blueviper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ρε κακός μπελάς αυτό το λουκέτο...φετίχ το έχετε; Ας το κλείσουμε τότε το ρημάδι το Μπλα Μπλα κι ας αρχίσουμε το πλέξιμο για να απολαμβάνουμε συγκινήσεις.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Όσοι συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με τα ζώα,τον Ζιντάν και τον Ματεράτσι είμαστε ηλίθιοι!!!Νοιάζονται αυτοί οι μλκες για μας,γιατί να νοιαστούμε εμείς για τη μούρλια τους ρε???Βρίζει ο ένας, ρίχνει κουτουλιές ο άλλος.Ουστ τα ζώα!!!Εγώ προτιμάω να πάψω να είμαι ηλίθιος με το να ασχολούμαι μαζί τους.......:-| :-|
Pappyroys Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 nontasg, afto pou thelo na sou eksigiso einai pos to kathe ti exei ta oria tou, oso epaggelmatias ki' an einai o allos, otan patisis ton "kalo" tou xanei ta logika tou. Opos kai na exei i kataktisi tou tropaiou tha ksexastei se 20 xronia, zidane me autin tin kinisi tha minei sto hall of fame ton skinon tou mundial mazi me to xeri tou theou kai alla tetoia. rixe kai mia matia edo kai pes mou tin alitheia gia to, ti tha ekanes esy?
shadowfax-1- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δηλαδή αν εσένα ενώ οδηγείς στο δρόμο σου κάνει ένας μπροστινός κωλοδάχτυλο εσύ θα του στουκάρεις το αμάξι του????Α δεν πάμε καλααααα..... Ρε τι το περάσατε' date='ζούγκλα???Ηρεμήστε λίγο,λέτε παράλογα πράγματα!!![/quote'] ????? Πλακα κανεις ετσι?Εχω στουκαρει ανθρωπο επειδη με μουτζωσε και κατεβηκα και του εκανα τη μαπα κρεας... Δε φανταζεσαι τι θα γινει αν μου κανει κωλοδαχτυλο.1 παλικαρι το εσωσε η κοπελα του(και το γεγονος πως ητανε μικροτερος απο μενα) Και ποιος λεει παραλογα?Ποιος του δινει του αλλου το δικαιωμαν α σε μουτζωνει και να σε βριζει? ΦΥΣΙΚΑ και ηξερε τι εκανε...Δεν ειπε κανενας το αντιθετο σε αυτο το τομεα.Εσυ απλα διαφωνεις με το αν ητανε σωστο η οχι ΥΓ:το θεμα λεγεται Ζινεντιν Ζινταν παιδια νομιζω.Μπορουμε οποτε φανταζομαι να ασχοληθουμε με οτιδηποτε εχει σχεση με το μεγαλο ασο οχι μονο με τη συγκεκριμενη σκηνη
blueviper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ε, κάνε το ρε c Νώντα...μα έβγαλες την ψυχή. 20 φορές έχεις γράψει πως δεν ξανασχολείσαι και συνεχίστε κλπ κλπ. Μην ξαναγράψεις λοιπόν στα παρόντα thread για να ηρεμήσεις κι εσύ, να ηρεμήσουμε κι οι υπόλοιποι που βαρεθήκαμε να διαβάζουμε για λουκέτα και νουθεσίες. Τι στο καλό ασχολείσαι, αφού σε χαλάει όπως ομολογείς?!
akis401 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Νοντας μάλλον ξεχνάς πως από τους πρώτους είπα πως είναι απαράδεκτος για ότι έκανε και ακόμα περισσότερο που δε βγήκε να πάρει μετάλιο. Αν αυτό το θεωρείς εσύ μη αντικειμενικό, οκ. Δεν είπα ποτέ ότι καλά έκανε και τον χτύπησε...αναφέρομαι συνέχεια στην αιτία που τον οδήγησε να κάνει ότι έκανε που δεν είναι άλλος από έναν (κρίνοντας και από τα βιντεάκια) δολοφόνο και βρώμικο παίκτη (όπως είναι στην πλειοψηφία τους οι Ιταλοί) στους αγωνιστικούς χώρους. Και σιγά παιδιά μη κάτσει η ΟΥΕΦΑ -ΦΙΦΑ να δει τι είπε ο Ματεράτσι και να τον τιμωρήσει. Δε γίνονται αυτά. Ούτε λεπτό ποινής δε θα φάει. Κανείς δεν άκουσε τίποτα και τελείωσε η ιστορία.
