Προς το περιεχόμενο

Ζινεντιν Ζινταν

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες τα Βέγγο πες τα...κι εγώ κλακαδόρος από κάτω ως αντικειμενικός!

Edit:

@Gantalf_4

Akis το οτι δεν βγηκε να παρει μεταλλιο ειναι κανονισμος της FIFA. Ειχε ξαναγινει σε τελικο Αγγλιας οπου πηραν κυπελλο και δεν βγηκε στην απονομη ο παιχτης που αποβληθηκε.

Μα τώρα το βρίσκεις σωστό να τους ακυρώνεις άλλο ένα επιχείρημα λιθοβολισμού του υπερόπτη; Όλοι νομίζαμε πως δεν βγήκε επείδή είχε μουτρώσει κι έπινε ξιδάκι μπαλσάμικο, κι έρχεσαι τώρα εσύ από το πουθενά να μιλήσεις για κανονισμούς και τα ρέστα;

Ντροπή...άσε μας στην ησυχία μας να του τα σούρουμε του ανθρώπου! :D

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και επειδή είναι ποδόσφαιρο δλδ, εσύ επικροτείς τον κάθε Ματεράτσι. Ωραίος!!!!

Κανταλφ, το παίρνω πίσω τότε, δεν το ήξερα ειλικρινά αυτό για την κόκκινη TY

Βlue, δεν του τα έσυρα καθόλου, την άποψή μου είπα ότι κακώς ενήργησε όπως ενήργησε και πως έπρεπε να βγει να πάρει μετάλιο(δεν ήξερα ότι καλώς δεν βγήκε λόγω κανονισμών-αν και νομίζω πως είναι διαφορετικό ο αγώνας από την απονομή αλλά δεν επιμένω)

Δημοσ.

Οτι και να πουμε για αυτον τον παιχτη ειναι λιγα. Το αν σε βριζουν και πως θα αντιδρασεις ειναι στον καθενα' date=' στην κατασταση που ειναι και στο υφος του αλλου. Φαντασου να πεις Βορειο-Ελλαδιτη "βουλγαρο" να δεις τι κουτουλιες εχεις να φας...Και θα εισαι τυχερος αν γλιτωσεις με κουτουλιες...[/quote']

Δεν διαφωνω καθολου απλα τεραστιος παικτης..

Αλλα δεν εχει καμια σχεση η καθημερινοτητα και το τι μπορει να συμβει στο δρομο ή στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο. Για αυτο οι μεν ειναι ερασιτεχνες και οι δε επαγγελματιες. Επαναλαμβανω.. Σε τετοιο υψηλο επιπεδο με τετοιο ονομα που εχεις και ηγετικη φυσιογνωμια εκφραζεις ενα ολοκληρο λαο που στηριζεται σε εσενα για να τον κανεις υπερηφανο ..

Και εσυ τι κανεις; Τελευταιο παιχνιδι της καριερας σου τελικος μουντιαλ λιγο πριν την ληξη και την πατας απο τον τυχαιο ματερατσι κανοντας την καφριλα την τρελλη; Και στο κατω κατω το ιδιο ειδικο βαρος εχουν; θα συγκρινουμε τον αλητη τον ματερατσι τον νοτιοιταλο που ειναι και χαρακτηριστικο του να ειναι πιο καφρος και αμυαλος με τον Zidane που ειναι ειδωλο εκατομυριων παιδιων ;Δλδ αυτο ειναι το παραδειγμα που θελετε να περνανε στα νεα παιδια που θελουν να ασχοληθουνν με το ποδοσφαιρο; Οκ αν σας την πουν χοντρα gam.. τους αδιαφορωντας για τα παντα; Ελεος ρε σημερα ενιωσα σαν να ακουω γνωμες μαλακ.. αμυαλων ψευτομαγκακων της δεκαετιας του 80 που πηγαινα γηπεδο και μεχρι σημερα εχουν μεινει ετσι αν και γερασανε.. Για μενα απλα απαραδεκτος .. Και αν ηταν η πρωτη φορα ισως θα τον συγχωρουσα αλλα δυστυχως δεν ειναι..

Nontas to ξερω αλλα δεν μπορω να ακουω και τρελλα πραγματα..

Δημοσ.

