whiteman7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 opos kai na xei den antidras etsi...briston kai esi...ti doulia tou ekane o itaos kaikala malista...paprepiptontos ton zizou denton pao katholou ))))))))))))))))))
nske Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Επειδή έκανε τη δουλειά του ο Ιταλός και καλά μάλιστα, έλαβε και δικαίως το δωράκι του. Χώρια ότι εμένα μου φαίνεται για θέατρο, ούτε ο banana-jo να του ριχνε κεφαλιά στο στήθος δε θα πεφτε έτσι κάτω! Δεν ασχολούμαι καθόλου με αθλητικά αλλά αν ήταν αντιαθλητική η συμπεριφορά του ενός, ήταν και του άλλου, μάλιστα την τιμωρία την έφαγε όλη ο ένας. Τι καθόμαστε και ψάχνουμε τώρα; Εδώ άρχοντες σε κοινοβούλια και παίζουν κανονικό ξύλο (Ιαπωνία αν δεν κάνω λάθος)!
nontasg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Νόντας ' date=' παντού λες για το τι λέμε όσοι τασσόμαστε κατά κάποιο τρόπο υπερ του ΖΙνταν.. Έχω την εντύπωση όμως πως αποφεύγεις να κρίνεις την κίνηση του βρωμοιταλού + την προιστορία του ως παίχτη(δε νομίζω να μην είδες τα βιντεάκια που κυκλοφορούν) Εμένα γιατί μου δίνεις την εντύπωση με όλη σου τη στάση πως λες καλά τουκανε και σε όποιον αρέσει?[/quote'] Ορίστε???Δηλαδή αυτό που είπα νωρίτερα: "Ρε παιδιά ωραία.....αποδείξατε ότι ο Materazzi είναι ας το πούμε αληταράς" αυτή την εντύπωση σου έδωσε ρε akis????:evil: Ασφαλώς και είδα τα βιντεάκια και ξεκάθαρα αποδέχομαι τους άσχημους χαρακτηρισμούς στον καρατερίστα τον Ιταλό...Σκατά είναι κι αυτός...Αντιθέτως,εσύ και κάποιοι άλλοι υποστηρίζετε φανατικά τον Zidane,αντί να του αποδώσετε ευθύνες για αυτή την αντιεπαγγελματική και αντιαθλητική ενέργειά του...Με συγχωρείς αλλά δεν τα λες καλά φίλε....:-| :-| Να μάθετε να κρίνετε πιο σωστά καταστάσεις.... Άσχετο' date=' θα θελα πάρα πολύ στο C L να κληρωθεί η Ιντερ με τη Ρεαλ. Ειλικρινά άμα ήμουνα Ζινταν θα ζητούσα (ο λόγος το λέει ) να παίξω έστω 10 λεπτά και όσες φορές θα έπαιρνα τη μπάλα θα τη περνούσα κάτω από τα πόδια του Ταγαριού του Ματεράτσι και ξανά πάλι, έτσι να τον κάνω ξεφτύλα. Στο τέλος μόλις με έκανε αλλαγή θα τουδινα και τη φανέλλα να με θυμάται. Πάντως θα έχει ενδιαφέρον αυτό το ζευγάρι καθώς και αναμέτρηση Ιντερ με κάποια Γαλλική ομάδα.[/quote'] Συμφωνώ!!!Και να σου πω...γιατί δεν το έκανε μέσα στο γήπεδο αυτό και με την Ιταλία???Και άμα τον έβρισε ο Ματεράτσι??Έχουν καμμία σημασία για τον Zidane τα λόγια του Ιταλού???Να τον έγραφε στα τέτοια του,να πείσμωνε και να τον ξεφτίλιζε μέσα στο γήπεδο.Να έβαζε και ένα γκολάκι μπροστά στα μούτρα του και να του την έλεγε και μετά... Τότε θα τον παραδεχόμουνα τον μάγκα κι ας είμαι με τους Ιταλούς!!! Εγώ μιλάω ξεκάθαρα και αντικειμενικά φίλε akis,εσύ και και κάποιοι άλλοι κάπου είστε wrong...Μη ρίχνετε τα σφάλματά σας αλλού....Και μένα με έχουν βρίσει χωρίς λόγο και εγώ με τον τρόπο μου τους έχω κάνει να μου ζητήσουν ειλικρινά συγγνώμη...Με το ξύλο και τη μαγκιά δε λύνονται οι παρεξηγήσεις...
