneis ladi stin fotia, asto na tou perasei kai tha deis pos tha pesei h entash kai den tha xanagraxei tipota
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 apla minrixneis ladi stin fotia, asto na tou perasei kai tha deis pos tha pesei h entash kai den tha xanagraxei tipota Ρε φίλε υποστηρίζω τους Ιταλούς,αλλά παρ'όλα αυτα αντικειμενικότατα τα έσουρα χοντρά στον Ματεράτσι...Τώρα αν κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο και για τον κουτουλοΖιντάν δεν φταίω εγώ....:evil: :evil: Άσε που έχω βαρεθεί να ακούω ένα σωρό επιθέσεις εναντίον της Ιταλίας,ενώ εγώ τίποτα δεν έχω πει αντίστοιχο για τη Γαλλία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα....Κατενάτσιο και κατενάτσιο...Μας τα έπρηξαν πια,αυτοί είναι δύο φορές κατενάτσιο και η Ιταλία πρωταθλήτρια κόσμου τους αρέσει δεν τους αρέσει!!!:twisted: :twisted: :twisted:
s0st0s Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 poli periergo pou ena aplo link se ena asteio flashaki prokalese 9 selides sizitisis...tespa diavasa to thread, de me afora to thema, den ksanampaino edo, teleia... kai min ksexnate iparxei kai to koumpaki tis anaforas gia osous zitane lock ;-).. opos eipe kai o voltairos "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it"
Pappyroys Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 koitaxe kai ego ipostirizo tin italia alla den einai logos na skotothoume, oso gia ton materazzi auta pou eipe einai adikaiologita kai xeirotera apo tin kefalia tou zizou kai thimisoume se ena mina tha zitaei signomes edit==> aman me auto to lock, opoios den goustarei min xanampei, ego goustaro na milao me allous users (latrhs tis dimokratias), esto kai an mou anevenei h piesi, me to na kaneis lock to post, to mono pou kataferneis einai na mioneis tin eleutheria tou logou sto diadiktyo
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Τι σχέση έχει το παρόν topic στην ενότητα Internet; Μεταφέρεται στην ενότητα Μπλα-Μπλα και παρακαλούνται οι συμμετέχοντες από εδώ και στο εξής να μην χρησιμοποιούν greeklish.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 koitaxe kai ego ipostirizo tin italia alla den einai logos na skotothoume' date=' oso gia ton materazzi auta pou eipe einai adikaiologita kai xeirotera apo tin kefalia tou zizou kai thimisoume se ena mina tha zitaei signomes edit==> aman me auto to lock, opoios den goustarei min xanampei, ego goustaro na milao me allous users (latrhs tis dimokratias), esto kai an mou anevenei h piesi, me to na kaneis lock to post, to mono pou kataferneis einai na mioneis tin eleutheria tou logou sto diadiktyo[/quote'] Σωστός....Ίσως υπερβάλλω να ζητάω κλείδωμα του topic...Αλλά να μην το παρατραβάνε μερικοί....:evil: :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.