Εγώ που τα ακούω μέρες τώρα τι να πω???:evil: :evil:

Με τη νοοτροπία αυτή θα πρέπει να κάνουνε τους αγώνες ποδοσφαίρου αγώνες πυγμαχίας....Να διώξουνε και τον διαιτητή να πλακώνονται καλύτερα μωρέ....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και εγώ είπα πολλές φορές ότι ο Ματεράτσι είναι μ@λ@κ@ς και κωλόπαιδο που τα έκανε αυτά,αν και υποστηρίζω καθαρά τους Ιταλούς,αλλά δεν είδα έναν "Ζιντανικό" να κατακρίνει την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για επαγγελματία ποδοσφαιριστή ενέργεια του ινδάλματός του....Μου αρέσει που μερικοί το υπερηφανεύονται κιόλας ότι ο Ζιντάν τις έχει ρίξει και σε άλλους....

Και τα μυαλά στα κάγκελα που λένε.......

Δημοσ.

Τελευταιο παιχνιδι της καριερας σου τελικος μουντιαλ λιγο πριν την ληξη και την πατας απο τον τυχαιο ματερατσι κανοντας την καφριλα την τρελλη;

-Εχει διαφορα να σε βριζουν πολυ ασχημα στο πρωτο η στο τελευταιο παιχνιδι σου;;;

Δλδ αυτο ειναι το παραδειγμα που θελετε να περνανε στα νεα παιδια που θελουν να ασχοληθουνν με το ποδοσφαιρο;

-ΟΧΙ σιγουρα! Αλλα να μην βγαλουμε το ΖΙνταν και καθαρμα με 1 κοκκινη.

Εχεις παιξει μπαλα οπως λες. Αμα σου βρισουν κατι πολυ ασχημο δεν θα τα παρεις; Ιδιαιτερα σε τελικο Μουντιαλ που εχεις και αγχος.

Δηλαδη για μ@λακες ψαχνουμε;;; Να μας βριζουν επειδη κλωτσαμε το τοπι καλυτερα;;;

Εχουμε και αξιοπρεπεια σαν ανθρωποι νομιζω...

Δημοσ.
Τελευταιο παιχνιδι της καριερας σου τελικος μουντιαλ λιγο πριν την ληξη και την πατας απο τον τυχαιο ματερατσι κανοντας την καφριλα την τρελλη;

-Εχει διαφορα να σε βριζουν πολυ ασχημα στο πρωτο η στο τελευταιο παιχνιδι σου;;;

Δλδ αυτο ειναι το παραδειγμα που θελετε να περνανε στα νεα παιδια που θελουν να ασχοληθουνν με το ποδοσφαιρο;

-ΟΧΙ σιγουρα! Αλλα να μην βγαλουμε το ΖΙνταν και καθαρμα με 1 κοκκινη.

Εχεις παιξει μπαλα οπως λες. Αμα σου βρισουν κατι πολυ ασχημο δεν θα τα παρεις; Ιδιαιτερα σε τελικο Μουντιαλ που εχεις και αγχος.

Δηλαδη για μ@λακες ψαχνουμε;;; Να μας βριζουν επειδη κλωτσαμε το τοπι καλυτερα;;;

Εχουμε και αξιοπρεπεια σαν ανθρωποι νομιζω...

Αστοχο.. Οχι δεν εχει διαφορα αυτο και οπως βλεπεις δεν σου ειπα οτι ο Materazzi ειχε δικιο μην τρελαθουμε αλλα τα βρισιματα παιζουν μεσα στο ματς.. Και στο κατω κατω ξερει κανεις τι του ειπε o Ιταλος και αν τον εβρισε τοσο ωστε να αντιδρασει ετσι; Και αυτος αν το παμε συμφωνα με τις φημες γιατι ειπε και καλα "Αν θες την φανελα στην δινω μετα;" Αυτος δεν προκαλεσε; Ασε μαγκα μου οπως και να το δεις δεν δικαιολογειται ο Zidane - Cafrane.. Αυτο που ειδε ο κοσμος ειναι η δολοφονικη κεφαλια του Zidane και αυτος ειναι ο μεγαλος παικτης το ειδωλο των παιδιων οχι ο Materazzi μην τα ξαναλεμε τωρα..Σε εβρισε.. Πες του χαλαρα και εσυ οπως αυτος στην πουστια "θα τα πουμε μετα ρε #@%$@% " και γαμ.. μετα στα αποδυτηρια..