Sadako Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ρε παιδιά, με συγχωρείτε, το βίντεο που έκανε ποστ ένα παιδί πριν το είδατε?? Το ξαναβάζω μπας και ξέφυγε απο κανέναν. http://video.google.com/videoplay?docid=4454423686791361608 Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Και είναι όλα απο έναν και μόνο αγώνα. Αν και θα προτιμούσα να κρατιόταν για κανα 10λεπτο ο ΖΙΖΟΥ, και να του την έχωνε στα αποδυτήρια. Αν και τότε θα έλεγαν ότι δεν ξέρει να χάνει..
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Αν και θα προτιμούσα να κρατιόταν για κανα 10λεπτο ο ΖΙΖΟΥ, και να του την έχωνε στα αποδυτήρια. Αν και τότε θα έλεγαν ότι δεν ξέρει να χάνει.. Δηλαδή τα συμπεράσματα τα έβγαλες μόνος σου για το τι θα έλεγαν οι άλλοι έτσι??
shadowfax-1- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ξαναλεω οτι η Φιφα πρεπει να κανε ιερευνα για το ποιος το ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η κουτουλια ητανε απο τις πιο επικυνδυνες που υπαρχουνε κα ιτο ηξερε ο γαλλος.Πετυχε τον Ματερατσι ακριβως στο διαφραγμα με το πανω μερος της κεφαλης του(μεγαλυτερο μερος της καραφλας εν ολιγοις βρεθηκε στο στηθος απο οτι αν του την εχωνε με το μετωπο).1 χτυπημα εκει μπορει να σου κοψει την αναπνοη και να μεινεις στο τοπο... ΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 1 ΕΙΣΑΙ Μ@ΛΑΚΑΣ τοτε ο Ζινταν εκανε πολυ καλα...Ακριβως επειδη ειναι ολοι επαγγελματιες πρεπει να σεβονται τους νυαδελφους τους και επειδη επισης πολυ ειναι και ινδαλματα(κακως η καλως και ο Ματερατσι το ιδιο οχι τοσο οσο ο Ζινταν αλλα στην Ιταλια ειναι υποφειγμα για καποιους)πρεπει να προσεχει περισσοτερο... Ειναι ανεπιτρεπτο.Φανταζεσαι 1 οδηγο της Φορμουλα να κανει κωλοδαχτυλο χωρις λογο στον απο πισω του?Καλα θα κανει ο αλλος και θα του την κουτουλησει.Για να εχεις συμπεριφορα επαγγελματια πρεπει και ο αλλος να σου φερεται επαγγελματικα.Αμα πας σε 1 οικοδομο και τον βριζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ θα σου κανει 1 σπιτι σκατα και αποσκατα. Πρωτα η ερευνα.Αμα του ιπε κατι ρατσιστικο ο Ιταλος να φαει αποβολη απο τους αγωνιστικους χωρους ΥΓ:ΕΛΕΟΣ Ο ΖΙΝΤΑΝ εχει πατησει πολλους.Δε τον νοιαζει το χρωμα ΑΡΚΕΙ να βαραει.Ο ιδιος ειναι Αλγερινος και εχει ζησει οπως ειπωθηκε τα πανδεινα στη παιδικη του ηλικια.Παιδια για ονομα του κυριου μη λεμε οτι θελουμε...ΕΛΕΟΣ
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Η κουτουλια ητανε απο τις πιο επικυνδυνες που υπαρχουνε κα ιτο ηξερε ο γαλλος.Πετυχε τον Ματερατσι ακριβως στο διαφραγμα με το πανω μερος της κεφαλης του(μεγαλυτερο μερος της καραφλας εν ολιγοις βρεθηκε στο στηθος απο οτι αν του την εχωνε με το μετωπο).1 χτυπημα εκει μπορει να σου κοψει την αναπνοη και να μεινεις στο τοπο... Άρα ο Zidane ήξερε τι έκανε...Δεν ήταν μία κίνηση ξεσπάσματος θυμού και αγανάκτησης....Πολύ επαγγελματικό αυτό....Μπράβο στον Zidane.... :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Φανταζεσαι 1 οδηγο της Φορμουλα να κανει κωλοδαχτυλο χωρις λογο στον απο πισω του?