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 nontasg' date=' afto pou thelo na sou eksigiso einai pos to kathe ti exei ta oria tou, oso epaggelmatias ki' an einai o allos, otan patisis ton "kalo" tou xanei ta logika tou.Opos kai na exei i kataktisi tou tropaiou tha ksexastei se 20 xronia, zidane me autin tin kinisi tha minei sto hall of fame ton skinon tou mundial mazi me to xeri tou theou kai alla tetoia. rixe kai mia matia edo kai pes mou tin alitheia gia to, ti tha ekanes esy? Τι θα έκανα εγώ??Θα τον έγραφα εκεί που δεν πιάνει μελάνη και θα γέλαγα ειρωνικά με τις π@π@ριές που θα μου είχε πει...Σιγά μην κάτσω να ασχολήθώ με ένα βλάκα που με βρίζει...Όταν εκνευρίζεσαι με κάποιον που λέει μαλακίες αξία του δίνεις....Ο Ματεράτσι αυτό ήθελε να πετύχει,να αμαυρώσει τη φήμη του Ζιντάν...Και το πέτυχε....Τώρα από εκεί και πέρα....
Sadako Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Εντάξει ρε φίλε Νόντα, υπόδειγμα ανωτερώτητας. Κάτσε να σου πει ο άλλος "μαμώ τη μάνα σου την μαμιόλα" που έχει πεθάνει, ειδικά σε μια φάση τρομερής έντασης, που πέραν των άλλων έχεις φάει και το ξύλο της αρκούδας, και εσύ γύρνα και πες του με περιφρονητικό ύφος "σε γράφω εκεί που δεν πιάνει η μελάνη".. Πέρα απο όλα αυτά, η χειροδικία δεν είναι η λύση σε καμία περίπτωση. Τώρα αυτά που λέτε ότι κιόλας σκέφτηκε ο Ζιντάν να τον κοπανήσει εκεί για να του σπάει το διάφραγμα, τα ακούω κουλά. Εγώ πιστεύω ίσα-ίσα, ότι το θεώρησε λιγότερο επικίνδυνο απο το να τον κοπανήσει στο κεφάλι. Απλά θεωρώ ότι ήταν μια έκρηξη, κατακριτέα σε κάθε περίπτωση, που μπορεί να την πάθει ο κάθε άνθρωπος..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 To ότι ένας διάσημος συμμετέχει σε οργάνωση κίνημα και όπως αλλιώς λέγεται που και καλά μάχεται-δηλώνει-παπαρολογεί ενταντίον του ρατσισμού-φτώχιας-εκμεταλευσης κλπ,δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Ολα αυτά είναι must και trendy για τους διάσημους δισεκατομυριούχους και χρυσώνουν την υστεροφημία τους. Εγώ είδα με τα μάτια μου στην τηλεόραση... την Ζιζιού να πατάει(επίτηδες) όχι να μαρκάρει(...)μαύρο παίκτη που ήταν πεσμένος στο χόρτο..δυο φορές σε δυο ματς. Αυτό ήταν αρκετό να τον αντιπαθήσω.
blueviper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 _BASSstarlet_...πόσο θες να μας τρελάνεις?! Έχει φάει μια ντουζίνα κόκκινες κάρτες στην καριέρα του, καλώς ή κακώς...έχει επίσης χτυπήσει σκοπίμως κόσμο και μάλιστα λευκούς, όπως σου ανέφεραν κι άλλοι, κι εσύ έχεις κολλήσει στο γεγονός πως χτύπησε 2 μαύρους ποδοσφαιριστές; Μα πως στο καλό μπορεί να σου καρφωθεί στο μυαλό πως το πρόβλημά του με τους συγκεκριμένους ήταν το χρώμα τους και μόνο;! Ομολογώ πως διάβασα πολλά που θεώρησα υπερβολικά σε σχέση με το συγκεκριμένο παίχτη...αυτό όμως ξεπερνάει τα πάντα. Ρατσιστής ένας παίχτης που έχει γίνει είδωλο αντιρατσιστικής δράσης κι όλα αυτά για δύο "πατήματα" εντός γηπέδου. Βέβαια το παληκάρι δεν έχει παπαρολογήσει απλώς...έχει παπαροχρηματοδοτήσει πολλές φορές αντιρατσιστικά ιδρύματα...και πάλι όμως "εμείς" ξέρουμε καλύτερα μωρέ.