Στο γηπεδο κανεις την δουλεια σου εισαι επαγγελματιας και τα περνεις χοντρα για αυτο.. Αλλιως να παω να παιξω και εγω αν ειναι.. Αυτη ειναι η διαφορα του ερασιτεχνη απο τον επαγγελματια και του εξυπνου απο τον αμυαλο.. Ο βλακας ο ματερατσι του την εκατσε και πετυχε αυτο που ηθελε..

Και μην ταυτιζεσαι με τους ζαμπλουτους αλαζονες γιατι αυτοι κονομανε και κανουν τρελλη ζωη εμεις περνουμε 3 και 60 ..

Την αξιοπρεπεια την κερδιζεις δεν πεφτεις στο επιπεδο του αλλου για να την διεκδικησεις..Και ο αληθινος μαγκας θα εκανε αυτο που ειπα οχι αυτο που εκανε ο Zidane..

Δημοσ.

Την αξιοπρεπεια την κερδιζεις δεν πεφτεις στο επιπεδο του αλλου για να την διεκδικησεις..Και ο αληθινος μαγκας θα εκανε αυτο που ειπα οχι αυτο που εκανε ο Zidane..

Πέστα κι εσύ μήπως και καταλάβει κανένας τίποτα εδώ μέσα...Εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω....:( :(

Δημοσ.

Little πραγματικα θεωρω οτι ο Ζινταν εκανε λαλακια. Δεν ειναι ομως λογως αυτος για την κατακραυγη που εγινε. Αν ηταν ο Μαλουντα κανεις δεν θα ασχολιοτανε. Μπαλα ειναι και κακως αυτα γινονται. Ομως αυτος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ οταν κανει ενα λαθος τον συγχωρεις. Δεν ειναι λογος να πεσουμε να τον φαμε.

Επαγγελματιας ειναι και ο Ματερατσι και επαγγελματικη του δουλεια ειναι να κανει καθαρο παιχνιδι αλλα αυτο το εχει εγκαταλειψει καιρο τωρα...

Ο ποδοσφαιριστης πρεπει να κλωτσαει την μπαλα, οχι να βριζει τον αντιπαλο.

Αυτος ειναι επαγγελματισμος; Σιγουρα οχι και συμφωνεις.

Απαραδεχτος ο Ζινταν 1, ο Ματερατσι 10...

Δημοσ.
Πέστα κι εσύ μήπως και καταλάβει κανένας τίποτα εδώ μέσα...Εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω....:( :(

Πείτε τα όλοι μαζί παιδιά...από τη στιγμή που όσοι στέκονται κατά της επιλογής του έχουν βαπτισθεί αντικειμενικοί και αληθογνώμονες από το Νώντα, όλοι οι υπόλοιποι περισσεύουμε.

Τι τραβάς κι εσύ βρε παιδί μου...με το ζόρι σε κρατάνε στο thread, προκειμένου να οδηγήσεις τα παραστρατημένα πρόβατα στο σωστό δρόμο.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Νώντας...

Δημοσ.

Eγώ ρε παιδιά δεν θεωρώ ότι έκανε λαλακία... Μαγκιά του και του βγάζω και το καπέλο. Προτιμώ έναν gentleman που όταν τον βρίζουν δεν βάζει νερό στο κρασί του παρά το πρότυπο-ποδοσφαιριστή-λαπά που μας πλασάρουνε που κάνει θέατρο, βρίζει και παίζει βρώμικα εκτός φάσης με μόνο σκοπό τα χρήματα, κακά τα ψέμματα. ΜΑΓΚΑΣ ο Ζιζού, και όχι φλωρο - λαπάς! Ευτυχώς που είναι εκεί που είναι και θα περάσει και κάποιο μύνημα στα πιτσιρίκια που παίζουνε μπάλα...

Αν έχεις τσαγανό και νεύρο όταν σε βρίζουν δεν κάθεσε σαν φλωράκος να τις ακούς.

Θα προτιμούσα όμως να κάνει κάτι άλλο: Μόλις κτύπαγε τον αλιτάμπουρα τον Ματεράτσι, να έφευγε κατ'ευθείαν αποδητήρια. Να μην περιμένει την κόκκινη.