Καλα θα κανει ο αλλος και θα του την κουτουλησει.Για να εχεις συμπεριφορα επαγγελματια πρεπει και ο αλλος να σου φερεται επαγγελματικα.Αμα πας σε 1 οικοδομο και τον βριζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ θα σου κανει 1 σπιτι σκατα και αποσκατα. Δηλαδή αν εσένα ενώ οδηγείς στο δρόμο σου κάνει ένας μπροστινός κωλοδάχτυλο εσύ θα του στουκάρεις το αμάξι του????Α δεν πάμε καλααααα..... Ρε τι το περάσατε,ζούγκλα???Ηρεμήστε λίγο,λέτε παράλογα πράγματα!!!
Petza Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά ??? ποδόσφαιρο πέζαν οι άνθρωποι και όχι παράσταση μπαλέτου άκου ρατσιστής ο Zidane Υ.Γ αρχίζω και έχω ρατσιστικές τάσεις ρε γ@μοτο δεν μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες !!!!!!
Pappyroys Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 file nontasg, ego olokliri ameriki trofodotouse tous agglous gia 2 xronia me opla kai sfaires ston polemo toy '40, epeidi o hitler toys eipe bastardi fili kai permenes o zizoy (afou paizei 110 lepta me psilovgalmeno omo) na ton afisi ton materazzi etsi edit==> fantasou oti se agona copa america, h costarica paraligo na isvalei stin venezuela epeidi o ekfonitis prosvale ton epithetiko tis, kai to thema eftase ston OHE
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 file nontasg, ego olokliri ameriki trofodotouse tous agglous gia 2 xronia me opla kai sfaires ston polemo toy '40, epeidi o hitler toys eipe bastardi fili kai permenes o zizoy (afou paizei 110 lepta me psilovgalmeno omo) na ton afisi ton materazzi etsi Τώρα αυτό τί σχέση έχει??? :confused:
tone Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Eprepe na fygoun kai oi 2 me kokkinh karta. Dhladh eidan thn koutoulia toy Zidane. ton Italo me to yfaki pou toy elege "gallika" pio prin den ton eidan? Ti 8a mporouse na toy pei o Materazzi gia na antidrasei etsi... "sorry file, lekiasthke h fanela soy?" Ta mpinelikia einai lektikh bia kai prepei na timwrountai analoga.
blueviper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ο Ζιζού είναι ΚΑΡΑ ρατσιστής και το έχει αποδείξει δις σε αγώνες του champions league με την γιούβε, όταν πάτησε πεσμένους μαύρους παίκτες της αντίπαλης ομάδας,επίτηδες. Θέλω να ελπίζω πως κάνεις πλάκα...μιλάμε για τρελό ρατσιστή που δεν χάνει ευκαιρία να το διατυμπανίζει. Χίλια κακά να του βρούμε...no problem. Στο τέλος όμως προβλέπω να τον κατηγορούμε και για την εμφάνιση του aids.
neox Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 http://www.stupidcollege.com/items/Zidane-Is-Being-Stupid-On-His-Last-Game
EKTELESTES Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 :lol: έχει γίνει της Πόπης εδω μέσα !! Ότι, θέλει ο καθένας λέει. Αλλος για Ναζί, άλλος για λεκτικές βίες, έχουμε ξεφύγει τελείως :lol: ΡΙΞΤΕΕΕ ΛΟΥΚΕΕΕΤΟΟΟΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΖΙΝΤΑΝ Κ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΧΕΕΕΕΣ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.