doubleh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο έστω και σε ερασιτεχνικές κατηγορίες' date=' γνωρίζει ότι αυτά συμβαίνουν καθημερινά προκειμένου ο ένας να βγάλει εκτός εαυτού τον άλλο και να μη μπορεί να αποδόσει, να χάσει την ηρεμία του και τελικά να δημιουργήσει πρόβλημα στην ίδια του την ομάδα.. πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου.. εννοείται πως ο κάθε ποδοσφαιριστής θα κάνει τα πάντα προκειμένου να σηκώσει αυτός το τρόπαιο[/quote'] Για μένα αυτή η λογική δεν είναι αποδεκτή. Ούτε δικαιλογεί τον ματεράτσι. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα' ούτε κατά διάνοια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Για μένα αυτή η λογική δεν είναι αποδεκτή. Ούτε δικαιλογεί τον ματεράτσι.Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα' ούτε κατά διάνοια. To οποιο δυστυχως δεν σημαινει πως δεν συμβαινει..Εκτος και αν ελπιζουμε σε ενα "καθαρο"ποδοσφαιρο που διεπεται απο ευγενη ανταγωνισμο.
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 an o ka8e pektis opote tsatizete dini koutoulies tote to pososfero 8a gini boxβεβαια για να γινει αυτο, πρεπει και ολοι να βριζουν, πραμα που δεν συμβαινει..
admin.iekep Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 nai an o diaithths omos erixne kokkinh kai sto italo gia ta italika pou eipe ston zidane tha itan to pio dikaio gia mena dioti o italos aksize tin kokkinh ektos toy zidane gia antiathlitiki symperifora. auta (france ypostiriza) alloste giati oi italoi me ta vromika tous paixnidia me eixan ekneurisei afantasta. edo lene tora gia olympiako leei 9 protathlimata synexomena pou exei parei ta exei parei apo sthmena match.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Εγω δεν καταλαβα γιατι σωνει και καλα του ειπε κατι ο Ιταλος.Ακομα κι αν εγινε ετσι μηπως ο ...Ζιζου προκαλεσε πρωτος ?:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
admin.iekep Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 ton italo ton exo se polla videakia einai "vromikos" paikths den einai aggeloudi kanei sklhra markarismata eos antiathlitika kai vromika merikes fores alla eprepe i italia na paiksei me ellada kai na ekane tetoia markarismata tha ton eixan steilei sto nosokomeio oi dikoi mas amyntikoi. xexexe eipame oute o zidane den eixe tin sosti epaggelmatikh symperifora alla min leme oti o italos einai aggeloudi (ena kolopaido einai) gia mena. + oti akousate ti lene oi italoi gia to ellhniko protathlima oti o olympiakos tora ta teleutaia 9 xronia pairnei to protathlima apo sthmena match ta idia ekane o panathinaikos kai i aek kai den einai h monh xora h italia pou exei sthmenous agones alla kai i protathlitria europhs (ellada) exei kai prepei na mas timorisoun kai emas. akouste tous italous ti lene.
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 κωλορωμαιοι! πολυ μου την σπανε οι ιταλοι! αντε να πανε ολες οι "καλες" τους ομαδες τριτη κατηγορια να γουσταρουμε λιγακι..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 nai an o diaithths omos erixne kokkinh kai sto italo gia ta italika pou eipe ston zidane tha itan to pio dikaio gia mena dioti o italos aksize tin kokkinh ektos toy zidane gia antiathlitiki symperifora. auta (france ypostiriza) alloste giati oi italoi me ta vromika tous paixnidia me eixan ekneurisei afantasta. edo lene tora gia olympiako leei 9 protathlimata synexomena pou exei parei ta exei parei apo sthmena match. Το εδω που ειναι ακριβως; Α και ο Ολυμπιακος εχει παρει 8 συνεχομενα....
admin.iekep Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Το εδω που ειναι ακριβως; Α και ο Ολυμπιακος εχει παρει 8 συνεχομενα.... ela den einai i omada mou opos katalaves (AEKtzis) eimai. sry lathos oso gia link exei polla an psaxeis sto google pou ta lene auta peri sthmenon agonon kai stin ellada gia auto den anafera oxi p.x oti den exoun ginei alla xoris apodeikseis den milas.