Και να θυμίσω εδώ ότι αυτά που έχει κάνει ο Ζιντάν δεν τα έχουν κάνει όλοι οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές που έχουν υπάρξει ποτέ ακόμα και με τις ντόπες που πέρνουν. Όσο για τον Ματεράτσι τον έμαθε όλος ο κόσμος... Αυτό αρκεί.

Έβλεπα μετά τους Ιταλούς στην απονομή και σκεφτόμουνα ότι το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της ζωης... Ποιοί πάνε μπροστά?

Δημοσ.
Little πραγματικα θεωρω οτι ο Ζινταν εκανε λαλακια. Δεν ειναι ομως λογως αυτος για την κατακραυγη που εγινε. Αν ηταν ο Μαλουντα κανεις δεν θα ασχολιοτανε. Μπαλα ειναι και κακως αυτα γινονται. Ομως αυτος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ οταν κανει ενα λαθος τον συγχωρεις. Δεν ειναι λογος να πεσουμε να τον φαμε.

Φιλε μου εδω κανεις λαθος.. Μπορει να δινεται μεγαλυτερη βαρυτητα γιατι το εκανε ο Zidane και πουλαει περισσοτερο, αλλα τον καθε Malouda θα τον ειχαν θαψει τωρα τα MME και η FIFA.. Και ο Zidane οπως ειπα ειναι κορυφη ειναι ειδωλο ειναι τελευταιο του ματς λιγα λεπτα πριν απο την ληξη.. Και αντιδραει οχι απλα αντιεπαγγελματικα αλλα καταστροφικα.. Και σε αυτες τις περιπτωσεις οταν ενα εθνος κρεμεται απο εσενα περιμενεις απο αυτον απλα τελειοτητα τουλαχιστον επαγγελματικη.. Δεν ειναι ο πρωτος τυχοντας..

Επαγγελματιας ειναι και ο Ματερατσι και επαγγελματικη του δουλεια ειναι να κανει καθαρο παιχνιδι αλλα αυτο το εχει εγκαταλειψει καιρο τωρα...

Ο ποδοσφαιριστης πρεπει να κλωτσαει την μπαλα, οχι να βριζει τον αντιπαλο.

Αυτος ειναι επαγγελματισμος; Σιγουρα οχι και συμφωνεις.

Απαραδεχτος ο Ζινταν 1, ο Ματερατσι 10...

Κανεις δεν επαινεσε τον βρωμοMaterazzi, αλλα ειπαμε...

Αλλο βρισιμο (που γινεται συνεχεια μεσα στο γηπεδο) και αλλο αυτο που εκανε ο Zidane

Αλλο ματς Ζουαζιλανδη Γαλλια φιλικο και αλλο Ιταλια Γαλλια τελικος mundial

Aλλο πρωτο ματς και αλλο κυκνειο ασμα και μαλιστα τελικος Mundial..

Αλλο ρολο/αξια ο Materazzi για μια ομαδα και αλλο ο Zidane για την ομαδα του και μαλιστα την δεδομενη στιγμη λιγο πριν κριθουν ολα

Με λιγα λογια αλλο zidane αλλο materazzi ρε φιλε.. Ανομοια μεγεθη και αντι να το κανει ο materazzi που απο αυτον θα το περιμενες το κανει ο Zidane ισως στην χειροτερη στιγμη που θα μπορουσε να διαλεξει να γινει στην καριερα του..

Μαλλον αναποδα παει μαν ..

10 ο Zidane και 1 ο Materazzi που στο κατω κατω εκανε και καλο στην ομαδα του βγαζοντας την καθαρη και χωρις να τον παρει πρεφα και να μπορει να αποδειξει κανεις τπτ.. Ποιος ηταν ο πιο εξυπνος τελικα; ;)

Δημοσ.
10 ο Zidane και 1 ο Materazzi που στο κατω κατω εκανε και καλο στην ομαδα του βγαζοντας την καθαρη και χωρις να τον παρει πρεφα και να μπορει να αποδειξει κανεις τπτ.. Ποιος ηταν ο πιο εξυπνος τελικα; ;)

Αν η εξυπνάδα μετριέτε σε χρήματα και "εκ του αποτελέσματος" τότε ξέρεις την απάντηση....

Αν όμως αυτό που μετράει δεν είναι η εξυπνάδα αλλά το τι γράφει η ιστορία πάλι την ξέρεις...

Δημοσ.