mandipl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 kanei pantos apisteyta enaeria o materrazzi . les kai vlepeis matrix
littlelouievegos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δηλαδή εσένα άμα έρθει ο άλλος στη δουλειά σου και σου βρίσει τη μάνα και την αδερφή σου πώς θα νιώσεις? και πώς θα αντιδράσεις άμα τα νεύρα σου είναι τσίτα? Θα την δεις επαγγελματίας? Τι λες τωρα ρε φιλε σοβαρολογεις; Ειναι εππαγγελματιας ποδοσφαιριστης να τον πιασει μετα στα αποδυτηρια και να γινει οτι γουσταρει.. Οχι να ριξει τετοια κουτουλια και μαλιστα τοσο επικινδυνη μπροστα στα ματια δισεκατομυριων θεατων.. Και φυσικα δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει ειναι απλα απαραδεκτος και αμαυρισε την καριερα του με αυτη την σκηνη. Γιατί δεν είναι μόνο θέμα επαγγελματία αλλά και ανθρώπου.Συνυπολογίστε και την απίστευτη κούραση που τεντώνει ακόμη περισσότερο τα νεύρα. Δεν με απασχολει αν ειναι ανθρωπος.. Μεσα στο γηπεδο κανεις τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι δεν αντιπροσωπευεις τον εαυτο σου μονο αλλα και τις ελπιδες ενος λαου. Αλλωστε για αυτο πληρωνεται αδρα για να ειναι επαγγελματιας και να αγνοει ολα αυτα.. Με τετοια εμπειρια κιολας ; Οτι και να του ειπε ας τον επιανε μετα και ας εκανε οτι ηθελε.. Ο ανθρωπος εχει ξεφυγει πολλες φορες... Αν ηταν καποιος αλλος ποδοσφαιριστης στην θεση του ασημος και νεαρος θα τον ειχαν θαψει και αυτον τον βγαλανε και καλυτερο παικτη.. Ελεος!!! Αμαυρωσανε το βραβειο.. Καλυτερος ποδοσφαιριστης ειναι και ο αψογος επαγγελματιας και ο Zidane αποδειξε οτι δεν ειναι.. Επιπλέον, ούτε το βρίσιμο και οι προσβολές είναι συμπεριφορά επαγγελματία - άσχετα αν οι Ιταλοί έχουν κάνει το βρώμικο ποδόσφαιρο επάγγελμα. Ποδοσφαιρο ειναι οχι επιδειξη savoir vivre.. Και δεν ειναι μονο οι Ιταλοι που τα κανουν.. Τουλαχιστον αυτοι σαν λαος οταν ο Τοττι εφτυσε καποιον τον κατηγορησανε δεν τον βραβευσανε κιολας σαν λαος.. Αντε με τους κωλοσωβινιστες τους αμυαλους. Μονο ο Domenec ειχε τα @@ να πει οτι ειναι απαραδεκτος.. Η γνώμη μου είναι εδώ http://mikra-mikra.blogspot.com/ Συγνωμη αλλα μαλλον εσυ και καποιοι πρεπει να αναθεωρησετε την γνωμη σας.. Καποιους η παγκοσμια κοινωνια τους αντιμετωπιζει με αδιστακτο τροπο και τους τιμωρει και καποιους τους δινει αιωνια αμνηστια για τα λαθη τους. Ελεος ο Zidane ηταν ισως το μεγαλυτερο δεκαρι αλλα αυτο που εκανε ειναι ενεργεια ανωριμου αλητακου...
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Και τώρα που τα είπες φίλε littlelouievegos ποιος σε κατάλαβε???Άστο μην κουράζεσαι,στο τέλος το πολύ πολύ να την ακούσεις κιόλας οπώς εγώ.... :( ΥΓ:πιο εύκολο όνομα δεν μπορούσες να βρεις??? :mrgreen:
Gantalf_4 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Akis το οτι δεν βγηκε να παρει μεταλλιο ειναι κανονισμος της FIFA. Ειχε ξαναγινει σε τελικο Αγγλιας οπου πηραν κυπελλο και δεν βγηκε στην απονομη ο παιχτης που αποβληθηκε. Οτι και να πουμε για αυτον τον παιχτη ειναι λιγα. Το αν σε βριζουν και πως θα αντιδρασεις ειναι στον καθενα, στην κατασταση που ειναι και στο υφος του αλλου. Φαντασου να πεις Βορειο-Ελλαδιτη "βουλγαρο" να δεις τι κουτουλιες εχεις να φας...Και θα εισαι τυχερος αν γλιτωσεις με κουτουλιες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.