G_Zisis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ρε παιδιά τι λέτε για τον Ζιντάν?Τον χαρακτηρίζεται σαν τον πιο κακό άνθρωπο ενώ ξέρετε τι βρωμόπαιδο είναι ο Materazzi.Δηλαδή η φήμη του Ζιζού πως είναι καλός χαρακτήρας,ντροπαλός αλλά λίγο οξύθημος πώς δημιουργήθηκε?Μήπως είναι όντως πολύ καλός χαρακτήρας?Εδώ μιλάμε ο Materazzi βαράει κλωτσιές όταν δεν μπορεί να πάρει την μπάλα.Σε ένα βίντεο είδα ότι είχε χτυπήσει τον Shevchenko το 2003 δύο φορές μία στο πρόσωπο και μία στα @ρχίδι@.Αυτοί οι τύποι που ζορίζονται κάνουν ό,τι κάνουν και μετά λένε "τι έκανα" μου σπάνε τα νεύρα και δεν πρέπει να πατάνε στα γήπεδα. :evil: Για όσους λέτε ότι έπρεπε να συγκρατήσει τα νεύρα του να ξέρετε πως ακόμα και αν είναι επαγγελματίας είναι πάνω από όλα άνθρωπος. Και δεν πιστεύω πως θα παρασυρόταν τόσο εύκολα ο Ζιντάν στο τελευταίο του παιχνίδι αν δεν του είπε κάτι πολύ σοβαρό.Ειδικά αν τον είπε τρομοκράτη επειδή είναι Αλγερινός καλά του έκανε γιατί είναι πολύ σοβαρό.Γιατί δηλαδή η FIFA τιμωρεί όσους είναι ρατσιστές?Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα ο ρατσισμός. Και κάτι τελευταίο κανονικά ειδικά εμείς οι Έλληνες δεν θα έπρεπε να τον κρίνουμε και μάλιστα τόσο άσχημα διότι είμαστε πολύ οξύθημη χώρα και ανάβουν πολύ εύκολα τα αίματα.Να δείτε που αν κάποιος έλληνας ποδοσφαιριστής ήταν πολύ καλός,ακόμα και σε επίπεδο Ζιντάν,αν του έβριζε τη χώρα,θα βλέπατε πώς θα ορμούσε και μάλιστα όχι μόνος του αλλά όλο το ελληνικό κοινό. Επίσης δεν ξέρετε πώς θα ενεργούσατε αν ήσασταν στη θέση του γι' αυτό μη λέτε συνέχεια έπρεπε να μείνει ήρεμος και τέτοια.
damn3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 ton italo ton exo se polla videakia einai "vromikos" paikths den einai aggeloudi kanei sklhra markarismata eos antiathlitika kai vromika merikes fores alla eprepe i italia na paiksei me ellada kai na ekane tetoia markarismata tha ton eixan steilei sto nosokomeio oi dikoi mas amyntikoi. .. χαχαχαχα καλό . Ο Ιταλός πήγε να του ρίξει κλωτσιά ενώ έπεφτε στο έδαφος, αλλά μάλλον κατάλαβε πως του κόπηκε η ανάσα από την κεφαλιά. http://zidaneyvataper.skyblog.com/
nickolas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 O Zιντάν είναι αυτός που έδειξε στον τελικό...ήρεμο, σεμνό, καλό παιδι...αλλά όταν φλιπάρει, ΦΛΙΠΑΡΕΙ. Κανονικός ταύρος λέμε. λολ! Εγώ πάντως θα ήθελα πρώτος να είχε χειροδικήσει ο Ιταλός... εκεί ο Ζιντάν θα τον γ.....! Τον κατανοώ πλήρως πάντως που δεν εμφανίστηκε στην απονομή...είναι ενδεικτικό του πόσο "φουρκισμένος" ήταν.