@FrankGambale

Κάπου εδώ, αν ήμουν ο nontasg ή ο EKTELESTES, θα σου πέταγα ένα "πες τα κι εσύ μεγάλε, γιατί έχω κουραστεί να σχίζω στη μέση τη θάλασσα προκειμένου να τους οδηγήσω στη Γη της Αληθείας και να τ' ακούω κι από πάνω, αλλά δεν μπορώ να μη συνεχίζω να βρίσκομαι εδώ μέσα μια και τα θέλει ο πωπός μου". :D

Δημοσ.
Έβλεπα μετά τους Ιταλούς στην απονομή και σκεφτόμουνα ότι το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της ζωης... Ποιοί πάνε μπροστά?

Πες το ψέματα...

Πλάκα πλάκα και μόνο το γεγονός ότι το θέμα του Ζιζού έχει φτάσει αισίως τις 7 σελίδες και μάλιστα στο Ιντερνετ και ούτε καν στο Μπλαμπλά δείχνει απλούστατα το μεγαλείο αυτού του παίκτη που κόσμησε με την παρουσία του, (τα καλά του και τα κακά του) τα γήπεδα!

Δημοσ.
Eγώ ρε παιδιά δεν θεωρώ ότι έκανε λαλακία... Μαγκιά του και του βγάζω και το καπέλο. Προτιμώ έναν gentleman που όταν τον βρίζουν δεν βάζει νερό στο κρασί του παρά το πρότυπο-ποδοσφαιριστή-λαπά που μας πλασάρουνε που κάνει θέατρο, βρίζει και παίζει βρώμικα εκτός φάσης με μόνο σκοπό τα χρήματα, κακά τα ψέμματα. ΜΑΓΚΑΣ ο Ζιζού, και όχι φλωρο - λαπάς! Ευτυχώς που είναι εκεί που είναι και θα περάσει και κάποιο μύνημα στα πιτσιρίκια που παίζουνε μπάλα...

Τι μυνημα ρε φιλαρακι πλακα μου κανεις; Ειμαι μαγκας παταω βαραω αλλα επειδη ειμαι παιχταρας την βγαζω καθαρη; Αν ειναι μαγκας δεν το δειχνει εκει μεσα το δειχνει εξω εκει πληρωνεται για να παιξει και να φερθει οπως πρεπει (εστω και πουστικα) για να σηκωσει το τροπαιο και να κανει περηφανο τον λαο του..

Αν έχεις τσαγανό και νεύρο όταν σε βρίζουν δεν κάθεσε σαν φλωράκος να τις ακούς.

Θα προτιμούσα όμως να κάνει κάτι άλλο: Μόλις κτύπαγε τον αλιτάμπουρα τον Ματεράτσι, να έφευγε κατ'ευθείαν αποδητήρια. Να μην περιμένει την κόκκινη.

Οχι φερεσαι αντιεπαγγελματικα τα γραφεις ολα στα @@ σου ομαδα λαο τους απογοητευεις ολους για να φανεις δηθεν μαγκας.. Ρε παιχτη δεν βλεπεις Λιοσια - Καπανδριτι Ιταλια Γαλλια τελικο μουντιαλ βλεπεις..Τα παμε αν εισαι πιαστον μετα και γαμ.. τον

Και να θυμίσω εδώ ότι αυτά που έχει κάνει ο Ζιντάν δεν τα έχουν κάνει όλοι οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές που έχουν υπάρξει ποτέ ακόμα και με τις ντόπες που πέρνουν. Όσο για τον Ματεράτσι τον έμαθε όλος ο κόσμος... Αυτό αρκεί.

Και αυτο τι λεει δλδ ; Οτι επειδη ειναι το μεγαλυτερο δεκαρι κανει οτι γουσταρει και βραβευεται και απο τους βρωμοσωβινιστες τον λαο του; Τουλαχιστον αν ηταν Ιταλος θα τον περιμενανε στο αεροδρομιο για κραξιμο απο εκει θα ξεκιναγε και θα τον παραλαμβανανε μετα το ΜΜΕ..

Οχι ειναι επαγγελματιας ο Zizoy και καλυτερα παιδια οι Γαλλοι σαν λαος που τον βραβευσαν κιολας.. Ελεος..

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ZIDANE .. Aλλα σαν επαγγελματιας και εκπροσωπος της χωρας του στο κυκνειο ασμα του τα σκατωσε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...