Melissa_virus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Eida kai egw thn koutoulia. Kala ekane to palikari n1. Mesa sto agona einai alliws. eixe neuriazei profanos epeidh prin eixe traumatistei ston omo logo dunatou markarismatos. tou eipe kai oti tou eipe to allo to kolopaidi, mia kai eida pio panw oti ta kanei suxna auta... twra sxoliazete katopin eorths. 3erete ti neuro eixane oloi auth thn wra? O zidan etsi kai alliws einai neurikos, kai den ante3e... Alla 8a mou peite palios paikths, epaggelmatias... Einai to elatoma tou na einai neurikos... Wraia ta videos. polu gelio. Kai kati allo, ton xtupise me fanero tropo toulaxistwn. Oxi upoula me kapoia agkonia opws kanoun suni8ws...(oxi oles oi agkonies, merikes einai epitides) kai uparxoun polloi podosfairistes pou neuriazoun kai rixnoun kati fonika markarismata! pia h diafora? apopsh mou einai xeirotero na tou ri3eis tou allou ena gero markarisma kai na traumatistei, para na tou ri3eis mia koutoulia ston 8oraka. Den 8a sas aresoun auta pou eipa, mia kai einai gunaikia gnwmh panw sto podosfairo. opote isws oxi kai toso swsth
panmik Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 εγώ είμαι φάν του Ζιζού...παραθέτω άρθρο αυτούσιο (copy-paste) from http://new.e-go.gr/sports/article.asp?catid=7429&subid=2&pubid=350693 ΙΤΑΛΙΑ» «Με χλεύασε και τον πρόσβαλα» 11/7/2006 11:57:46 πμ Στην υπερβολική αλαζονεία του Ζιντάν απέδωσε ο Ματεράτσι τα όσα του είπε στην επίμαχη φάση του τελικού. Ο Ιταλός αμυντικός έλυσε την σιωπή του, παραδέχτηκε ότι πρόσβαλε τον Γάλλο σταρ, αλλά διέψευσε ότι έβρισε τη μητέρα του ή την καταγωγή του. «Τον κράτησα από τη φανέλα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Γύρισε προς το μέρος μου, μου μίλησε με χλευαστικό τρόπο, με κοίταξε με υπερβολική αλαζονεία από πάνω μέχρι κάτω και μου είπε: ʽΕάν θέλεις πραγματικά τη φανέλα μου, θα σου τη δώσω μετά τον αγώναʼ. Του απάντησα με μια προσβολή, είναι αλήθεια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός διεθνής, με δηλώσεις του, τις οποίες δημοσιεύει η «Gazzetta dello Sport». Ερωτηθείς αν η προσβολή προς τον Ζιντάν είχε στόχο την αδελφή του Γάλλου άσου, όπως αναφέρουν συγκεκριμένα διεθνή ΜΜΕ, ο οπισθοφύλακας της Ιντερ υπογράμμισε: «Ηταν μια προσβολή από εκείνες, τις οποίες κάποιος σκοπεύει να πει δεκάδες φορές και οι οποίες μας ξεφεύγουν συχνά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.» «Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν τον αποκάλεσα τρομοκράτη. Δεν είμαι καλλιεργημένος, δεν ξέρω τι είναι ένας ισλαμιστής τρομοκράτης και ο μοναδικός τρομοκράτης μου είναι αυτή», είπε στη συνέχεια ο Ιταλός διεθνής, γυρνώντας προς τη 10 μηνών κόρη του, η οποία κοιμόταν στο πλευρό του στο αεροπλάνο, κατά την επιστροφή της «σκουάντρα ατζούρα» στη Ρώμη, και κατέληξε: «Σίγουρα δεν έβρισα ούτε τη μητέρα του Ζιντάν. Για μένα η μητέρα είναι ιερό πρόσωπο.» Απόʼ κει και πέρα οι Αγγλοι ανέθεσαν την υπόθεση σε ειδικούς που μπορούν να «διαβάζουν» τα χείλη κι έτσι οι «Times», η «Sun» και η «Daily Mail» καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα. Πως όταν ο Ζιντάν απομακρύνεται, ο Ματεράτσι του λέει: «Ολοι ξέρουν ότι είσαι γιός πόρνης τρομοκράτισσας.» Αποτέλεσμα αυτής της προσβολής ήταν ο εκνευρισμός του Γάλλου και η απώλεια της ψυχραιμίας του με τα γνωστά αποτελέσματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.